Monday, November 28, 2011

Lights up!



Την Παρασκευή πέρασα από τη Μακαρίου.
Θέλω να μου πεις τι συμβολίζουν τα στολίδια-μπάνερ.
Δεν το πίστευα πως θα έφτανε η στιγμή που θα έλεγα ότι προτιμώ τις περσινές, προπέρσινες και αντιπροπέρσινες μπάλες/γαλαξίες που αιωρούνταν κάπου στο διάστημα.
Γενικά φέτος, αν και φωτισμένα όλα κλπ, επικρατεί ένα παράξενο demi κλίμα. Σαν να είναι απλά φωτάκια παντού και όχι μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω, μπορεί απλά να είναι νωρίς ακόμα για να μπω σε xmas mode. Λέω αύριο, μεθαύριο να στολίσω και το σπίτι μπας και γίνει κάτι.

Σήμερα έκλεισα και το καθιερωμένο ταξιδάκι στην Αθήνα. Είμαι απένταρη, έχω καταχρεώσει την πιστωτική μου, αλλά εγώ ένα ολόκληρο Δεκέμβρη δεν μένω Κύπρο. Ειδικά μετά από την πίεση που ζω από το Σεπτέμβρη στη δουλειά. Άσε που θα μείνω και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά εδώ.
Θα πάω θέατρο, συναυλία, εστιατόρια. Αχ πεθύμησα.
Ότι και να μου λες , εγώ την Αθήνα μου την αγαπώ βαθιά.

Κατά τα άλλα, ηρεμία, τάξις και ασφάλεια.
Τα ποτά και τα ξενύχτια του καλοκαιριού που διήρκεσαν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου είναι μια μακριά ανάμνηση. Το ίδιο και η παρέα εκείνης της περιόδου. Καμιά φορά, άμα βλέπω τις άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου που αυξάνονται ανησυχητικά σκέφτομαι μήπως και δεν μπορώ να λειτουργώ πια με αυτούς τους ρυθμούς. Από την άλλη, όταν έχω λόγο π.χ. για να "παίξω" και θα πιω και θα βγω σε υπερθετικό βαθμό. Άρα;
Άρα, σκέφτομαι ότι είναι φάση και ότι γεμίζω μπαταρίες για τη χειμερινή σεζόν. Ξέρω και εγώ πια τι συμβαίνει σε αυτό το παράλογο το σύμπαν...


12 comments:

  1. Τα στολίδια συμβολίζουν τα κέρατα της Μαύρου! χαχαχαχα

    ReplyDelete
  2. Αμάν άχτι την Μαύρου που έχεις...:P

    ReplyDelete
  3. Να κοπιάσεις! (τα λαμπούδια εν τα είδα οπότε εν μπορώ να τα σχολιάσω)

    ReplyDelete
  4. Θα τα ποσταρω μαθητουδι για να μπεις και συ στη συζητηση

    ReplyDelete
  5. χωράω και εγώ στις αποσκευές σου?
    δεν κρατάω πολυ χώρο.. αλήθεια.. μια γωνίτσα μου αρκεί..

    ReplyDelete
  6. Δε βαριέσαι, όλα ψεύτικα είναι, την ουσία την έχουμε χάσει εδώ και καιρό.
    Πήγαινε όμως στην Αθήνα και καλά να περάσεις.

    ReplyDelete
  7. Α παιδιά εμένα μ' αρέσει η διάκοσμος εφέτος... Είναι ωραία, μια κακή προσπάθεια να κάνεις ρομαντική ατμόσφαιρα σε δρόμο δίχως κίνηση αλλά εντάξει! Τα φωτάκια στην Ονασαγόρου θέλουν άλλαγμα, μισά πορτοκαλίζον τα μισά άσπρα υπερτεχνολογικά... Πέρσι ήταν ξενέρα, κάθε φορά που περνούσες τα μισά ήταν βραχυκυκλωμένα ή για μια γ***λαμπούδα χαλούσε η σειρά, σε μια μέρα είχα μετρήσει 11 μπάλες που δεν λειτουργούσαν.

    Αυτά... Να ξεκουράζεσαι και να μην καταχρεώνεσαι (καλά για το δεύτερο διαπραγματεύομαι αλλά για το πρώτο δεν ακούω τίποτα, είναι υποχρέωσις σου)
    Καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  8. Vanilla, αα θελω να εισαι large! ακου μια γωνίτσα...τελοσπαντων, αντε έλα και συ.

    ReplyDelete
  9. Σκουλουκούιν, Ναι ταξίδια και βλέπουμε.

    ReplyDelete
  10. Ιθάκη-Μan, χα χα χα! Μ αρέσει η αντιμετώπιση σου.

    να μην καταχρεωνομαι;;; Για ταξίδια πάντα :)

    ReplyDelete
  11. Καλά να περάσεις στην Αθήνα!
    Και στη Λεμεσό φέτος άργησαν κάπως να στολίσουν οι Δήμοι και προσωπικά το βλέπω πολύ λογική και θετική επιλογή. Το πολύ φωτάκι δεν προσθέτει και κάτι. Ο Δήμος Λεμεσού πάντως σε κάποια σημεία (ραουντ-απουτ Αγ. Νικολάου και Πεντάδρομο) έχει τόσο άσχημα και φρικτά στολίδια που κάθε χρόνο που τα βλέπω στεναχωριέμαι για την έλλειψη καλαισθησίας που διακρίνει μερικούς. Άλλοι Δήμοι έχουν πολύ πολύ καλύτερα στολίδια, αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα ε; :)
    Φιλιά

    ReplyDelete
  12. DaisyCrazy,
    Βαλε καμια φωτο της Λεμεσου να δουμε!
    Τα roundabout σας κάθε χρόνο με εκπλήσσουν - μια φορά ήθελα απλά να διασχίσω ένα με το αυοκίνητο και να κατεδαφίσω το "στολίδι"

    ReplyDelete