Monday, October 05, 2009

Under my skin

Η μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα/ να κάθομαι σε μετρό μιας ξένης πόλης, να χαζεύω τον απέναντι και να κάνω σενάρια για τη ζωή του/ να ακούω/ να μην μιλάω πολύ/ να αυτοσαρκάζομαι/ espresso όχι expresso / να μην θέλω να τσακώνομαι/ να παθαίνω με βλέμματα/ να επιδιώκω το φιλί/ να πνίγομαι με τους πολλούς/ να μου "πάει" η οικειότητα/ να οδηγώ στο highway/ να δουλεύω πολύ/ "heavy cross"/ να περπατώ μόνη μου και να μαθαίνω μια πόλη/blogging/ να κάθομαι σε παγκάκια και να το "παίζω ντόπια"/ να κρέμονται μονίμως τα λευκά ακουστικά του shuffle από τα αυτιά μου/ Κόκκινο/ Κρασί/ Κρεβάτι και αγκαλιές/ Σεξ/ Καναπές/ Coffee Table books/ Νέα Υόρκη/ Soho Λονδίνο/ Αλμοδοβάρ/ sms/ Βιταμίνες Evening Primrose/ Βόλτα με το αυτοκίνητο στην παλιά Λευκωσία, από Ρηγαίνης μέχρι Πύλη Αμμοχώστου/ Εύη Λαμπροπούλου- Σχεδόν Σούπερ/ Sushi/ Γκάζι/ Κωνσταντινουπόλεως/ Συναυλίες στο Red/Περίπτερο στην Αρμενίας/ Conde Nast Traveller/ Monocle/ Γάλα τριαντάφυλλο/ Perfect Lips.
Υ.Γ Ας παίξουμε ένα παιχνιδάκι. Γράψε και συ στο blog σου τα δικά σου under your skin.

7 comments:

  1. wraio paixnidaki ... 8a grapsw kai egw an kai den eimai kalos sto grapsimo.

    ReplyDelete
  2. τέλεια ιδέα! Θα γράψω a.s.a.p.

    ReplyDelete
  3. Οταν το γράψετε φωνάξτε μου να τα δω!

    ReplyDelete
  4. χμ... κι εγώ τώρα που φθινοπώριασε το ξαναέριξα στον ΚΒ. και στα πιο παλιά -στέρεο νόβα- που μου αρέσουν περισσότερο, πλην του χάλια δίσκου που είχαν κάνει με τον κραουνάκη.

    ReplyDelete
  5. ;) to exw grapsei ....... Under my skin

    ReplyDelete
  6. Yo, και γω κατέβασα διάφορα cd από Στέρεο Νόβα που δεν είχα. Και τα ακούω κάνοντας ταβάνι -therapy. Ποιος δίσκος με Κραουνάκι; Αυτό που λεγόταν "νοχι" ;

    tito, το είδα και το σχολίασα!

    ReplyDelete