Tuesday, December 16, 2014

Ένα μεγάλο ουφ

Δεν στόλισα. Δεν θα στολίσω.
Δεν κατεβαίνω παλιά Λευκωσία. Δεν με ενδιαφέρουν οι γιορτές και τα παζαράκια τα γιορτινά.
Βαριέμαι. Όχι τα Χριστούγεννα γενικά ως ιδέα, αλλά τα Χριστούγεννα εδώ.

Τα λεφτά που πετάγονται σε διακόσμηση. Σε άσκοπα δώρα. Έχει κόσμο που δεν έχει να φάει και αυτή η φράση στην Κύπρο, πλέον δεν είναι μεταφορική.

Πήγα σε καμιά δεκαριά πάρτι δουλειάς και πάρτι γενικά. Πέρασα πολύ ωραία. Είδα και φίλους. Μου αρέσαν και στα πετακτά 2-3 ( γκέι και μικρούληδες - έλεος δηλαδή).
Πέρασα και μέτρια αρκετές φορές. Αλλά αυτό προσπαθώ να μην το αναλύω γιατί δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία αυτές τις μέρες.

Μετρώ τις μέρες για να πάω Αθήνα. Προσπαθώ να μην εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες σε αυτό το ταξίδι. Να μην περιμένεις πολλά για να μην απογοητευτείς πολύ. Φράση που σιχαίνομαι αλλά σε αυτή την περίπτωση, ισχύει.

Σκέφτομαι το μέλλον μου. Και το παρόν μου. Προσπαθώ, όχι πολύ το παρελθόν. Μετά από κάτι σημαντικό που έχει συμβεί στη ζωή σου, είναι μια καλή ευκαιρία να δεις που στέκεις. Δεν μου αρέσει εδώ που στέκομαι.

Θέλω έναν έρωτα ωραίο. Εκείνον που δεν προσπαθείς πολύ. Εκείνον που σε ελκύει ο άλλος ( ναι, καταντήσαμε να μην το θεωρούμε, πολύ απαραίτητο - γελοίο δεν είναι;). Που παρατηρείς πως συμπεριφέρεται στη ζωή του και νιώθεις σεβασμό. Όμως, εκτός από το να είσαι ανοικτός, τι άλλο μπορείς να κάνεις; Να είσαι καθαρός, σίγουρα. Κάτι άλλο;

Θέλω και παιδάκι. Χμ δεν ξέρω. 

Ουφ.


14 comments:

  1. Καλό ταξίδι, να περνάς όμορφα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ triolouin μου. Χρειάζομαι όλη τη θετική ενέργεια του κόσμου.

      Delete
  2. Αν γυρνούσα το χρόνο 5-6 χρόνια πίσω, αυτό το ποστ θα το έγραφα εγώ! Ακριβώς όπως το γράφεις. Θα ερθουν όλα απο κει που δεν το περιμένεις, believe me! Καλό σου ταξίδι και καλά να περάσεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δεν το πολυβλέπω να σου πω την αλήθεια.
      Πάντα έρχεται κάτι, πάντα έχει τίμημα, πάντα τελειώνει άδοξα. Ειδικά με έρωτες.
      Τι να σου πω και γω..

      Ευχαριστώ, θα ξαναγράψω πριν φύγω :)

      Delete
  3. Ευχές. Καλό Νέο Μέλλον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τέλεια ευχή, ανταποδίδω :)

      Delete
  4. Me too! Και είμαι άντρας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχει να κάνει με το φύλο :)

      Στο εύχομαι!

      Delete
  5. Κι εγώ θέλω έναν έρωτα που (ανάμεσα στα άλλα) να σε ελκύει ο άλλος - κι έχουν καταντήσει τόσο δυσεύρετοι! Και θεωρούμαστε και λίγο παράξενοι ίσως όσοι βάζουμε αναγκαστικά μέσα και αυτή την προϋπόθεση - και ιδιότροποι, και δεν ξέρω και γω τι άλλο...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καταντήσαμε να νιώθουμε και παράλογες που ζητούμε να μας ελκύει ο άλλος. Σου εγγυόμαι ότι ένα τεράστιο ποσοστό των ζευγαριών στην Κύπρο, δεν θέλει ο ένας τον άλλο.

      Delete
  6. Πως το είπε ο Αγγέλακας..Λίγοι, εκλεκτοί και τυχεροί? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις εκλεκτή άγνωστή μέρος των λίγων...για το τυχερή..θα δείξουν οι καιροί...ίσως.
    Διαλέγω ανώνυμο ποστάρισμα σήμερα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοφέ άγνωστε, σε ευχαριστώ.
      ολα θα τα δειξουν οι καιροι. οτι ειναι να ρθει, θα ρθει, δεν θα μας ξεφυγει.

      Delete
    2. σοφός? :) η πορεία μου άλλα λέει...:) . αλλά ναι, οι καιροί θα τα δείξουν και θα τα φέρουν, και τα φανερά και φερμένα αν δεν μείνουν κρυφά ή φευγάτα θα είναι ευχής και θέλησης έργο....
      ...ευχαριστώ που ήπιαμε πρωινό καφέ παρέα σήμερα!!!

      Delete
    3. συμφωνώ απολύτως. Τα έθεσες πολύ σωστά. Καλό υπόλοιπο της μέρας

      Delete