Saturday, November 28, 2009

"Going deep inside my mind"

Νιώθω πλέον πως δεν μπορώ να γράψω πραγματικα ότι θέλω στο blog. Μου έχει λείψει η ανωνυμία του 2006.
Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν έχω και κάτι συνταρακτικό να πω αυτή την περίοδο. Η ζωή μου είναι ανοικτό βιβλίο.
Δουλεύω πολύ, προσπαθώ να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου καλά, σκέφτομαι το μέλλον μου, θα ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό, να αλλάξω παραστάσεις.
Βγαίνω σχετικά τακτικά και μιλώ με τον κόσμο που θέλω. Αυτό που είπε η Pink Fish στο προηγούμενο ποστ το σκεφτόμουνα συχνά αυτές τις μέρες και είπα να το εφαρμόσω. Σκέφτηκα ποιοι πραγματικά επιδιώκουν να είναι στη ζωή μου. Διαπίστωσα πως είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αποφάσισα να προσπαθήσω να είμαι παρούσα στη ζωή τους.
Συνειδητοποιώ σιγά σιγά πως η ζωή είναι ουσιαστικά "ο'τι κάτσει". Αν κυνηγήσεις πολύ κάτι και δεν σου κάθεται, δεν θα γίνει ποτέ. Συμφωνείς;

Μια φίλη με ρώτησε πριν από μερικές βδομάδες "υπάρχουν στιγμές που καταπιέζεις τα θέλω σου για να κάνεις τα πρέπει;"
Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, ήμουν σιγουρη ότι θα έβρισκα κάτι.
Τελικά δεν νομίζω να υπακούω και πολύ στα "πρέπει". Ή που έχω αμνησία ή που τελικά έχω γραμμένα τα "πρέπει". Των άλλων. Τα δικά μου μια χαρά τα υπακούω.

Λοιπόν για να μην λέω τα ίδια και τα ίδια - τα τελευταία ποστ ήταν η χαρά της αερολογίας και της ασάφειας- άκου αυτό το τραγουδάκι. Φανταστικό. Ακου στίχους και τη συγκλονιστική φωνή.


Υ.Γ1 Είμαι καλά.
Υ.Γ2 Η Λευκωσία είναι τίγκα στο φως. Θα ακουστώ γραφική αλλά μ αρέσει αυτό το φωτεινό σκηνικό. Επιτέλους "ΦΩΣ".

5 comments:

  1. Ζηλεύω το Υ.Γ.2 σου, στην πόλη που ζώ, έχουμε απίστευτη μουντίλα! Και μια από τα ίδια και γω, μετρημένοι φίλοι στη μια παλάμη, και μάλιστα 3 απ' αυτούς είναι μακρυά μου!

    Σε χαιρετώ απο τη μακρινή Ισπανία!

    ReplyDelete
  2. τουλιπάκι, με προβλημάτισε ιδιαίτερα η προηγούμενη σου εγγραφή. Με έβαλε ξανά σε διερευνητική διάθεση, να αξιολογώ το περίγυρο, τους φίλους και εμένα ως προςαυτούς. Είναι κάτι τέτοιες δε στιγμές που νιώθω σταλήθεια μόναξια, κυρίως γιατί δυσκολέυομαι να επικοινωνήσω με τους γύρω μου. Κυρίως επειδή γίνομαι πιο εσσωστρεφής όταν μελαγχολώ. Αλλά και οι γύρω μου ειδικά αυτοί που μετράνε δεν αφουγκράζονται ποτέ το ήσυχη πλευρά μου, αλλά περιμένουν ότι θα είμαι πάντα το θετικό πλάσμα που θα τους ξεσηκώνει.

    Το θέμα όμως είναι πως διαλέγω χίλιες φορές να είμαι μονάδα παρά να ανήκω σε ένα κοινωνικό σύνολό που δεν μου ταιρίαζει όπως καταλήγουν να κάνουν οι περισσότεροι γύρω μου.

    Τα χριστούγεννα προσωπικά πάντα με μελαγχολούν.

    ReplyDelete
  3. Έλα τώρα, κάθεσαι και σκέφτεσαι το ίδιο πράγμα? :P Κάνε άλλο blog :P (μου την δίνουν οι ριζοσπαστικές μου ιδέες μερικές φορές!)
    Ναι η ζωή είναι "ότι κάτσει", με τα καλά και τα κακά αυτού του σχήματος! Εμείς πότε θα το πάρουμε χαμπάρι και να αρχίσουμε να ζούμε?

    Υ.Γ 1 Χαίρομαι που το ακούω!!!
    Υ.Γ 2 Αχ και μένα μ' αρέσει!!!
    Καλή Εβδομάδα!

    ReplyDelete
  4. ανωνυμία.. ..μοιάζει με βόλτα σε μεγαλούπολη.. ..γι'αυτό λατρεύω το λονδίνο..

    καλή βδομάδα :)

    ReplyDelete
  5. dinamitis, όχι δεν έχει ο καθένας του λείπει. Πεθύμησα βροχή...
    Οι καλύτεροι μας φίλοι είναι σκορπισμένοι στις τέσσερις γωνιές της γης :). Τα φιλιά μου στην πανέμορφη Ισπανία!

    Alice, σε επόμενο ποστ θα γράψω για κάτι ενδιαφέρουσες κουβέντες που είχα με δύο φίλες αυτή τη βδομάδα γι αυτό το θέμα. Προς το παρόν θέλω να σου πω να μην στεναχωριέσαι γιατί οι άνθρωποι που είναι μονάδες έχουν περισσότερα να κερδίσουν από τη μάζα :)

    Ιθάκη-man, αγαπώ την τουλιπική μου περσόνα. Μα τι να γράψω και στο άλλο blog; Για σέξ; χμ...καθόλου κακή ιδέα χα χα! Καλή σου βδομάδα!


    mary, δεν είναι τυχαία η αγάπη για την μεγαλούπολη αγαπημένη μου. α πεθύμησα ένα Λονδινάκι τώρα...:)

    ReplyDelete