Monday, September 21, 2009

Life in the box


Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχω κάτι για το οποίο να γκρινιάζω. Και αυτό νομίζω βγαίνει προς τα έξω. Είμαι ήρεμη, λίγο στην κοσμάρα μου, φωνάζω μόνο στη δουλειά. Σούπερ ε;

Θέλω πολύ απλά πράγματα. Να απολαμβάνω το σπιτάκι μου, να βλέπω τους φίλους μου, να μπορώ να έχω λίγο χρόνο να βλέπω καμία σειρά ή έστω να κάνω χαζό ζάπιγκ. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι σύμπτωμα ότι έχω μεγαλώσει ή είναι απλά μια φάση μετά το καλοκαίρι.

Λοιπόν, τώρα διαβάζω για τη χθεσινή τελετή των βραβείων Emmy. Το 30Rock και το Mad Men πήραν τα βραβεία για καλύτερη κωμική και δραματική σειρά, αντίστοιχα. Αν δεν τα έχεις δει, πάρε τα. Αξίζουν και τα δύο. Τα τελευταία χρόνια , υπάρχουν μερικές σειρές που είναι σαφώς ανώτερες από φιλμ.

Και τώρα που είπα σειρές. Ήμουν την περασμένη Δευτέρα, σε φίλη για κρασί και τσιμπήματα ( είμαστε και οι δύο της σχολής "κάνω ομοιοπαθητική δίαιτα" - δηλαδή τρώμε πατατάκια ως μέρος δίαιτας ). Και καθώς μιλάμε, αρχίζει η νέα σειρά του Σίγμα - κάτσε να θυμηθώ τίτλο- χμμ καλά δεν θυμάμαι. Ε, εκείνη η καινούρια του Τσιάκκα. Θέλω να τον πάρω τηλ και να του πω : "E φίλε....μα τι κάνεις; Πόσο πολύ ΚΑΚΑ αντιγράφεις; Πόσο χάλια μπορεί να είναι; Γιατί ο Αργυρίδης το παίζει ο τρελλός του χωριού (της Λήδρας) και τραγουδάει συνέχεια το "τρέχει τρέχει το νερό;". Γιατί μάζεψες μια χούφτα νεαρούς όπου οι περισσότεροι είναι τελείως ατάλαντοι; Γιατί ;;;;;"

Να δεις τώρα που αυτή η βλακεία θα έχει και νούμερα και θα κτυπήσει την Αίγια (που δεν βλέπω συχνά αλλά τουλάχιστον αυτοί που το έγραψαν έχουν ένα αξιοπρεπές σενάριο με χιούμορ).

Είναι μια απελπισία η κυπριακή τηλεόραση. Τώρα από ελληνικές δεν ξέρω. Περιμένω πως και πως τη σειρά με σενάριο Κοντοβά και τη νέα του Παπακαλιάτη ( μπαίνει στη πιο κάτω λίστα με τα guilty pleasures).

Προς το παρόν, λέω να αρχίσω το Gossip Girl ( λες να με πιάσει κρίση ηλικίας;).


Υ.Γ1 Προς τους φίλους μου που διαβάζουν το blog και μένουν Ελλάδα και Ευρώπη: Ρε παιδιά, σόρι που χάθηκα. Δεν είμαι του τηλεφώνου το ξέρετε. Θα επικοινωνήσω πολύ πολύ σύντομα. Love ya!

Υ.Γ2 Όσο ακούω το Mika τόσο περισσότερο συμπαθώ το νέο δίσκο. Άκου το Rain, με τους τρεις διαφορετικούς ρυθμούς στην αρχή.

Υ.Γ3 Ένα πράγμα που έχω πεθυμήσει από Φθινόπωρο και Χειμώνα είναι ο ζεστός καφές! Πήγαινε στο coffee dtales στην Αρμενίας - το έχω ξαναπει- για ωραία blend και σούπερ αρωματικούς!

11 comments:

  1. 1. το 30Rock θα το κτυπήσω... σπίτι αραχτή γαρ. Ξέρεις αν υπάρχει στα ντιβιντάδικα;

    2. Διορθώνω το "Ελλάδα και Ευρώπη" σε "Κύπρο, εδώ πιο κάτω" και προσυπογράφω το υ.γ1.

    ReplyDelete
  2. φτου να μη σε ματιάσουμε, τουλιπάκι μου! πάντα όμορφα και χαλαρά να περνάς!
    εγώ ούτε μπαίνω στον κόπο να δω κυπριακές σειρές, πέρα από την Αίγια.
    πρότεινε μου μια σειρά να αρχίσω να παρακολουθώ, pls!!!

