Monday, November 29, 2010

Μούμπλε, μούμπλε...

Αυτή την περίοδο, απλά ζω. Μέσα στη βδομάδα κάνω τα κλάσικ πράγματα π.χ μαλώνω με πολύ κόσμο στη δουλειά και διερωτώμαι αν θα πάω από καρδιακό ή εγκεφαλικό πρώτα. Το σουκού, ευτυχώς εδώ και δυο βδομάδες περνώ όμορφα με φίλους σε σπίτια ή τετ α τετ ποτάκια για σούπερ κουβέντες. Και γενικά απαξιώ να ασχοληθώ με σποντίτσες.

Εδώ ας μείνουμε ένα λεπτό. Μου είναι αδιανόητο σε αυτή την εντατίκ περίοδο όπως θα έλεγε και ο provatos μου, ότι θα σε δω ή θα βγω μαζί σου και δεν θα περάσω καλά. Δεν έχω ώρα καλό μου άτομο γενικά. Άρα σόρι, το βλέπω και εγωιστικά. Άμα ξεκολλήσω από την οθόνη του pc, θέλω έστω και μια ώρα να περάσουμε όμορφα, χαλαρά και light. Θες και θέλω να βρεθούμε; Θα γίνει. Δεν μπορείς ή μπορεί να μην είσαι σε mood; Οk άστο τότε. Δεν σημαίνει κάτι. Ή δεν προσπαθείς αρκετά να βρεθούμε; Και πάλι, it is ok. Όποια και να είναι η περίπτωση, μην τα ρίχνεις πάνω μου. Δεν έχω την ώρα να το χειριστώ και αυτό.

Αν είχα γκόμενο αυτή την περίοδο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συντηρώ τη σχέση. Για παράδειγμα, απόψε θα φύγω από το γραφείο στις 9. Θα πάω σπίτι, θα φάω κάτι, θα κάνω μπάνιο και ίσως δω λίγη τιβι. Σκέψου κιόλας, να ήθελα να δω γκόμενο, ο γκόμενος να ήθελε να μείνει σπίτι του και εγώ να μετακομίζω για να κοιμηθούμε "αγκαλίτσα". Α πα πα.

Γενικά δεν είμαι και πολύ, πως να το πω, "ευέλικτη" αυτή την περίοδο. Όχι επειδή με έπιασε το στρίγκλικο μου ή επειδή μου έκανε κάτι κάποιος. Απλά, αν δεν ζω με τους δικούς μου ρυθμούς, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου εξελίσσονται συνέχεια πράγματα με δουλειές και σκέψεις για το μέλλον, θα χάσω τα αυγά και τα καλάθια.

Δεν ξέρω μωρέ.
Είναι εγωισμός;
Είναι το σύνδρομο του single;
Ή είναι απλά οκ;


Υ.Γ1 Μια ταινία, καναπές, πιτζαμούλες = what happiness means to me ( για τώρα)
Υ.Γ2 Είναι η ώρα για μεγάλες αποφάσεις και επιλογές ζωής. Στα λεγα ότι πλησιάζει ο καιρός...
Υ.Γ3 Μιλούσα την Παρασκευή με έναν φίλο μου που μένει εδώ και δεκα χρόνια Αθήνα. Έπαθε σοκ όταν του είπα ότι δουλεύω ως αργά και μετά βγαίνω για ποτά. "Καλά δεν έχεις μια ώρα για τον εαυτό σου; Να πας μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα; Να μείνεις εσύ με τις σκέψεις σου;".
Χμ!

10 comments:

  1. καλέ ποιός πηγαίνει στην θάλασσα?

    ReplyDelete
  2. καλέ γιατί όχι; σκέψου το! Από δω που μένω, μισή ώρα. Από το κέντρο της Αθήνας;

    ReplyDelete
  3. Είχα μια γκόμενα μέχρι πριν αρχίσουν για τα καλά οι σχολές. Δε θα το έλεγες σοβαρή σχέση αλλά τη βρίσκαμε. Με το που άρχισαν για τα καλά οι σχολές κι άρχισε να δουλεύει φου-τάιμ, χαθήκαμε εντελώς. Γιατί θέλει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της.
    Προσωπικά δε με πλήγωσε αυτό μιας και δεν είχαμε κάτι σοβαρό αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να μου το ξεκαθαρίσει, ότι θα είμαστε μόνο φίλοι πλέον, με ό,τι κι αυτό να συνεπάγεται.
    Εγώ θεωρώ ότι όντως είστε εγωίστριες και στέφτεστε περισσότερο τον εαυτό σας παρά τη μοναξιά.
    Τα συμπεράσματα δικά σου...!

    ReplyDelete
  4. Ακου να δεις sarper? μου...μόνο και μόνο που το γενικεύεις αυτό σε "εσείς οι γυναίκες" είναι από μόνο το ενδεικτικό πως όταν οι άνδρες και καλά κάνουν καριέρα είναι οκ.
    Όσο για το "θέλω να σκεφτώ το μέλλον μου" αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.
    Ανήκει στην κατηγορία του "δεν φταις εσύ, αλλά εγώ είμαι σε φάση".
    Αυτά ειναι τα συμπεράσματα μου!

    ReplyDelete
  5. καλό μου τουλιπάκι είσαι ήσυχο μωγιό εσύ? το τρώεις όλο το φαγάκι σου? πολύ θέλω να σε γλουμπήσω μικρέ μου τουίτυ. είσαι το γατάκι μου εσύ, το σπουργιτάκι μου, το κοτσυφάκι μου, ένα κουταβάκι μωγιάκι που θέλει χαδάκια, κουβερτάκι και αγκαλίτσες. πολύ σαγαπώ γλυκιά μου!

    ReplyDelete
  6. βρε τουλιπα αλλου ψαχνεις την απαντηση. το ερωτημα ειναιο σε τι γενακοτερη φαση ζωης βρισκεσαι.μακροζωικα θελω να πω. στη φαση 30s και κοβω φλεβες, οικογενεια, σεξοφαση, γενικη αρνηση. πραγματα που κρατανε 1-2 χρονακια θελω να πω (τουλαχιστον σε μενα γαμωτο).

    να το κοιταξουμε!

    ReplyDelete
  7. Menelae, φυσικα και τρωω ολη μου το φαι.
    κατα τα αλλα βλεπω οτι δεν πτοεισαι απο την γενικότερη κρίση. Να σαι καλά!

    ReplyDelete
  8. Kagelarie, είμαι στη φαση που περιέγραψα. Και μόνο αυτή. Τα περι ¨κοβω φλέβες", "γενική άρνηση" είναι άκυρα.

    Εσύ όμως σε ποια φάση είσαι; Αυτό θέλει ένα ψάξιμο.

    ReplyDelete
  9. χμμ.. δυσκολο στην απαντηση αυτο και κουραστηκα πολυ για να μην το σκεφτομαι. αρα δεν ξαναμπαινω στην επιπινη διαδικασια. μαλλον οχι στη νορμαλ φαση. καληνυχτες

    ReplyDelete
  10. J' adore urBan tuLip !!! again n again !! if I were a man I 'Ld marry u!!

    ReplyDelete