Monday, June 02, 2008

Η πρώτη γκρίνια του καλοκαιριού

Πραγματικά εύχομαι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού να μην αντιπροσωπεύει και το υπόλοιπο. Αν είναι έτσι...την έβαψα. Αλλά και εσύ γιατί θα φας την γκρίνια της ζωής σου ως τις 31 Αυγούστου.
Καταρχάς, αδιαθέτησα. Τι βλακεία. Άρα το σχέδιο παραλία αναβλήθηκε. Μετά έπαθα ένα πράγμα σαν αλλεργία, κρυολόγημα που με ταλαιπωρεί ως τώρα. Φταρνίσματα, χάλια στομάχι, μίξες. Ταυτόχρονα δεν ήθελα να τρώω ( υπό άλλες συνθήκες δεν είναι κακό) και ως αποτέλεσμα σερνόμουνα.
Όμως είχα ήδη αποφασίσει ότι θέλω να συγυρίσω το σπίτι μου, μπας και "συγυριστώ" και εγώ. Έτσι άρχισα να πετάω, να βάζω πράγματα σε κουτιά και να τα μεταφέρω στην αποθήκη. Στην πορεία έκανα διαλείμματα στον καναπέ γιατί όσο άσχημο είναι το pms μου άλλο τόσο χάλια είναι η διάρκεια ( οι γυναίκες που διαβάζουν με κατανοούν πλήρως).
Με τα χίλια ζόρια, το δωμάτιο-γραφείο έγινε τέλειο! Να φανταστείς φάνηκε το παρκέ.
Σύρθηκα να κάνω μπάνιο και να πάω για κινέζικα στη Λάρνακα. Μέτρια βραδιά.
Κυριακή πήγα με πόνους στους γονείς μου. Σχόλιο μάνας: " Καλά πως ντύθηκες έτσι;". Μάλιστα. Αποχώρησα αξιοπρεπώς, για να μην έχουμε αίματα.
Σπίτι. Έβλεπα τα κουτιά αλλά δεν είχα δύναμη να τα πάρω κάτω. Άραξα στον καναπέ, είπα όχι σε καφέδες και ντινέ και έβλεπα μανιωδώς "Sex and the City", τον πρώτο κύκλο. Τότε που η Carrie φόραγε καμπαρντίνες και δεν ήταν σαν να βγήκε από σελίδες της Vogue.
Κατά τις 11 το βράδι, έρχεται ο κολλητός. Μπαίνει μέσα, με βλέπει. Σχόλιο: " Καλά δεν σε έχω ξαναδεί σε τέτοιο χάλι". Συμφωνημένο το είχε με τη μάνα μου μάλλον. Και τι είχα; Και adidas από ΝΥ ήταν οι φόρμες μου και lime τα καλτσάκια μου. Δεν το ήξερα να φορέσω Dior τουαλέτα! Στο κάτω κάτω δικαιόμουνα και με το παραπάνω να είμαι χάλια, ειδικά μετά από όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο μήνα.
Σήμερα, Δευτέρα. Είμαι απλά ευγνώμων που είμαι δουλειά.
Αντε βρε, καλό μας καλοκαίρι!

Υ.Γ Πέρσι είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι. Αν και το ξέρω πως δεν θα ξαναεπαναληφθεί, εύχομαι απλά να μην είναι σαν το προπέρσινο. There must be hope...

12 comments:

  1. Καλο καλοκαιρι λοιπον και ..μην μασας!

    ReplyDelete
  2. Nurofen --> Κάνουν δουλειά!

    Λίγη υπομονή και θα φανεί και το "παρκε" του καλοκαιριού :))

    ReplyDelete
  3. entelech1a, λες να προκύψω τόσο cool μετά από όλο αυτό το πράμα;

    she, nurofen ε; θα δοκιμάσω. Αχ να φανεί εκείνο το "παρκέ"...και να είναι και ουσιαστικό και σταθερό :)

    ReplyDelete
  4. +ve thinking! τζαι μια χαρά εν οι φορμούδες οι adidas...

    Το καλοκαιράκι, είπαμε, δεν είναι νόρμαλ εποχη. It is full of surprises. Well, we just have to allow ourselves to be susceptible to them.

    Περαστικά σου tulip μου. :-)

    ReplyDelete
  5. ωραίο το +ve :). εχεις δίκιο, δεν είναι νορμάλ εποχή. Πολλά μπορεί να συμβούν άμα είσαι ανοικτός.
    Μερσί :)

    ReplyDelete
  6. αυτό με τη μύτη και τις μύξες το έχω κάθε καλοκαίρι οπότε δεν σε λυπάμαι, όσο για τη φόρμα και τα καλτσάκια εγώ μια χαρά σε βρίσκω, το καλοκαίρι θα είναι υπέροχο όπως και να 'χει και πού ξέρεις ίσως καλύτερο και από το περυσινό ;)

    ReplyDelete
  7. άρχισε να μου περνάει street. η φόρμα είχε κάτι σεξι...άστον κολλητό να λέει! Μακάρι όσα λες να βγουν αληθινα...και καλύτερο από το περσινό; για να δούμε....:)

    ReplyDelete
  8. Ti kaneis kori? :)

    ReplyDelete
  9. να μπον ρε ανώνυμε;;
    απλώνω τραχανά

    ReplyDelete
  10. bravo kori toulipa nikotzyra!

    ReplyDelete
  11. εγώ για την περίοδο δεν μπορώ να σε παρηγορήσω- άσε που θα σου έχει περάσει μέχρι τώρα. οπότε μη μασάς και καλή θετική διάθεση να έχεις- και θα έχεις ένα υ π ε ρ ο χ ο καλοκαίρι :)

    ReplyDelete
  12. Εσύ αγαπημένε μου yo!reeka, έχεις τόσα καλά που σου συμβαίνουν αυτή την περίοδο που είναι κρίμα να κατέβεις απο το συννεφάκι σου :) xx(μακάρι να είναι τόσο υπέροχο όσο λες...)

    ReplyDelete