Monday, March 30, 2009

Σκέψεις και φλασιές η ώρα 12:25 ένα βράδι Κυριακής

- Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ φιλίας και κατάχρησής της. Δυστυχώς για άλλους περνώ φάση που οριοθετώ πολύ αυστηρά το χώρο και το χρόνο μου. Καμιά φορά διερωτούμαι αν γεννήθηκα έτσι ή αν έγινε κάτι και με έκανε να έχω ένα νοητό τοίχο γύρω μου.
- Για να περάσεις καλά σε κυπριακό club μετά τις 2π.μ. - φαντάσου το soundtrack της βραδιάς -  πρέπει να έχεις πιει πολύ.
- Είπα ότι κάθε μέρα θα κάνω κάτι σε "sport". Ώς τώρα μετράω ένα μωλωπιασμένο οπίσθιο και μια φουσκωμένη παλάμη. Α, και πιασμένη μέση. But it feels good!
- Ντρέπομαι λίγο που το λέω αλλά μ΄άρεσε το τραγούδι της Τουρκίας για την Eurovision. Αλλά και το δικό μας είναι τόσο γλυκό.
- Έχω τόσο κουραστεί με τα αρσενικά. Δηλαδή, πρέπει να ακούω προσεκτικά όταν κάνουν μονόλογο; Και γιατί δηλαδή αυτά που λένε είναι τόσο σημαντικά που εγώ για να είμαι "σωστή" γκόμενα πρέπει να συμφωνώ; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Όποιος είναι μάγκας, ας παραδεκτεί ότι μια γυναίκα μπορεί να ξέρει τα ίδια με αυτόν και το παιχνίδι μπορεί και να παικτεί επί ίσοις όροις.
- Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω εύκολα. Θα ήμουν ευτυχής.
- Το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει. Για ακόμα μια φορά ένας λευκός καμβάς. Νομίζω για λίγο καιρό δεν θα κάνω απόπειρα να του βάλω χρώματα. Κουράστηκα τους τελευταίους 2-3 μήνες.
- Κάποιος να με φροντίσει; Με το μαλακό όμως.
- Πραγματικά άκουσε από το καινούριο των Pet Shop Boys, το  "The way it used to be". ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.
- Τελειώνω Being Erica, πήρα από φίλη το Mad Men. Μέσα σε όλα, θα αρχίσω να βλέπω ταινίες, σειρές και να ακούω μουσική. Έτσι και αλλιώς η μέρα έχει 24 ολόκληρες ώρες.
- Τι όμορφα που ήταν το Σάββατο που ροκάραμε! Και τι τέλεια που ήταν, που δεν μας ένοιαζε αν μας βλέπανε που τσιρίζαμε σαν τρελλοί με Scorpions και  AC/DC!
- One, που είσαι παιδάκι μου και σε παίρνω τηλ; Ήθελα να σου πω ότι σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες.

Καλή βδομάδα :)

13 comments:

  1. for those about to rock we salute you!

    ReplyDelete
  2. Πού να είμαι; Στο γνωστό bar. Όχι μη βάλεις χρώματα. White is the new black, όπως λέμε στα περιοδικά! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πρέπει να μάθουμε να ζούμε από την αρχή. Αυτή είναι η λύση. Να μάθουμε να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε από την αρχή. Να ζούμε σαν να είμαστε 18 χρονών και τώρα ανακαλύπτουμε τον κόσμο. Μόνο έτσι θα βγούμε από την 32χρονη ταλαιπωρία μας.

    ReplyDelete
  3. τουλιπα μου διαβαζω τα τελευταια σου ποστς και αγχωνομαι!
    δεν ξερω γιατι....
    απλα ηθελα να ρωτησω αν η ολη σταση σου στην αλλαγη που θες να κανεις ειναι απο επιλογη η απο αναγκη.

    ReplyDelete
  4. Οne μου, ώστε έτσι λένε τα περιοδικά; Απλά ξέρεις, κατάλαβα ότι τόσο καιρό έβαζα χρώματα που επί της ουσίας δεν ήταν τα αγαπημένα μου. "σαν να είμαστε 18"... τι όμορφη αίσθηση :) Α δεν είμαι ακόμα 32! Μην με αγχώνεις χα χα. Πρέπει να κάνω έρανο να έρθω...

    πράσινη, μα γιατί αγχώνεσαι καλή μου; Όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογής. Και γω πίστεψέ με, πολύ συνειδητά ζω αυτή τη φάση. Αν όλο αυτό το ονόμαζα "ανάγκη" τότε δεν θα το συνειδητοποιούσα ώστε να το γράφω και κάτω. So relax :)

    ReplyDelete
  5. είμαι μάγκας και παραδέχομαι! :Ρ
    όσο για το λευκό καμβά - η χλωρίνη κάνει δουλειά!

    ReplyDelete
  6. εύγε εύγε κουνούπι! ναι χλωρίνη...μπορείς να το δεις και έτσι!

    ReplyDelete
  7. akolou8ises ti simbouli m kai arxises sports???

    egw ipa sou na arkepsis me kati pio efkolo.Pandos blepw proodo eisai pio ef8imi pio xaroumeno alla pale apogoitevmeni.

    me agapi anathemame, anathemase , anathemamas.


    P.S afti to fora en egelasa (polla)

    ReplyDelete
  8. αυτό το πρώτο που είπες ρε τουλιπάκι για τη λεπτη γραμμή της φιλίας και της κατάχρησης της, πολύ το βιώνω αυτές τις μέρες.

    μια τέλεια ατάκα που άκουσα προχτες σε μια ταινία..

    «plan for the unexpected»

    ...δεν ξέρω γιατί μου’ρθε τώρα να στο γράψω εδώ, αλλά μάλλον πρέπει να κολλά κάπου για να στο πω :)

    γεια χαρά και καλό μήνα :))

    ReplyDelete
  9. anathemase, η power yoga και το rollerblading είναι μια χαρά. Ακόμα να μου αναλύσεις το θέμα γυναίκα-πιλόττα. επίσης γιατι γελας;;; αναθεμασε!

    ρια, καλό μήνα και σε σένα!

    mary μου έτσι είναι. μια πίεση εκεί που δεν την περιμένεις. μ άρεσε η ατάκα! λες;;;
    καλό σου μήνα!!

    ReplyDelete
  10. toulipaki mou ekama ena "ta3idi,an loate ta3idi, kai twra ibra ta milia m diladi pou ta abrio ena exw mpolikes elef8eres ores.se exw kani add sto msn molis sinadi8oume se kanena parathiri tou MSN ena sou e3igisw :)

    Anathemame Anathemase Anathemamas

    ReplyDelete
  11. anathemase, έκανες ταξίδι για δουλειά και σου βγήκε το λάδι ε; Θα σου στείλω προσωπική μασέρ. Αντε να δούμε να μου εξηγήσεις!

    ReplyDelete