Wednesday, April 28, 2010

Wet Dreams - Η Πρεμιέρα

Ακατάλληλο για δήθεν!

Η πραγματικότητα Ι

Ο Σ. είναι Διευθυντής ενός τμήματος στην εταιρία που δουλεύω. Οι σχέσεις μας ενώ φαίνονται καλές πάντα κρέμονται από ένα τεντωμένο σχοινί. Είναι θέμα εξουσίας. Ποιος θα επιβληθεί σε ποιον. Έχει καταπληκτικά μπλε μάτια. Είναι πιο ψηλός από μένα. Με ωραίο σώμα. Αδύνατος. Χωρίς γούστο βέβαια. Δεν ξέρει να ντυθεί. Είναι ετεροφυλόφιλος, ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει, ενώ οι παλιές καραβάνες στη δουλειά πιστεύουν ότι είναι gay και δεν το ξέρει. Εγώ πάλι πιστεύω ότι το ξέρει αλλά κάνει τον Κινέζο. Όπως επίσης πιστεύω ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ήμασταν κολλητοί και ενίοτε να κάναμε όσα οι άντρες κάνουν μεταξύ τους χωρίς να το ομολογούμε. Αλλά το φίδι από την τρύπα δεν θέλησα να το βγάλω. Γιατί είναι ένα έργο που δεν θέλω να δω. Όσοι το έχουν δει πάντως έχουμε πληγωθεί. Τέλος πάντων, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Το όνειρο

Πρέπει να είναι 9 το πρωί. Κοιμάμαι ανυποψίαστος στο art deco κρεβάτι μου. Τώρα τελευταία τα όνειρά μου έχουν ερωτικά υπονοούμενα, αλλά light. Τίποτα συγκλονιστικό. Στο μεταξύ, είχα πολύ καιρό να δω όνειρα, οπότε τώρα που έκαναν την επανεμφάνισή τους έχω εντυπωσιαστεί. Βλέπω λοιπόν ότι είμαι με το σακίδιό μου σε μια μικρή παραλία. Ένα κολπίσκο, όπου έχει αράξει ένα σκάφος. Περπατώ παράλληλα με τη θάλασσα ώσπου ξαφνικά βλέπω τον Σ. να με πλησιάζει. Πως από εδώ μου λέει. Κάνω διακοπές του απαντώ. Εσύ; Ήρθαμε με το ταχύπλοο ενός φίλου για ένα γάμο. Αλλά όλοι έχουν πάει στην ταβέρνα κι έμεινα μόνος εδώ να προσέχω το σκάφος. Έλα να στο δείξω είναι σούπερ μου λέει. Πηγαίνω κι εγώ να κάνω την κοινωνική υποχρέωσή μου. Κι όταν ανεβαίνω στο σκάφος με πηγαίνει στο πλάι προς τη μεριά της θάλασσας. Και χωρίς να το καταλάβω αρχίζουν τα γλωσσόφιλα. Η αλήθεια είναι ότι φιλούσε ωραία. Ξεκινά ένα απίστευτο μπαλαμούτι όπου ούτε λίγο ούτε πολύ βρίσκομαι μπροστά στο θαύμα. Ένα τεράστιο καβλί, με λίγες ξανθές τρίχες. Καλοσχηματισμένο και όμορφο. Από εκείνα που δεν συναντάς συχνά. Κοίτα να δεις σκέφτομαι και δεν του το είχα. Τόσο μεγάλο και ωραίο πουλί. Σαν κυπριακός βίλλος που λέει μια φίλη μου. Μεταξύ μας δε μιλάμε. Απλά χουφτωνόμαστε κι επειδή νιώθω ότι αισθάνεται κάπως άβολα του παίρνω πίπα. Καταπληκτική αίσθηση. Δε χωρούσε όλο στο στόμα μου, αλλά αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι είναι η πιο ωραία πίπα που του είχαν κάνει. Έβαλα κι εγώ τα δυνατά μου. Δεν το συνηθίζω αλλά όταν προκύψει έχω τον τρόπο μου. Όλα κι όλα imitation πράγματα δεν κάνω. Ή το κάνεις σωστά ή καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Δεν σου περιγράφω την ένταση και το πάθος. Όλα τέλεια. Του χουφτώνω και τ’ αρχίδια και τρελαίνεται. Την ώρα που πάει να χώσει τη μούρη του στον πούτσο μου για να κάνει το ίδιο βλέπουμε μια βάρκα στα 2 μέτρα να πλησιάζει. Ήταν κάποια άσχετη γκόμενα μέσα με κάτι νεαρά κορίτσια. Πανικοβαλλόμαστε και εγώ γλιστράω και πέφτω στη θάλασσα. Ρε μαλάκα του φωνάζω πιάσε με να ανέβω πάλι. Κι αυτός πατάει ένα κουμπί και το σκάφος πηγαίνει πιο κάτω. Κολυμπώ και σκέφτομαι. Ρε πούστη μου, ήθελα τόσο πολύ να τον ψήσω για να τον γαμίσω στο τέλος. Φρικάρω με τις χαζογκόμενες που έχουν μείνει εμβρόντητες ενώ βλέπω το σακίδιο μου να γλιστρά κι αυτό στο νερό. Μένω λοιπόν με το σακίδιο να κολυμπώ μέχρι τη στεριά. Και με το πουλί στο χέρι. Τρόπος του λέγειν γιατί κολυμπούσα κιόλας.