    ReplyDelete
  3. Τουλιπάκι πιστεύω ότι είναι την ωριμότητα που πλησιάζεις, το αίσθημα του ζεν, το να νιώθεις ολοκληρωμένη απομόνη σου. Τάξε μου να φτάσω και γω εκεί μια μέρα και να σταματήσω να τρώγομαι με τα ρούχα όλη την ώρα.

    Όσο για τις σειρές τι να σου πω, προσωπικά αρνούμαι να παρακολουθώ οτιδήποτε σε πραγματικό χρόνο tvs,θέλω την πολυτέλεια να καθορίζω τον δικό μου χρόνο, γιαυτό και κατεβάζω μεταμανίας.

    ReplyDelete
  4. Η Κοντοβά είναι αυτή που έγρφε το σενάριο για τα ''Υπέροχα Πλάσματα''?

    ReplyDelete
  5. Sike, υπάρχει ναι. Τουλάχιστον στα μεγάλα. Να το βλέπεις καθώς θηλάζεις. Θα περάσει και το mini Sike καλα. Εσύ για το Υ.Γ1, δικαιολογείσαι, με την κοιλιά στο στόμα.

    marcella, Σειρά, χμ. εξαρτάται τι έχεις όρεξη να δεις. Κωμωδία, δράμα, αστυνομική, με γιατρούς κλπ. ΠΕς και θα σου πω.

    Αlice, είναι υπέροχο αυτό το αίσθημα ρε παιδί μου, να σε ενοχλούν όχι 100 πράματα αλλά μόνο 5 ( σιγά μην κατάφερνα να μην με απασχολούσε τίποτα!). Άντε χαλαρα και εσύ. Και τι βλέπεις από εκείνα που κατεβάζεις;

    anonymous, ναι καλέ!

    ReplyDelete
  6. Χαλαρά είμαι σχετικά, εννοώ ότι πλέον μπορώ να κάτσω και λίγο σπίτι μου χωρίς να πνίγομαι αλλά στο μυαλό επικρατούν μεγάλες τρικυμίες (ειδικά χθες βράδυ που μου κτύπησε την πόρτα το παρελθόν και έγινα λίγο μπάχαλο πάλι και δεν μ'άφησε να δώ και το debate δηλαδή :οΡ)

    Με τις σειρές πορώνομαι οπότε προτιμώ να βλέπω μια μια κάθε φορά. Τώρα βλέπω μεταμανίας heroes, μέσα σε 2 βδομάδες έχω φτάσει μέχρι τη μέση της τρίτης σεζόν! Μετά προγραμματίζομαι για Supernatural season 5. Μετά θα δοκιμάσω κάνα True Blood, γιατί μου κίνησες την περιέργεια :ο)

    ReplyDelete
  7. καλέ τουλίπα μου κι εγώ πεθύμησα τρελά ζεστά ροφήματα!
    αυτό στην αρμενίας που είναι ακριβώς; κοντά μακαρίου; γιατί η δουλειά μου είναι πολύ κοντά και μπορεί να πεταχτώ να δοκιμάσω.. αν πάω θα τους πω ότι τους διαφήμισες :)

    ReplyDelete
  8. Alice, ε κοιτα , ουτε συνέχεια τρικυμίες είναι καλό αλλά ουτε ηρεμίες. Κάτι να ταρακουνιούνται τα νερά ειναι καλο. Το True Blood δεν το εχω αρχίσει ακόμα. Τελείωσα με χίλια ζόρια το Private Practice όμως.

    Dorothea, η Αρμενίας είναι κάθετη στην Ιφιγενείας. Είναι κολλητό στο μεγάλο περίπτερο της Αρμενίας, κοντά στην Toronto κλπ. Αν πας, μην πεις τίποτα, δεν είναι ανάγκη να καρφωνόμαστε :) ( παρε αρωματικούς !)

    ReplyDelete
  9. χμ...στη φάση που είμαι κάτι προς έξυπνη κωμωδία τραβά ο οργανισμός μου, τουλιπάκι.

    ReplyDelete
  10. Marcella, 30rock, How I met your mother, Friends εννοείται ξανά και ξανά.

    ReplyDelete
  11. thnx! to friends ennoeitai diaxroniko. exo ola ta dvds k tarxizo soon. to how i met your mother mu exi kinisi poli tin prosoxi me ola afta pu exo akusi.to 30rock omologo oti den xero kan tin ipothesi, tha to psaxo...

    ReplyDelete