Monday, December 21, 2009

Xmas Spirit Vs sprits


Το προσπάθησα. Το σκέφτηκα. Το φαντάστηκα. Το φαντασιώθηκα. Αλλά δεν.
Δεν είμαι σε xmas mood. Και το χειρότερο είναι πως δεν έγινε κάτι τραγικό ή είμαι σε φάση κρίσης. Όχι. Πολύ συνειδητά, έχω να δηλώσω: Βαριέμαι.

Καταρχάς, βαριέμαι την καταναλωτική μανία. Που "πρέπει" να αγοράσω καινούρια ρούχα - έχω και ένα θέμα με τα ψώνια-, που πρέπει να ειναι αστραφτερά, με παγιέτες, βελούδινα και τα σχετικά ώστε αν τύχει και πάω σε κανά πάρτι - τα δύο που γίνονταν κάθε χρόνο, ακυρώθηκαν- να "λάμψω".

Επίσης, βαριέμαι να πάρω δώρα. Η μάνα μου, παράγγειλε καφετιέρα οπότε θα πάρω μια Philips και θα τελειώσω. Η αδελφή μου, δεν έχω ιδέα τι θέλει, η βαφτιστήρα ειναι στον πλανήτη ΄εφηβεία΄ και όταν δεν φωνάζει, γελά και επίσης δεν λέει τι θέλει, ο γκόμενος δήλωσε πως δεν θέλει δώρα - αλλά θα του πάρω κάτι- και πάει λέγοντας.

Βαριέμαι και αυτό το άγχος που με κατατρώει ολόκληρο το χρόνο. Με ποιους θα βγω, πως θα το κανονίσω. Προέκυψαν κάτι προτάσεις, μου ριξε και μια φιλη σπόντα για ρεβεγιον και ας πούμε η "ηλίθια" τάση μου να σκέφτομαι μπούρδες επί του θέματος, έχει μετριαστεί. Άσε που ψες που έμεινα σπίτι και ακύρωσα ποτό γιατί είχα το στομάχι μου, το απόλαυσα, έτσι όπως καθόμουν με τις φόρμες και το δεντράκι μου το φωτισμένο και έβλεπα Private Practice.

Συνειδητοποίησα επίσης ότι είμαι παλαβή και ηλίθια και κάνω το μικρό, τεράστιο. Φυσικά αν δεν ήμουν έτσι δεν θα υπήρχε αυτό το blog. Δεν θέλω διλήμματα, δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θέλω να νιώθω ότι κάνω κάτι λάθος. Στην τελική...πόσο παράξενη είμαι και γω πια;

Τέλοσπάντων, το point μου το έκανα.
Βαριέμαι τα Χριστούγεννα.



Υ.Γ1 Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να είσαι ο εαυτός σου και να μην σε ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι για σένα. Και αν θες να είσαι σπίτι όλες τις διακοπές και απλά να βλέπεις σειρές να το κάνεις χωρίς να σε νοιάζει πραγματικά τι θα πουν οι άλλοι . ( Μπορείς να το κάνεις;)
Υ.Γ2 Φέτος θα ήθελα να ήμουν διακοπές σε μια εξωτική παραλία. Μ΄ακούς Άη Βασίλη; Ποτά, μαγιώ, ξάπλα και πολύ σεξ. Έτσι θα ήμουν πολύ Merry πίστεψε με.

11 comments:

  1. Αχ τουλιπάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτα τα "πρέπει" των συγκεκριμένων γιορτών που τη δίνουν κατακούτελα. Περιμένω πως και πως να τελειωσουν να ησυχασουμε κι απ'τα βάσανα τους.

    υγ. είσαι κι εσύ "θύμα" της λίστας μπλογκ.. δε φαινόταν αν είχες ανανεώσει το μπλογκ σου.. αν θες κοίτα το μπλογκ μου να διαβάσεις τι εννοώ.

    ReplyDelete
  2. γιατί-θα το επαναλάβω-είσαι το blogικό μου alter ego (όπως τουλάχιστον ήμουν πριν 2 χρόνια)? It's ok αν βαριέσαι να πάρεις δώρα, να πας σε ανόητα πάρτι και να συναναστραφείς αδιάφορους ανθρώπους και θες-απλώς-να τα περάσεις σαν couch potato. Mέρι Κρίστμας :)

    ReplyDelete
  3. λολλλλ!
    σε νιώθω λέμεεε!

    ReplyDelete
  4. hahaha
    kai gw 8a hmoun merry etsi;)

    ReplyDelete
  5. ρε φίλη δεν το λες τόσο καιρό?
    να πας στο Σίδνευ, στην Αυστραλία.. εκεί πάνε για μπάνιο ανήμερα τα χριστούγεννα! φαντάσου το.. σκουφάκι του αι βασίλη και μαγιό!

    ReplyDelete
  6. γράφε συνταγή..

    α) χαλάρωσε
    β) άσε τη ζωή να σε πάει όπου θέλει αυτή αυτές τις μέρες
    γ) μην βιαστείς να απαντήσεις το σχόλιο

    καλή σου μέρα τουλιπάκι :)

    ReplyDelete
  7. DaisyCrazy, αυτό με τα blog νομιζω το έχω ξαναπετύχει. Όσο για το θέμα "πρεπει" γενικά διαπιστώνω πως πολύς κόσμος έχει βαρεθεί να ασχολείται με στημένες καταστάσεις π.χ χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

    pnk_fish, αχ τι ωραια που τα λες! Θέλω πολύ. Αλλά άρχισαν και προκύπτουν τα πάρτι και τα τραπεζώματα και νομίζω πρέπει να ανασκουμπωθώ.


    krot, χα χα χαίρομαι!!

    ReplyDelete
  8. ριτσα, ειμαι σιγουρη πως αν ο κόσμος είχε να διαλέξει πάρτι και σεξ θα διαλεγε το δεύτερο χα χα!


    kat. το θέμα ειναι πως δεν μπορώ να φυγω από Κύπρο γιατί παντρεύω κάτι φίλους τώρα στις γιορτές. αλλιώς έχει απο τον οκτώβρη που φαντασιώνομαι ένα χειμώνα με μαγιώ!


    mary, αυτή η συνταγή ειναι γενική ή ισχύει και τις γιορτές μόνο; :)

    ReplyDelete
  9. χρόνια πολλά, καλές γιορτές και υγεια!
    καλά να περνάς κοριτσάκι!

    ReplyDelete
  10. meerrrrryyyy christmas toulipoula!

    kala na pernas je panta ygeia se sena je tous dikous sou :-D

    ReplyDelete
  11. Χρόνια σας πολλά :)

    ReplyDelete