Tuesday, May 26, 2009

Talent



Έχεις δει ποτέ κλιπάκια από το Britain's got talent? Μου είχαν πει, πριν από κανά μήνα για την Susan Boyle και τον Stavros Flatley και έτσι άρχισα να βλέπω στο You Tube κι άλλα κι αλλα.
Αυτές τις μέρες είναι οι ημιτελικοί - εννοείται πως 2-3 ώρες μετά μαθαίνω τα αποτελέσματα.
Οκ θα το πάρει η Susan Boyle αφού έχει τρελλαθεί μαζί της ολόκληρη η Αγγλία και το μισό Χόλιγουντ. Εμένα οι αγαπημένοι μου όμως είναι δύο: οι Diversity και ο Shaun Smith. Τσέκαρε τους. Οι μεν πρώτοι έχουν αναγάγει τη χορογραφία σε επιστήμη και ο δεύτερος έχει το πιο απίστευτο μέταλο στη σέξι φωνή του.
Εννοείται πως το γελοίο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" οπότε το βλέπω, όταν μου δείχνουν κλιπάκια στο γραφείο, δεν έχει απολύτως καμία σχέση (εκτός από μια δυο εξαιρέσεις - και αυτό λόγω του έξυπνου σκεπτικού κάποιων διαγωνιζομένων - πχ το συγκρότημα που μοιάζει με Kiss και έχει μπουζούκι στην ομάδα).  Άσε που αν είσαι κάτω από 10 χρονών, ότι μπούρδα πεις και κάνεις σε περνάνε. 

 Αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς, μένω σπίτι. Νέα αγαπημένη σειρά το "Εφιάλτης στην Κουζίνα". Καλός ο Μποτρίνι, καλά σχόλια, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του εννοείται. Αν σταματούσε και να αντιγράφει τον (θεό) Gordon Ramsay θα ήταν πολύ καλύτερος. Δεν έχουν όλοι ταλέντο να πετάνε πράγματα δεξιά και αριστερά. Μονο ο Gordon και... εγώ.

Υ.Γ1 Έχω ξεθάψει τον Cat Stevens και ακούω όλη μέρα το Another Saturday Night :)
Y.Γ2. Έχεις ακούει τη μουσική του Θεσσαλονικιού Monsieur Minimal; So chic.
Υ.Γ3 Έκανα ΚΑΙ twitter. Προς το παρόν το θεωρώ βλακεία. Πάω να γράψω ότι πίνω φραπέ με πορτοκαλί καλαμάκι. 

9 comments:

  1. εγώ εννά σπάσω γιατί επέλλανεν ο κόσμος με τον σταύρο φλάτλυ. Άξια ανυποθεθκιά, ιφ γιου ασκ μι.

    τον εφιάλτη στην κουζίνα τον πέτυχα μια φορά μόνο στην τιβί, και μου άρεσε το σκεπτικό. Άντε, σιγά σιγά και με Σούπερ Νάννυ.

    ReplyDelete
  2. hi! έχω και γω twitter! καλό είναι αλλά θέλει λίγο καιρό να το συνηθίσεις. ψάξε με αν θες NtorazZzz είμαι εκεί :)

    ReplyDelete
  3. το μονο σχετικο με κουζινα που εχω δει ειναι ενα που πετυχα στην Αθηνα με τον Oliver που εκανε οντισιον για ενα νεο εστιατοριο. επαιρνε παιδια που δεν ειχαν ιδεα απο κουζινα και τα εκανε μαγειρες και σεφ.

    καλος κι ο τυπος που λες, τον τσεκαρα μια-δυο φορες.

    ReplyDelete
  4. Ξέρεις ότι είναι κυπριακής καταγωγής αυτοί οι δύο;

    twitter? pas mal

    ReplyDelete
  5. Sike, γιατί ήταν fun γιατί ήταν ολόοιδιοι ε γιατί δεν ήταν δήθεν!
    Σούπερ Νάνυ;;;

    dorothea, θα σε ψάξω. ειναι μαλακία το twitter, πραγματικά.

    πράσινη νεράιδα, αυτό που είδες ήταν για το εστιατόριο του το eleven ή twelve. Για ποιο τύπο από όλους λες; για τον γκόρντον; αχ αχ

    one , ο cat; ναι παιδί μου το ξέρω. και ο flatley. μιλάς και για κάνα άλλο;

    ReplyDelete
  6. Καλή μου τουλίπα, γλυκούλικό μου μωγιάκι, τρυφερό μου κοπελούδι, τι καλά σκούζεις πάλι? Κάποια τάλεντ σόου έχουν πραγματικά άριστο δυναμικό και πάνω απόλα δίνουν πραγματικές υποσχέσεις. Μαρέσει να ανακαλύπτω καθημερινά όλα αυτά. Καλό σου απόγευμα!!

    ReplyDelete
  7. tulipaki m gliko to tragoudi pou ebales einai para polli oreo alla prokali m kata8lipsi en 3erw giati :P

    oso gia to Britain's got talent blepondas ton stavro flatey 8oris nmz tin ka8e pellara kai pashama pou krifki o ka8e kipreos giati nmz kataba8os oi parapano etsi eimaste asxeta an andrepoumaste na to di3oume.elpizw na en o nikitis an parousiasi kati me kenourgia pramata pou na exi parapano xazi pistefkw ena nikisi. :)

    ReplyDelete
  8. Πράσινη νεράιδα, τον Gordon να τσεκάρεις.

    μενέλαε λαγουδάκι, μερικα είναι καλό όντως. να δεις τι χαρα πήρα εγώ που άρχισα να βλέπω το BGT! καλό απόγευμα και σε σένα!

    anathemase, μα γιατι καταθλιπτικο; ε καλα έχει ενα μικρό θέμα με στίχο αλλά δες το light. ναι ρε ο flatley είναι καθαρά θέμα παρωδίας. απλά το κάνουν καλά. είδα τους ημιτελικούς προχθες, δεν έκαναν κάτι καινούριο.

    ReplyDelete