Η πραγματικότητα ΙΙ

Ξυπνάω και σκέφτομαι πόσο πολύ καβλωμένος ήταν ο τύπος και πως τόσο καιρό θέλω να τον γαμίσω όταν με νευριάζει στη δουλειά και δεν μου κάθεται. Ξέρω βέβαια ότι θέλει ειδικό χειρισμό για να γαμίσεις έναν str8 που δεν παραδέχεται ότι το πλάθει το γιουβαρλάκι. Και ήμουν τόσο κοντά. Θα του έμενα αξέχαστος. Έπρεπε να έρθουν αυτές οι καρακάξες; Ξανακοιμάμαι με την αίσθηση ότι έχασα μια παρτίδα μπιρίμπα και έχω νεύρα.

Το συμπέρασμα

Είναι ένα. Όσο κι αν δεν παραδέχομαι ότι θέλω να μπλέξω μαζί του, λόγω του γεγονότος ότι είναι ειδικών «αναγκών», θα ήθελα πάρα πολύ να παιχτεί ένα σκηνικό. Γιατί τελικά τα παιχνίδια εξουσίας έχουν πολύ κάβλα.

One of the People.


Τουλιποανάλυση


  • «Είναι ετεροφυλόφιλος, ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει, ενώ οι παλιές καραβάνες στη δουλειά πιστεύουν ότι είναι gay και δεν το ξέρει» Δεν έχω γνωρίσει ένα γκει που να μην πιστεύει πως όλος ο κόσμος είναι γκει!
  • «Και χωρίς να το καταλάβω αρχίζουν τα γλωσσόφιλα». Ma ούτε ένα κόλλημα; Τώρα θα μου πεις, στο όνειρο ότι βλέπει ο καθένας.
  • «Ένα τεράστιο καβλί, με λίγες ξανθές τρίχες». Και μεις αυτό ονειρευόμαστε χρυσέ μου. Να είναι τεράστιο και να μην είναι τίγκα στον θάμνο.
  • «Τόσο μεγάλο και ωραίο πουλί. Σαν κυπριακός βίλλος που λέει μια φίλη μου» Προφανώς δεν είμαι εγώ η φίλη που στο είπε. Γιατί αν ήταν έτσι ο τυπικός κυπριακός βίλλος, οι πιο διάσημοι πορνοσταρ θα ήταν Κύπριοι.
  • «Απλά χουφτωνόμαστε κι επειδή νιώθω ότι αισθάνεται κάπως άβολα του παίρνω πίπα.» Επειδή αισθάνεται άβολα…λοιπόν μου βάζεις ιδέες. Θα δείχνω και γω ότι αισθάνομαι άβολα για να κάνω τον άλλο να κάνει ότι – πραγματικά- θέλω. Κορίτσια, καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάω.
  • «Ή το κάνεις σωστά ή καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου.» Α γεια σου! Τέλεια ατάκα!
