Thursday, April 02, 2009

B for Balance



Αισίως έχω φτάσει στις 10 περίπου μέρες celibacy - τελικά δεν ακούγεται καλό όταν το μεταφράζεις στα ελληνικά. 
Διαπιστώνω τα εξής :
- Τα sport είναι αποτελεσματικά. Ειδικά η power yoga. Γιατί όταν έχεις το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια, το ένα χέρι στη Λεμεσό και το άλλο κοντά Κάιρο, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς είναι τα γκομενικά σου. Ή γενικά οτιδήποτε άλλο. Το μόνο πράγμα που σε απασχολεί είναι πως να καταφέρεις να ξεμπλεκτείς.
- Επίσης αποτελεσματικά είναι τα rollerblades. Και όχι λόγω άσκησης. Είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας. Εξηγώ. Την Κυριακή, βρέθηκα με φίλες για πατινάδα. Αλλά επειδή είμαι αρχάρια ως και άσχετη, είπαμε να κάνουμε κάποια μαθήματα στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Στην πορεία προέκυψε ένα μικρό θέμα που ήθελε ανάλυση. Οπότε για 1 περίπου ώρα, ανεβοκατεβαίναμε στο πάρκιγκ και αναλύαμε, αναλύαμε και αναλύαμε. Το αποτέλεσμα. Έμαθα να τσουλάω μεν, έγινα δίχρωμη από τους μώλωπες δε. Το θεματάκι όμως το λύσαμε μια χαρά. Φυσικά μετά ανεβήκαμε πάνω για PS3 και κρέπες με νουτέλα. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.
- Εκεί που λες πως δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, ότι θέλει ας κατεβάσει και εξάλλου είσαι και celibate,  εμφανίζεται από το πουθενά - το msn στην προκειμένη - το απωθημένο Nο2                  (υποπτεύομαι πως το απωθημένο Nο1 δεν έχει ιδέα από τεχνολογία, λόγω ηλικίας και άρα δεν θα μου μιλήσει ποτέ στο msn). Σκέψου για παράδειγμα να σε έπαιρνε τηλ ο Ρουβάς στο κινητό. Ε, έτσι ένιωσα. Το απωθημένο όχι μόνο μου μίλησε, αλλά γέμισε το msn χαμογελάκια, αποφάσισε ότι εγώ ακούγομαι καλά - αλήθεια- και ότι εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου ( πόσο λίγο με ξέρει) και μιλούσε για 20 ολόκληρα λεπτά. Μάλιστα.
- Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να δώσω καλή εντύπωση. Αμφιβάλλω αν οι άλλοι απέναντί μου προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με μένα. Και τελικά, τον άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το πρώτο μισάωρο. Να μην σου πω, από το πρώτο πεντάλεπτο, αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Παρατηρώ πως τα τελευταία μου post, είναι σε μορφή λίστας. Μπορεί και να μπαίνω σε διαδικασία συγυρίσματος. Καθόλου δεν με χαλάει.

Υ.Γ1 Επιμένω πως το Hustle είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπαράκι της Λευκωσίας.
Υ.Γ2 Είδα το πρώτο επεισόδιο από το Mad Men. Ραφιναρισμένη ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ΄60, ο κόσμος της διαφήμισης από μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία και εξαιρετικοί τίτλοι αρχής.

8 comments:

  1. eeeeeeeeeeeeppppppp

    anebazmeni se briskw
    allagmeni dia8esi, xarma eisai :)

    oso gia tin epe3igisi pou xrosto sxetika me tin pillota eeeeeeena bre8oume mes to msn kapia stigmi na ta poume.
    KOJIAMOU apothimeno NO 1 ibrese pou en eshi idea pou touta oulla ena men se ebroume emis ?

    ReplyDelete
  2. toulipitsa,telika mporei esi na me peiseis na ksekinisw kanena sport that doesnt involve alcohol...
    Simfwnw kai epauksanw gia to Hustle..the best and only proper bar in town... all dj's know their music and manage to get you in the right mood in their own way! And no greek music!! Yupiiieee!!As for the drinks...no comment!! Finally a decent mojito!! Btw if you need an extra buzz try a vodka espresso from Julia!!

    ReplyDelete
  3. anathemase, ειμαι καλά ρε συ. Τώρα να δούμε! Αν δεις μια με τα rollerblades να είναι σαν χαρτομανία σε κανά πάσσαλο ή τοίχο είμαι εγώ. Ναι θα τα πούμε on msn.

    gnapp, να αρχίσεις και εσύ να γίνουμαι όλοι fitness junkies χα χα. We love Hustle. και δεν έχει και τόσους κοσμικούς. Θα έχω υπόψη μου τα ποτά που μου είπες!

    ReplyDelete
  4. τουλίπα, try aquaerobics. είναι απίστευτο αίσθημα. κάνεις τη γυμναστική σου χωρίς να ιδρώνεις καθόλου, καις περισσότερες θερμίδες αφού η αντίσταση του νερού είναι πολλαπλάσια από του αέρα, δεν έχεις κραδασμούς, είναι διασκεδαστικό, και επιπλέον, επειδή το πρόγραμμα έχει πολλές κλωτσιές, μπορείς να φανταστείς ότι τις δίνεις στα πρόσωπα που εσύ θέλεις. believe me, it works.

    ReplyDelete
  5. :)

    για τους μώλωπες σου:

    που ήμουν μιτσιά τζιαι αποφασισα να μάθω πατίνια η δασκάλα της γυμναστικής ήταν πεπεισμένη ότι σπίτι εκακοποιούσαν με

    ReplyDelete
  6. pax, μερσί θα το έχω στα υπόψη!

    ρίτσα, χα χα φαντάστηκες; εγώ τι ιστορία λες να πω; χμ

    ReplyDelete
  7. Γειά σου τουλίπα μου,

    Ενδιαφέροντα τα τελευταία σου νέα και οι καινούργιες σου συνήθειες:)

    Το hustle όντως είναι το μόνο bar(δεν υπάρχουν και πολλά μεταξύ μας, είμαστε ακόμη στη φάση των clubs και τι clubs...) που παίζει ωραία μουσική, με την οποία μπορείς να εκτονωθείς!

    ΄Οσον αφορά τη μουσική δοκίμασε το Le cafe. Πραγματικά θα σε εκπλήξει. Παίζει πολύ καλή μουσική, άκουσα Monika, Empire of the sun, Lilly Alen.. πολύ ωραίες lounge διασκευές ωραίων γνωστών τραγουδιών και καλά ελλήνικά Τσανακλίδου, Θεοδοσία Τσάτσου, Μιχάλη Δέλτα.. Πραγματικά δε νομίζω να υπάρχει άλλος χώρος που είναι τόσο updated στη μουσική, στην καλή μουσική..Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι..

    Δ...

    ReplyDelete
  8. Το Le Cafe ε; Βαριέμαι Μακαρίου, αλλά για τη μουσική που είπες που όντως ακούγεται πολύ καλό το Playlist ίσως περάσω από εκεί.
    Όσο για τα μπαράκια της Κύπρου...η άποψη μου είναι γνωστή. Έτσι και αλλιώς δεν περνάω και την πιο αισιόδοξη φάση. Μου φαίνονται όλα εξαιρετικά βαρετά. Εκτός από το Hustle.

    ReplyDelete