Tuesday, December 29, 2009

Plant


Για να γράψω αυτό το ποστ, έσβησα δύο άλλα.
Λοιπόν, νομίζω η ξεκούραση των ημερών με έχει κάνει φυτό. Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια - αλλά δεν το καταφέρνω αφού κάθε βράδι προκύπτει κάτι-, να φοράω φόρμες και να βλέπω Grey's Anatomy και Private Practice. Μόνο.
Μετά από μια βδομάδα φαγητού, γλυκών - όχι όμως μελομακάρονων και κουραμπιέδων, αφού δεν έχω δοκιμάσει καν- και άπειρου κρασιού, με έπιασε μια ανάγκη να επιστρέψω στη ρουτίνα μου.
Απόψε έχω ένα πάρτι, αύριο ένα γάμο και ένα πάρτι και ακόμα 2-3 δείπνα και γεύματα. Και finito.
Είδα τους φίλους μου, βόλταρα στο κέντρο, έπηξα στην κίνηση, έκανα bonding με οικογένεια, πεθύμησα τη σχέση μου, ε οκ αυτά. Αρκετά δεν είναι;
Είναι ανάγκη να έχουμε και το New Year's Eve;
Λέω να μην κάνω κάτι και να πάω για ύπνο μετά που θα γυρίσει ο χρόνος. Μπορεί και να σέρνομαι εκείνο το βράδι, λόγω των προηγούμενων ξενυκτιών.
Γενικά σέρνομαι, από τις 1 αλλοιθωρίζω. Δεν ξέρω τι έπαθα. Βγήκε η κούραση ή γέρασα.
Αυτά.
Πάω να βάψω κανά νύχι και να βάλω τα κρασιά στο ψυγείο.

Σε φιλώ.

Υ.Γ1 Οι γιορτές είναι η περίοδος που σκέφτομαι την οικογένεια μου. Που μεγαλώνουμε, που αλλάζουν τα δεδομένα, που δεν υπάρχει επιστροφή στην παιδικότητα. Με θλίβει λίγο.
Υ.Γ2 Πεθύμησα το γυμναστήριο μου!

8 comments:

  1. σε φιλούμε κι εμείς!είσαι μια γλύκα...πάντα μιλάς τόσο ζεστά. αγαπώ το ΥΓ 1:)

    ReplyDelete
  2. συμφωνώ σε όλα, μα όλα, με τη marcella τουλιπάκι :)

    ReplyDelete
  3. προφανώς έμεινα σπίτι. Καναπές Vs πάρτι σημειώσατε 1.

    marcella, με συγκινείς :)

    mary, φέρε ένα σοκολατάκι :)

    ReplyDelete
  4. προτιμώ το Private Practice. Η Άντισον μου "κάνει" περισσότερο από τη Μέρεντιθ. Είναι "πιο" σε όλα της. Μ' αρέσει η Kate Walsh, είναι σπινθηροβόλα στην TV. Πάμε παρακάτω τώρα. Κέντρο δε πήγα, δε παλεύεται η Αθήνα τούτες τις μέρες, θα το αφήσω για μετά τις 4 Ιανουαρίου, να πέσω και στις εκπτώσες (sic). Ώρες-ώρες θέλω κι εγώ ν' αράξω στο καναπέ και να μη κάνω τίποτις αυτές τις μέρες. Ε, άντε το πολύ να σηκώνομαι να φάω κανένα μελομακάρονο (τρελαίνομαι!) και για Trivial. Δε βοηθάει και ο καιρός εδώ, είμαστε σαν Καλιφόρνια πλέον, νοούνται Χριστούγεννα με 20 βαθμούς? Τεσπα, εύχομαι Happy New Years Eve, εντός και εκτός καναπέος (sic)

    ReplyDelete
  5. Σε νιώθω βρε τουλιπάκι, και γω μια από τα ίδια έκανα κατά τα χριστούγεννά, δηλαδή τίποτα, ταινίες, βιβλίο και πολύς ύπνος! Μπορεί γιαυτό να ανυπομονώ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγίον. Συν του ότι περιμένω και σπουδαίες αφίξεις την πρώτη του χρόνου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!

    Με το καλό να ορίσει η καινούργια χρονιά και να σου φέρει μόνο όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, υπέροχα βιβλία για να έχεις καλούς λόγους να αράζεις στον καναπέ σου, πολύ έμπνευση και ότι άλλο επιθυμεί η τουλιποψυχούλα σου.

    ReplyDelete
  6. pink, ψες τελείωσα τον 3ο κύκλο του Private Practice. Και γω το προτιμώ, αλλά είπα να δω και 4ο και 5ο κυκλο Grey's γιατί είχα πετύχει κάτι κλιπάκια τις προάλλες και μου άρεσε. Φυσικά η Μερεντιθ και ο γκομενος με εκνευρίζουν. Αχ θα σου στειλω λεφτα να μου παρεις πραματα απο τις εκπτώσεις. ΚΑι εδω ζέστη έχουμε και ένα κάπως υποτονικό κλίμα τη μέρα. New Year's, μπορεί καναπές αν και ψες πήρα τη δόση μου μετά από μέρες.

    alice, ε αμα εχεις ρεβεγιον θες και την ξεκουραση. Εγώ το σεναριο ταινιες/βιβλιο/υπνος το εκανα την παραμονη χριστουγέννων μόνο και ψες. Άντε καλώς να τις δεχθείς!
    Σου εύχομαι μια wonderland ολόδική σου!

    ReplyDelete
  7. αχ. ποιος στην χάρη σου! θέλω και εγώ ξεκούραση. θέλω και εγώ κρασιά..

    ReplyDelete