  • «Την ώρα που πάει να χώσει τη μούρη του στον πούτσο μου για να κάνει το ίδιο βλέπουμε μια βάρκα στα 2 μέτρα να πλησιάζει.» Συγγνώμη, σε δικό σου όνειρο, σε κόψανε στο καλύτερο; Είναι αυτό μάλλον, το ότι αυτός δεν θα το έκανε στην πραγματικότητα. Αχ, αυτό το υποσυνείδητο, να μην μας αφήνει να χαρούμε.
  • «Κι αυτός πατάει ένα κουμπί και το σκάφος πηγαίνει πιο κάτω». Τι μαλάκας.
  • «…θέλω να τον γαμίσω όταν με νευριάζει στη δουλειά και δεν μου κάθεται». Έτσι, έτσι. Χμ, τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει κανείς στη δουλειά μου, που να μου το προκαλεί.

25 comments:

  1. "Και ήμουν τόσο κοντά. Θα του έμενα αξέχαστος. Έπρεπε να έρθουν αυτές οι καρακάξες; "

    Οι καρακάξες πάντα μα ςκόβουν στο καλύτερο! λολ

    "Χμ, τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει κανείς στη δουλειά μου, που να μου το προκαλεί."

    λολλλλλλ

    ReplyDelete
  2. Oh my God! Έξαψη της φαντασίας μου κι ας μην είμαι άντρας, κι ας μην είμαι gay!!! :))

    ReplyDelete
  3. Νόμιζα πως θα το έκανες "ανώνυμα" ρε.
    Α, καλύτερα έτσι όμως :)

    Τέλειος One μου, δεν το συζητώ. M' αρέσει ο τρόπος που γράφεις, μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και κοίτα που μ αρέσει κι ο τρόπος που ονειρεύεσαι ;) Φαντάζομαι πόσες σοκολάτες έφαγες την επομένη :P

    ReplyDelete
  4. Μα δεν θα είναι ανώνυμα;;; Τουλίπαααα!!

    ReplyDelete
  5. krot, χα χα αυτές οι καρακάξες και οι καρακάξοι!! χα χα! ασε που ειναι τοσο κακό να μην υπάρχει ένα αθώο φλερτ στο γραφείο. μα ούτε ένα!

    ReplyDelete
  6. rain tears, καταρχάς είναι ανώνυμα όταν το ζητούν τα παιδιά. Ο one μου, αν δεν κάνω λάθος δεν ζήτησε κάτι τέτοιο. παραδέξου πως ήταν γαμάτο κείμενο όμως!

    ReplyDelete
  7. homo, βλεπε σχολιο πιο πάνω για ανωνυμία. όποιος δεν τον ενοχλεί μου το διευκρινίζει. άρα αν θα στείλεις, μην κολλάς για όνομα. αν δεν θες δεν βάζεις.

    δεν παίζεται ο one!φανταστικό όνειρο και δείχνει ένα άνθρωπο που ξέρει τι του γίνεται επί του θέματος.

