Tuesday, October 27, 2009

Dream a little bit ( πολύ bit όμως)


Σήμερα το πρωί ξύπνησα, σκέφτηκα αν έχω κάτι που είναι πραγματικά χάλια στη ζωή μου - όχι-, σηκώθηκα, έφτιαξα kellogg's με γάλα και κάθισα στον καναπέ. Μπήκα στο facebook, έψησα κοτόπουλα και cake, έσπειρα και μετά μου ήρθε η φλασιά.

Πεθυμώ παραλία! Ναι! Δεν με έχει κουράσει το καλοκαίρι, δεν πεθυμώ το χειμώνα και ζεστούς καφέδες, δεν με ενδιαφέρουν τα τζάκια και τα βουνά. Μόνο καλοκαίρι.

Αν είχα λεφτά ρε παιδί μου, θα έπαιρνα μια ωραιότατη άδεια τα Χριστούγεννα και θα πήγαινα Μαρόκο! Ή έστω σε εκείνη τη μπούρδα το Σαρμ ελ Σειχ ( έτσι γράφεται;).

Βαριέμαι να φοράω πολλά ρούχα, λυπάμαι το μαύρισμα που θα αρχίσει να φεύγει σιγά σιγά ΚΑΙ νιώθω ξενέρωτη το χειμώνα. Παραλία, κύματα, ηλιοθεραπεία, μαγιό.


On another note, είδα Παπακαλιάτη ψες. Ήταν ένα αδιάφορο επεισόδιο. Επίσης, πραγματικά είναι σχεδόν το ίδιο με το Brothers & Sisters. Η μάνα επιτέλους μαθαίνει για την ερωμένη, ο μικρός γιος πάει σε κλινική απεξάρτησης ΚΑΙ το αντικείμενο πόθου του Παπακαλιάτη είναι η κόρη της ερωμένης του μπαμπά και μπορεί και να μας προκύψει και αδελφή του. Όλα αυτά τα ίδια ακριβώς στην αμερικάνικη σειρά. Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν η συνομιλία του Χρ.Π με την τύπισσα στο αεροδρόμιο. Μου θύμισε κάτι δικές μου παλιές ιστορίες που τελικά δεν τόλμησα γιατί ο άλλος ήταν χίλια μίλια μακριά. Τελικά σε αυτή τη ζωή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίρνεις ρίσκα. Γιατί είναι καλύτερα να τρως τα μούτρα σου από το να μην έχεις μούτρα να αντιμετωπίσεις τα θέλω σου.


Έξω βροντάει. Ουφ. Καλοκαίρι μου.


Παιδιά, δεν παλεύονται τα έξω τελικά. Βαρετά μπαράκια, αδιάφορος κόσμος. Μπορεί να τα βλέπω εγώ έτσι και να τα ισοπεδώνω. Το πιο πιθανόν. Αλλά την Παρασκευή που βγήκα, τρόμαξα με το πόσο χάλια μου φαίνονταν τα τρία μπαράκια που πήγα.


Άρχισα γυμναστήριο εντατικά. Αποφάσισα ότι πρέπει να αυξήσω τις happy hormones. Ανάμενε σχετικό ποστ.


Υ.Γ1 Βγάζει η Χαρούλα καινούριο δίσκο, που λένε πως θα είναι τόσο υπέροχος όσο η "Οδός Νεφέλης" ΚΑΙ θα έχει ηλεκτρονικές αναφορές. Αντε, να πάρουμε και κανά original cd.
Υ.Γ2 Δεν ξέρω αν η φάση ηρεμίας που περνώ τώρα σημαίνει κάτι. Δεν παίρνω ρίσκα. Είναι κακό;
Υ.Γ3 Είμαι απένταρη και (αυτό αφορά τις αναγνώστριες) δεν έχω ρούχα να φορέσω!

11 comments:

  1. Τουλιπάκι είμαστε σε παντελώς διαφορετικές φάσεις :ο) Εγώ θέλω χειμώνα, μακρυμάνικα, χουχούλιασμα, χειμερινές ταβερνούλες με τζάκια. Ο καιρός πάντως σήμερα συνηγορεί με τις δικές μου διαθέσεις, αλλά εγώ είμαι γραφείο και βαριέμαι!

    Σου εύχομαι να γίνει το θαύμα, να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό και να περάσεις ένα ολόκληρο χειμώνα σε ένα εξωτικό νησί ή και παραπάνω!

    ReplyDelete
  2. ΥΓ 3!! ΥΓ 3!! ΥΓ 3!!! *\ο/*
    (τσιρλίντιγκ, α;α;α;)

    ReplyDelete
  3. a nai, thelw ki egw thalassa :/

    ReplyDelete
  4. και γω για χειμώνα εδώ. εμάς δεν έβρεξε καθόλου χτες.

    σάικ τέλειο τσίρσλιντινγκ. έσιεις το έσιεις το

    ReplyDelete
  5. τουλίπα, καταλαβαίνω τη φάση "δεν έχω τίποτα να φορέσω"!

    μια ιδέα που είχα διαβάσει παλιά σε ένα περιοδικό, είναι να οργανώσεις μια βραδιά στο σπίτι σου, να φέρετε με τις φίλες σου παλιά ρούχα που τα έχετε βαρεθεί πια και να τα ανταλλάξετε!

    για τα μπαράκια, γιατί δεν αλλάζεις λίγο παραστάσεις; έλα λεμεσό :)

    ReplyDelete
  6. alice, καλημέρα. Σήμερα που έχει λίγο κρύο ή ψες που ήμουν σπίτι με φίλη και αράζαμε στον καναπέ δεν με ενοχλούσε. αλλά την αισθηση της θάλασσας, του μπικίνι και του βυθού την προτιμώ. αχ εξωτικό νησί all year round :))

    sike, χα χα χα χα!!! αχ και βαχ δηλαδή... Πάμε Κούβα;

    ρίτσα, που είσαι εσύ; Η sike είναι η επιτομή του "save the cheerleader, save the world".

    pax, α όλα κι όλα αγαπώ τα ρουχαλάκια μου! Επίσης αγαπώ Λεμεσό :)

    ReplyDelete
  7. Summer FOREVER guapa!
    I was starting to believe I'm the only person you is NEVER bored of summer. I still go to the beach...

    ReplyDelete
  8. Marl3n, και γω πήγα πριν από δύο σαββατοκύριακα και ήταν φανταστικά!

    ReplyDelete
  9. λοιπόν στα περιοδικά διαβάζω ότι οι fashionistas λογω της κρίσης έγιναν recessionistas. Όπερ σημαίνει, οτι "ανακυκλώνουμε" τα περσινά μας με αξεσουάρ, αγοράζουμε second hand, γενικώς ότι του κάτσει του καθενός για να ξοδέψει όσο το δυνατόν λιγότερα όταν δεν υπάρχει μια. Γιατι νομίζεις έχω εγώ? :)

    ReplyDelete
  10. Η κρίση έφερε νομίζω αέρα δημιουργικότητας. όχι ευκολες λύσεις με νέα ρούχα μόνο.

    ReplyDelete
  11. Μόλις απέκτησες μια fan απο την Ισπανία!

    ReplyDelete