Wednesday, February 17, 2010

Put the mask on


Καλημέρα :)
Πώς πέρασες το τριήμερο; Γιόρτασες Άγιο Βαλεντίνο ή Καρναβάλια;
Εννοείται το δεύτερο ε;
Ένα θα πω για το τριήμερο. Ο κόσμος είναι πιο ελεύθερος όταν φοράει μάσκα. Δεν είναι αστείο; Να πρέπει να είσαι μασκαρεμένος, να φοράς τις δεκάδες μπογιές στο πρόσωπο, τα πιο πολύχρωμα και ασυντόντιστα μεταξύ τους ρούχα, για να μπορέσεις τελικά να είσαι εσύ. Ή τέλοσπαντων, αυτό που θα ήθελες να είσαι.
Πέρασα ωραία, γνώρισα κόσμο και ήμουν Λεμεσό. Η οποία είναι αγαπημένη πόλη γενικά και πολύ τους πάω τους Λεμεσιανούς.

On another note, αυτές τις μέρες είμαι λίγο κάπως με το θέμα δουλειά. Προσπαθώ να είμαι καλή, τα καινούρια να τα μαθαίνω γρήγορα και να προσαρμόζομαι σε νέες καταστάσεις. Έχω δώσει ώρες, μέρες και σαββατοκύριακα. Έχω αγχωθεί, είχα ταχυπαλμίες και νεύρα. Λίγο πριν από το finish line του project, άκουσα τα πιο σούπερ λόγια από το boss. Αλλά μετά διερωτήθηκα αν τελικά ήταν για αυτά τα λόγια. Όχι δεν είναι. Είναι και τα λεφτά, είναι και η δυνατότητα να μπορώ να πω πως θα πάω ένα ταξίδι και δεν θα βουλιάξει η κάρτα μου. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Είναι για τη "δόξα"; Ναι φυσικά. Είναι ωραίο να ακους τα μπράβο. Αλλά επιμένω...είναι και το να μπορείς να ζεις πιο άνετα. Μην λέμε ψέματα.
Άρα είμαι σε μια φάση κάπως αυτές τις μέρες, γι αυτό και δεν πολυγράφω εδώ. Δεν είναι ότι σκέφτομαι τι να κάνω. Μουδιασμένη και κουρασμένη είμαι. Και απορομένη αν αυτή θα είναι τελικά η πορεία μου. Μια καλή υπάλληλος που όμως δεν θα έχει τα αρχίδια να πουλάει μούρη και να ανεβαίνει.
Με ρίχνει η κατάσταση πολύ περισσότερο από ότι περίμενα.

Υ.Γ1 Πήρα νέο δίσκο από Mikro, δύο cd, το ένα με τίτλο upload και το άλλο, download. Ακόμα να τα ακούσω.
Υ.Γ2 Σπίτι-δουλειά-σπίτι-έξω-σπίτι-κενό.
Υ.Γ3 Μακάρι να μπορούσα να γράψω περισσότερα εδώ. Δεν μπορώ. Προσπαθώ όμως να είμαι όσο πιο ειλικρινής απέναντι σε σένα και μένα γίνεται.

20 comments:

  1. Φέτος δεν ντύθηκα, ντύσαμε τον μικρό πασχαλίτσα και είχε πλάκα, ήταν σαν να είχα ντυθεί εγώ. Έφυγα και γύρισα και μου φάνηκε όλο πολύ γρήγορο. Ξεκουράστηκα ελάχιστα. Πως είναι οι καινούργιοι Μίκρο? Γιατί τα "μπράβο" στη δουλειά μου φαίνονται τόσο μάταια? Μα τόσο? Ένιγουει, αν εσένα σε φτιάχνουν, ιτς ΟΚ. Χαιρετώ :)

    ReplyDelete
  2. χα χα πασχαλιτσα! τελειος θα ήταν!
    Εγώ να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα λίγο από Δευτέρα και μετά. Ακόμα να τους ακούσω, είναι ακόμα μέσα στη σακούλα του Public, δεν έιχα ώρα.
    Δεν με φτιάχνουν τα "μπράβο". Τουλάχιστον όχι τόσο νομίζουν εκείνοι που τα λένε. Καλημέρα!

    ReplyDelete
  3. Εγώ δεν έβαλα μάσκα. Αντιθέτως, έβαλα λίγο φούμο και μαύρο καπελάκι. Ανακατωσάρια ολέ. Του χρόνου αποκριά ανέβα και 'συ στα Γρεβενά και θα διασκεδάσεις αγρίως....Εγκυημένα δε θα μετανιώσεις

    ReplyDelete
  4. Όπως λέει και η σοφή Korinna, «όλες οι δουλειές (τελικά - λέω εγώ) ίδιες είναι. Ανιαρές, βαρετές κι ανυπόφορες». Στο τέλος της ημέρας είναι καθαρά βιοποριστικός ο σκοπός τους, γι’ αυτό κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη όταν κλείνω την πόρτα του γραφείου και σχολνάω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μαλάκας υπάλληλος, αλλά οκ, έχουμε και πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε (π.χ. προσωπική ζωή, που παρεμπιπτόντως οι περισσότερες συναδέλφισσες μου δεν έχουν, γι΄ αυτό και είναι τόσο σπαστικές).