    ReplyDelete
  8. Παιδια, ειχα ξεχασει οτι το εγραψα αυτο το κειμενο και τωρα που το ξαναδιαβασα κατακοκκινισα σα παντζαρι. Αλλα πιο πολυ γελασα με την αναλυση της τουλιπας μου. Πεθανα στα γελια. Τελειο τελειο τελειο. Νομιζω παντως οτι αυτο που απομακρυνει τους Κυπριακους βιλλους απο την κατακτηση του τιτλου πορνοσταρ ειναι το παχος. Απιστευτο. Παντως ή καντο σωστά ή μην το κάνεις καθόλου. Αλλιώς περνάω και μόνος-η μου καλά... Όνειρα πονηρά παιδιά.

    ReplyDelete
  9. ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!! Χαχαχαχα! Συνεχίστε έτσι χωρίς ταμπού!!

    ReplyDelete
  10. Eξομολόγο μην ξεχάσεις. Βουτηγμένοι στην αμαρτία των ονείρων.

    ReplyDelete
  11. είχα καιρό να μπω στο μπλογκ σου. Και μετά αναρωτιέμαι:Μπα? O Χένρι Μίλερ άνοιξε μπλογκ? Mα αυτός έχει πεθάνει-ήδη. Φουσκοδεντριές να του πεις αυτουνού του One of the people ότι έχει...

    ReplyDelete
  12. Toulipa se diavazo kairo.
    Prin na anartoume ena keimeno,kalo einai na skeftomaste tis ilikies pou isos diavazoun to blog.Isos yparxoun paidia 14 kai 15 pou se diavazoun kai kala kanoun(i ekanan).To na perigrafei enas gay ton poutso solina pou oneirevetai kai to oti den tin xorouse to stoma tou to vriskeis ok ? dld den vlepeis oti o(?) sygkekrimenos kanei kathari diafimisi tou blog tou gia na vrei ki allous gay na ikanopoiisei ton kolo tou?
    tin toulipoanalysi allakse tin se tsontoanalysi,den tairiazei i toulipa se etsi anartiseis.
    ante kai sto epomeni anevase ton epomeno na mas perigrafei me anatrixiastikes leptomereies tin dieisdisi ston kolo tou.
    An ayta pou eipa ta theoreis dithen,ok.
    kali mera.

    ReplyDelete
  13. edit:kai file gay skepsou kati pio kalo na grapseis,to oneiro to na pas me to afentiko sou einai poly standard,toulaxisto stis straight tainies

    ReplyDelete
  14. Κώστα η ανάρτιση σου μου θυμίζει τα χιουμοριστικά που πετάει το ΕΣΡ όταν ρίχνει πρόστιμα απο 'δω και απο 'κει για περιεργα φιλιά, ταινίες με τραβεστί και λοιπές ιστορίες (και παράληλλα αφήνει τα Κανάλια να δείχνουν τον Μπουμπούκο ή τα μεσημεριανάδικα να αλωνίζουν). Αν τα διαβάζει ένα δεκατατράχρονο ή όχι, σκασίλα μου, ούτως ή άλλως, λες και τα δεκατετράχρονα δεν έχουν μυαλό για να κρίνουν. Και στο τέλος το τι γουστάρει ο One και το εάν ψάχνεται μέσω του post, δεν μπορεί κανένας μας να το κρίνει. Όπως εγώ γουστάρω τις γκόμενες με άφρο και μεγάλα βυζιά, έτσι και αυτός γουστάρει τους γκόμενους με μεγάλα καυλιά......

    Έλεος πλέον με τους ηθικολόγους.....

    Υ.Γ. Τουλίπα συνέχισε ακάθεκτη, κολλάς παντού....οκ δεν κολλάς στους "ηθικούς υπερασπιστές της straight ελληνορθόδοξης παράδοσης"

    ReplyDelete
  15. Btw εάν διάβαζες προσεκτικά το post της προηγούμενης εβδομάδας, η Τουλίπα είχε προϋδοποιήσει για το "πορνογραφικό" της ιστορίας, οπότε αδυνατώ να καταλάβω, την ένσταση περί τσοντοανάλυσης......

