Thursday, May 24, 2012

Κωδικός: Ανάδρομη Αφροδίτη



Σύμφωνα με τα ζώδια - είπαμε, όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, κοιτάς τα άστρα - ως τα τέλη Ιουνίου θα υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη.
Που σύμφωνα με τον κολλητό μου και τον Πανόπουλο, θα έρθουν τα πάνω κάτω, τα δεξιά αριστερά και τα πίσω μπρος.

Θα πέσουν πολλά ψεύτικα λόγια μεγάλα. Εσύ δεν πρέπει να τα πιστέψεις. Έρχεται καλοκαίρι και οι αερολογίες είναι το νούμερο ένα hit της εποχής. Επίσης, νισάφι, τα εμπεδώσαμε. Μας θρέφανε ανασφάλειες για πολλούς μήνες. Όταν έρθει η ώρα να ακούσεις τη σωστή την κουβέντα θα τη διακρίνεις απ' το μίλι. 

Το παρελθόν θα σου κτυπάει με θράσος την πόρτα. Γκομενικά, φίλοι παλιοί, καταστάσεις ντεζαβου. Τί να κάνεις; Να βάλεις headphones, να μην ακούς και να συνεχίσεις να κάνεις την πάπια.
Το παρελθόν έχει λόγο που δεν είναι εδώ πια. 

Η ανάδρομη Αφροδίτη λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός στις σχέσεις. Με λίγα λόγια, τελειώνει η σεζόν και πρέπει να αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των ηρώων ώστε να προετοιμαστεί ψυχολογικά ο τηλεθεατής για τους νέους σταρ της καινούριας σεζόν. Είναι καιρός να πέσουν οι μάσκες, να φάμε στα μούτρα την αλήθεια ή να ξεκουμπιστούν από τη ζωή μας οι περιττοί. 

Φυσικά, όλα αυτά από ότι καταλαβαίνω γίνονται για να τονιστεί το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχουμε υπόψη φέτος το καλοκαίρι. Τίποτε δεν είναι όπως πέρσι και δεν υπάρχει και λόγος  να είναι. Ακόμα και αν πέρασες σούπερ πέρσι, το συγκεκριμένο σκηνικό δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί. Καιρός για νέα επεισόδια.


Και καταλήγει ο Πανόπουλος...αν θέλουμε να πάρουμε μια εικόνα αυτής της φάσης, ας σκεφτούμε τι έγινε το 2004, αυτές τις μέρες. 
To 2004, έβγαινα με ένα συμπαθητικό τύπο. Κανένα κοινό απολύτως, μου έσπαγε τα νεύρα, φόραγε συνέχεια φόρμες, ήταν χωμένος μέσα στην οθόνη λόγω Euro...ΑΛΛΑ το σεξ εξαιρετικό! Οκ, σε κάτι ημιτελικούς το διαλύσαμε. Δεν θα άντεχα άλλα στοιχήματα έτσι κι αλλιώς.
Ήμουν σε μια δουλειά, όπου έκανα αρκετά δημιουργικά πράγματα αλλά ακολουθούσα αυστηρούς κανόνες και οι συνάδελφοι μου ήταν μουρόχαυλοι. Με έστελναν όμως ταξίδια για δουλειά και. ο μισθός ήταν θεικός ( να είσαι 26 και να παίρνεις 2,000 ευρώ). Αλλά μετά έγιναν διάφορα, άλλαξα δουλειά, έκανα 2 μήνες άνεργη, μετακόμισα στο δικό μου σπίτι και άλλαξε η ζωή μου 180 μοίρες, από Σεπτέμβρη και μετά.
Άρα;

Άρα αρχίζουν καινούρια δεδομένα;
Σούπερ :)
Bring it on!

12 comments:

  1. Τα Three Kids from Volos τα ξέρεις?

    Αν γίνει ότι το 2004, η Εθνική θα (ξανα)πάρει το Γιούρο κι εγώ το ... μακρύτερο! Άσε, δεν θα πάρω! :ΡΡΡ

    (αλλά αυτή η ανάδρομη πολύ μου έχει κάτσει στο στομάχι από την προηγούμενη Τρίτη που άλλαξε...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειδες; Η Ανάδρομη ζει και βασιλεύει!
      Ας παραμείνουμε μινιμάλ μπας και τη βγάλουμε αναίμακτα την συγκεκριμένη περίοδο.

      Delete
    2. Δυστυχώς Ξαδέρφη (της) δεν γίνεται...είναι πολύ ανάποδη αυτή η ανάδρομη κ@ριόλα!!!

      Κι όπως λέγαμε και στο στράτευμα "Τον Πούλοοοο - Αρμ"!
      :)


      (Υ.Γ. ΑΚΟΜΑ δεν με βλέπω στην δίπλα στήλη! αγκρρρ-αγκρρρ-αγκρρρρρρ!)

      Delete
  2. Διαφωνώ ότι το παρελθόν δεν έχει θέση στο παρόν. Ξέρεις πόσες φορές τα ξαναφτιάξανε ο Ριτζ με τη Μπρουκ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι ρε παιδι μου, αλλα ώσπου να τα φτιάξουν η Μπρουκ πήγε με όλο το σό δις και τρις και ο Ριτζ πήρε το μισό Χόλιγουντ...πωωωωω κουραστηκα μονο που το σκέφτηκα.
      Άρα άσε το παρελθόν...προκαλεί ίλιγγο.

      Delete
  3. Δεν βγαίνω από το σπίτι, μέχρι να περάσει η επίδραση της σελήνης! :Ρ Καλά να περνάς και μακριά από τις κακοτοπιές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και γω σπιτι θα μεινω. Η αν δεν μεινω σπιτι, θα έχω το στόμα μου κλειστό και τα μάτια μου μισάνοικτά και θα είμαι και μισοκουφή - δεν ειναι καιρός για πολλά πολλά!
      Στείλε φαγητό - θα ρίξω καλάθι απ το μπαλκόνι!

      Delete
  4. εγώ εν θυμούμε τι έφαγα χθες, που να πηγαίνω στο 2004? Η ανάδρομη μας έφαγε πάντως, ελειτούργησε σαν φακός, έγινε ξεσκαρτάριμα καλό over here so έππεσε μέσα ο φίλος σου! GREAT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ασχετως 2004...μα όλοι μας επηρεαστηκαμε;;
      Καταλαβα - αιματα.

      Delete
    2. hahaha blood splutter everywhere! :D

      Delete
    3. αίματα πως-είσαι μάγκας...;)

      Delete
    4. Μικρή, Kill Bill κανονικα - ειναι καιρος για αποκεφαλισμους!!

      Delete