    ReplyDelete
  5. Τουλιπούλα χαίρομαι που πέρασες καλά στη Λεμεσό :)

    Για τη δουλειά νομίζω το μόνο σημαντικό είναι αν σου αρέσει αυτό που κάνεις. Αν ναι όλα καλά αν όχι τότε κάποια στιγμή σε πέρνει από κάτω. Τώρα αυτά που λες για ανέλιξη κτλ εγώ δεν τα πολύκατανοώ γιατί νομίζω ότι όσο πιο πάνω πας τόσο λιγότερο χρόνο έχεις για τον εαυτό σου. Άρα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν θες να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή στη δουλειά τότε ναι θα κυνηγήσεις τις ψηλότερες θέσεις που έχουν κύρος, δόξα και περισσότερα λεφτά αλλά σου μειώνουν το χρόνο που μπορείς να ξοδέψεις όπως εσύ θες.

    Τεσπα μάλλον λέω τα ίδια και τα ίδια :)

    ΥΓ. Τι έγινε με το header του μπλογκ σου; Εμένα δε μου το εμφανίζει :(

    ReplyDelete
  6. δεν ντύθηκα!
    ή μάλλον ντύθηκα για να πάω σε ένα πάρτι μασκέ. οτι ντύνομαι καθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο. "κατερίνα"..

    δώσε μια ευκαιρία στους μίκρο. είμαι σίγουρη πως αξίζει τον κόπο!

    ReplyDelete
  7. Zappa, Γρεβενά ακούω!

    Aurora, συμφωνώ απολύτως.τί γίνεται όμως όταν σε νοιάζει η δουλειά σου και σ' αρέσει; δύσκολη η ζωή για καριέρες. Και πολύ σύντομη τελικά.


    Daisy, καταρχάς έκανα μια μαλακία και εξαφάνισα το header. Περιμένω βοήθεια να εμφανιστεί. Δεύτερο, αγαπώ Λεμεσό! Τα διλήμματα περί δουλειάς θα υπάρχουν όταν κάνεις κάτι που σ αρέσει αλλά από την άλλη συνειδητοποιείς ότι δίνεις πολλά και εν τω μεταξύ ο χρόνος περνά.

    ReplyDelete
  8. kat., Θα τους δώσω όταν βρω την ώρα και το μυαλό να θυμηθώ να πάρω το cd στο αυτοκίνητο.Μα εξήγα μου όλη αυτή την ιστορία με τα δύο διαφορετικά cover και τραγούδια.

    ReplyDelete
  9. Υπέροχη η Λεμεσός!
    Όσο για τη δουλειά, μην την αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. Ευτυχώς που είναι ακόμα χειμώνας και η μέρα είναι μικρή...

    Κάνε υπομονή και χαλαρωσε μεχρι να μπει για τα καλα η Άνοιξη !

    υγ.: Χρωστάς ανάρτηση για το facebook!

    ReplyDelete
  10. Τουλιπάκι μην περιμένεις να εμφανιστεί από μόνο του! Αν έκανες κάτι και το εξαφάνισες πρέπει να κάνεις κάτι να το επαναφέρεις! Πες μου αν θες βοήθεια :)

    ReplyDelete
  11. Μαρίνε, αυτό λέω και γω...τώρα είναι χειμώνας και είναι οκ. Μετά θα δείξει. Αν είμαι ζωντανή ακόμα!
    Υ.Γ α ναι! ρε συ το ξέχασα. Θα είναι το επόμενο μου και θα είναι πολύ σύντομα. :)

    Daisy, ζήτησα βοήθεια από φίλο ο οποίος είναι και ο στυλίστας του blog. το γαμημένο το mixpod φταίει!

    ReplyDelete
  12. ΟΚ πάλι καλά γιατί είναι όμορφο το header σου και μου λειψε! :)

    ReplyDelete
  13. ε απο το πρωί εξαφανίστηκε. Και αφου σου άρεσε Daisy γιατί δεν μου το πες ποτέ; Το είχες δεδομένο; ε; ( ωραία σκηνή ε;)

    ReplyDelete
  14. Τουλίπα κι εγώ ακριβώς αυτό λέω...ο κόσμος είναι πιο ελεύθερος όταν φοράει μάσκα όπως και όταν είναι μεθυσμένος (ή και χειρότερα)!
    Κι εγώ έτσι νιώθω κάποτε για τον εαυτό μου!

    ReplyDelete
  15. ααα έχεις δίκιο :)
    Θεώρησα δεδομένο ότι αρέσουν σ'όλους τα header σου και άρα περιττό να το πω...
    Θυμάμαι είχες στο παρελθόν κι άλλα πολύ όμορφα..

    Λοιπόν τώρα δηλώνω ξεκάθαρα και ευθαρσώς ότι μ'αρέσουν τα header και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το μπλογκ της Urban Tulip ;)

    ReplyDelete
  16. Rain Tears, δεν είναι όμως χαζό; Οκ και γω το κάνω, αλλά ξερεις...πρέπει να τολμάμε και χωρίς "βοηθήματα" :)

    DaisyCrazy, οπως και με φιλους, συγγενεις και γκομενους είναι καλά να τους λεμε καμιά φορά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένο.
    Σε ευχαριστώ λοιπόν :)

    ReplyDelete
  17. αγόρασες cd? χαχαχαχα καρά lololol.

    όσο για τις μάσκες και τα καρναβάλια, nothing beats that than being in love.

    ReplyDelete
  18. mahler76, μη γελάς! το greek-fun από το οποίο κατέβαζα τα ελληνικά μου τα cd ΕΧΕΙ κλείσει! έχεις κανά καινούριο site να προτείνεις; που να χρησιμοποιεί rapidshare;

    ReplyDelete
  19. χμ με rapidshare όχι είναι η αλήθεια άλλα αν βρώ κάτι θα σε πω :)

    ReplyDelete