Tuesday, May 22, 2012

Ο καθένας ότι θυμάται, χαίρεται.


Άρχισα να σκεφτομαι το concept "διακοπές" και αγχώθηκα.
Πρώτον , το ταμείον είναι μείον - α ρε κρίση. Ειδικά τώρα που αποφάσισα να αρχίσω pilates για να φτιάξω τη μέση-πλάτη-ώμο μου...ωραιότατα.

Δεύτερο, θα μπω κουμπάρα σε φίλη τον Ιούλη ( ακόμα επιμένουν να τους παντρεύω - είμαι η πιο κοσμικιά κουμπάρα που υπάρχει aka γλάστρα). Άρα φόρεμα, παπούτσια, δώρο γάμου. Εξαίσια.

Τρίτο δεν ξέρω τι είδους διακοπές θέλω. Θέλω περιπέτεια ( όχι, δεν έχω λεφτά), θέλω Κύπρο ( όχι θέλω να αλλάξω περιβάλλον) ή θέλω ελληνικό νησί;
Και πες ότι τα απάντησα όλα αυτά. Έχω λεφτά; Δεν έχω. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτά που φυλάγω κάτω από το στρώμα. Υπέροχα.

Τώρα θα μου πεις, να μην πάω πουθενά. Δεν γίνεται. Αυτή η χρονιά rollercoaster πρέπει να κλείσει θεαματικά. Έτσι για να της μπω στο μάτι.
Θέλω θάλασσα-ξάπλα-μαύρισμα-ποτά και τούμπαλιν.Μαγιω, παρεό και μοχίτο.
Με αγαπησιάρικη παρέα . Όχι γκομενικό γιατί που να προλάβω να ερωτευτώ, να κάνω σχέση και να είμαι σίγουρη ότι θέλω να αποκλειστώ με τον άλλο σε ένα αεροπλάνο, σε ένα πλοίο, σε ένα δωμάτιο σε μια άλλη χώρα. Είναι ένα ρίσκο.
Θέλω κόσμο που αγαπώ και που νιώθω άνετα γύρω μου.

Τελοσπάντων, είναι ακόμα τέλη Μάη. 
Εδώ πρέπει να χειριστώ το concept τριήμερο Κατακλυσμού - δημόσια εμφάνιση με μαγιό - ακόμα δεν έχω μαυρίσει - έχω πάρει τρία κιλά και συνεχίζω και τσακίζω γλυκά από την χθεσινή γιορτή.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ακούσει και πολύ κόσμο να ξέρει τι θα κάνει φέτος.
Εκτός από κάτι φίλους μου, νέο ζευγαράκι στην πόλη, που έχουν σχεδιάσει με την κάθε λεπτομέρεια τις πρώτες τους διακοπές. 

Επίσης...αχ Κούβα.

10 comments:

  1. Απλά είπα να γράψω καμιά βλακειούλα,έτσι να έχεις να απαντάς σχόλια, 4 old times sake. Φέτος κανένας δεν ξέρει τι θα κάνει, για αυτό ίσως κάνει ότι έκανε πέρισυ με την ελπίδα πως του χρόνου θα είναι διαφορετικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Έβρο!
      Τωρα εγώ να σχολιάσω μια "βλακειούλα;" :P

      Δεν νομιζω να κανουν ολοι οτι κανανε και περσι - ταμειο μειον. Δηλαδη το θεωρω αστείο φέτος να ξαναπάω Ασία!

      Delete
  2. Θα σταθώ στο "αχ κούβα"
    ΑΧ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ε μα....ξαδελφη!! αυτό ακριβως! αχ!

      Delete
  3. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απαρνιώσουν τα Cosmo (σήμα κατατεθέν σου/"σας" ;) ) για τα μοχίτο!

    Ντροπή και όνειδος και αίσχος!

    ΑΛΛΑ

    σε δικαιολογώ λόγω Μάη ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε μα είδες Αφρικαν μου;
      Έκανες πολλές απουσίες και δεν θυμάσαι πως για ένα καλοκαίρι έκανα testing τα μοχιτο της Κύπρου για να βρω το καλύτερο ( δεν το βρήκα).
      Αλλά το αγαπώ - ειναι πιο "παραλια" φάση από τα cosmo!

      χα χα ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΗΣ!!!

      Delete
    2. Το βλέπω ότι έλειψα...πολύ μάλιστα! (θπόντα ;) )

      "Και τον Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία" λέει το Θρυλικό άσμα αλλά μας έχει έρθει κούπα αυτός ο Μάης...κόκκινος με τ' όνομα! ;)

      χαχαχα

      Delete
  4. Κούβα.... Τι μου θύνησες τώρα........ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κτηνό πες μου ότι πήγες Κούβα!!!!
      :))))

      Delete
  5. Για Ελλάδα να προτείνω κάτι φτηνό; Πήλιο. Έχει απ'όλα (βουνό-τέλειες παραλίες με μπόλικη σκια, καλό τσίπουρο (ο Βόλος φημίζεται για τα τσιπουράδικα του), καλές συγκοινωνίες (αν δεν θες να οδηγείς), βελτιωμένους δρόμους, όμορφα διατηριταία χωρίά, και άμα λάχει μπορείς να πεταχτείς και στις Σποράδες και το Τρίκερι για 2-3 μέρες μέσα στις διακοπές). Επίσης επειδή δεν είναι νησί, αποφεύγεις τα (πανάκρυβα πλέον) εισητήρια του πλοίου..
    Επίσης Κεφαλονιά λέει

    ReplyDelete