Thursday, April 05, 2007

Forgive me Father for I have sinned...

Ανακάλυψα τις προάλλες ένα εθιστικό website, το www.blogthings.com και το οποίο περιέχει όλων των ειδών γρήγορα και ανώδυνα τεστ. Από το πόσο ρομαντική είσαι, αν ήσουν ροκ σταρ πως θα ήσουν μέχρι τι χρώμα να βάψεις το υπνοδωμάτιο σου. Είμαι ενθουσιασμένη, χάνω δημιουργικά την ώρα μου και για πέντε λεπτά τουλάχιστον μετά πιστεύω τα αποτελέσματα. Τις προάλλες που λέτε πετυχαίνω το επίκαιρο για τις μέρες τεστ «Πόσο Αμαρτωλή Είστε;» και το κάνω αν και μεταξύ μας ξέρω ήδη την απάντηση!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ερώτηση πρώτη «Ονειρεύεστε…:» α) ότι είστε μια διασημότητα με πολλούς θαυμαστές, β) ότι ξεπερνάτε τον μεγαλύτερο σας ανταγωνιστή και ο κόσμος γνωρίζει πια ότι είστε η καλύτερη γ) Ονειρεύεστε συνέχεια. Κατακρίβειαν, ονειρεύεστε τόσο πολύ ώστε ονειρεύεστε πως ονειροπολείτε. δ) οποιοδήποτε σέξι άνδρα σας κινεί το ενδιαφέρει στο δρόμο. Σημειώνω το (γ) γιατί ένας υγιής άνθρωπος ζει σε πολλές διαστάσεις και στον ξύπνιο αλλά και στον ύπνο του και το (δ) γιατί είναι Άνοιξη και όπως λέει ένας φίλος όλα, μα όλα, ανθίζουν!

Ερώτηση δεύτερη «έχετε κακή διάθεση όταν…» α) δεν είστε το κέντρο της προσοχής, β) βλέπετε το γκόμενο σας να μιλάει σε κάποια άλλη, γ)δεν έχετε κάνει σεξ εδώ και καιρό, δ) πεινάτε και δεν βρίσκετε να φάτε. Σημειώνω το (β) γιατί ο γκόμενος δεν είναι για δημόσια χρήση (αυτό μας έλειπε…) και το (γ) γιατί δεν υπάρχει άτομο που να μην τον ενοχλεί όταν δεν κάνει σεξ συχνά (όποιος το αρνείται ή που έχει χαμηλή libido ή που δεν ξέρει τι του γίνεται).

Ερώτηση τρίτη «Ποια είναι η στάση σας απέναντι στα λεφτά;» α) τα λεφτά φέρνουν δύναμη, β) τα λεφτά φέρνουν γκόμενους, γ) είναι ωραίο να τα έχεις και να τα ξοδεύεις, δ) τα σκέφτεσαι συνέχεια, κατά βάθος θα ήθελες να ήσουν ο Ντόναλντ Τραμπ. Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Το (γ) φυσικά! Ο γκόμενος που δεν έρχεται για σένα αλλά για τα συνοδευτικά σου είναι εξ ορισμού ξενέρωτος και επίσης τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ( καλά, λέμε τώρα).

Ερώτηση τέταρτη «Όσο αφορά στην αγάπη…» α) ερωτεύεσαι τους ανθρώπους που σου δίνουν προσοχή, β) ζηλεύεις πολύ εύκολα, γ) την είδες Γκλεν Γκλόουζ και θέλεις να κάνεις κακό σε όλους τους πρώην σου, δ) ραντεβού; Ποιο ραντεβού; Κατευθείαν στο ψητό! Βάζω V στο (α) μεγάλη αλήθεια αλλά ως τουλίπα δεν έχω πρόβλημα να το παραδεκτώ, το (β) γιατί αίμα κυλάει και όχι νερό και το (δ) και ισχύει ξανά η παραδοχή λόγω blogger ταυτότητας.

Πατάω enter και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις αρχικές μου υποψίες: «Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα σας είναι: Ζήλεια 60%, Λαγνεία 60%, Απληστία 40%, Αλαζονεία 40%, Λαιμαργία 20%, Οκνηρία 0% και Οργή Ο%. Οι πιθανότητες να καταλήξετε στην κόλαση είναι 31% και το πιθανότερο να τα κακαρώσετε σε καυγά (!)». Τελικό συμπέρασμα; Είμαι μια αμαρτωλή ζηλιάρα και λυσσάρα αλλά την γλυτώνω γιατί μάλλον θα καταλήξω στον παράδεισο, εκτός και αν μπλέξω σε αιματηρό καυγά και την κάνω για hell’s kitchen!


Y.Γ1 Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο Υ.Γ στις 1/4 "Συγχώρεσε με", όπου ζητήθηκε από συγγραφείς και δημοσιογράφους να γράψουν για τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα.
Υ.Γ2 Δεν έκλεψα στο τεστ.
Υ.Γ3 Με όλη σας την ειλικρίνεια (που είμαι σίγουρη πως έχετε σε ποσότητα βεβαίως, βεβαίως), ποιό είναι το μεγαλύτερο σας αμάρτημα; Και ποιο δεν θα συγχωρούσατε ποτέ;

4 comments:

  1. Το δικό μου το ξέρεις ήδη!
    Λιχούδα αμαρτωλή!

    ReplyDelete
  2. Χριστος Ανεστη και χρονια σου πολλα οπου κι αν βρισκεσαι

    ReplyDelete
  3. Οργή και λαιμαργία μάλλον :p

    ReplyDelete
  4. Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη!Πως περάσατε;

    @an_lu Το λιχούδα συσχετίζεται άμεσα με το αμαρτωλή και φυσικά και το αντίστροφο :) Μια χαρά σε βρίσκω!

    @μαράκι Αληθώς Ανέστη μαράκι μου!

    @mpiskotaki βρε καλώς το :). Οργή;Κακώς! Κάνει κακό στην επιδερμίδα :) x

    ReplyDelete