    ReplyDelete
  16. Απαντώ στον "kosta" για να τελειώνουμε με το θέμα.
    1. Εμενα περιμένουν τα ανηλικά για να εχουν προσβαση σε πορνο-υλικό. Ανα πάσα στιγμή μπορούν να δουν δωρεάν χιλιάδες πορνοταινίες.
    2. Έβαλα αυτή την σήμανση για προειδοποιήση στην αρχή οπότε είμαι καλυμμένη.
    3. Το οτι ειπες οτι ειναι πασε η ιστορία του One και ότι ψάχνεται, είναι κακία εκ μέρους σου. Οποτε μην το παίζεις ηθικολόγος.
    4. Επισης το το οτι "διαβαΖΑΝ" τα ανήλικα...σ παρακαλώ, μην γίνεσαι κακιά κατίνα.
    5. Και ποιος είσαι εσύ να καθορίσεις ΠΩΣ γράφει η τουλίπα δηλαδή εγώ;
    5. Να σε παρακαλέσω αν ειναι να ρίχνεις τόσο δηλητήριο ( δεν είναι κριτική πίστεψέ με) να μην διαβάζεις. Διάβαζε "ποιοτικά" blog.

    ReplyDelete
  17. One, ποιο πάχος; Πάλι αρχίζεις και λες για Κύπριους και θα έχουμε θέμα :P

    Δραπέτης, είπαμε, τα όνειρα δεν έχουν ταμπού και δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.


    pink, αν ήξερα και τι είναι οι φουσκοδεντριές...

    ReplyDelete
  18. Τι να κανω, ολο το Σ-Κ, ξερεις οι φιλοι μου απο την Κυπρο, ξερεις ποιοι, μου ανελυαν το θεμα... Χαχαχα!

    ReplyDelete
  19. Α πα πα, κατάλαβα!
    Να σου πω, άσχετο, θα με πάρεις στον Paul για απογευματινό καφεδάκι και γλυκάκι όταν έρθω;

    ReplyDelete
  20. ψιτ, σε έκαναν flag ρε συ!
    πάμε καλά;

    Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα του flag... Αν ήμουν 14χρονο και έβλεπα την προειδοποίηση ΣΤΑΝΤΑΡ θα έκανα κλικ! Χωρίς προειδοποίηση μπορεί και απλά να είχα προσπεράσει...

    αχ, στο 2010 ζούμε, έλεος!!

    ReplyDelete
  21. κροτιδι, εγώ το έκανα για να είμαι καλυμμένη και καλά. Αφού υπάρχει και "ηθικός" κοσμος!

    ReplyDelete
  22. Μην ερθω εγω πριν απο σενα να λες...Πανε οι μισθοι μας... κανανε φτερα...Παει ο 13ος και ο 14ος!!!

    ReplyDelete
  23. Hi! Καλέ το content warning εσύ το'βαλες; :))

    Καυτό όνειρο αν και το ασυνείδητο τα χάλασε στο επίμαχο σημείο.

    Μου'χει συμβεί κι εμένα αυτό, να ρίξει το ασυνείδητο μου λογοκρισία. Πολύ σπαστικό.

    Φαντάζομαι θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλα καυτά όνειρα... ;)

    Καλό βράδυ τουλιπάκι κι όνειρα γλυκά!

    ReplyDelete
  24. one, και μόλις νοικιάστηκε το πάνω διαμέρισμα. Θα ερχόσουν εδώ, θα είχες δουλειά ΚΑΙ θα μου μαγείρευες. Τέλειο;

    Daisy, ναι εγώ το έβαλα για να μην σας στέλνω μηνύματα από το κελί στον αστυνομικό σταθμό. πολύ καυτό. Δεν καταλαβαινω γιατί επιτρέπεις στο υποσυνείδητο να λειτουργεί τόσο αυθαίρετα!
    Κι άλλα όνειρα...χε χε! Καλό βράδι :)

    ReplyDelete