Thursday, August 21, 2008

Don't look back

Την Τρίτη επέστρεψα Πρωταρά για ένα δεύτερο γύρο διακοπών. Έτσι και αλλιως τα δύο βράδια και η μια μέρα στην Λευκωσία ήταν υπέραρκετα για να καταλάβω πως όσο αστική και να είμαι, σ' αυτή τη φάση η πόλη δεν μου ταιριάζει.  Το μόνο που απόλαυσα ήταν το πρωινό της Δευτέρας όπου πήγα στο Gloria Jeans και στην κυριολεξία "έλιωσα" να κάνω surfing στο ίντερνετ, να ποστάρω καινα κατεβάζω το δεύτερο κύκλο του "How I met your mother".  Να φανταστείς απόγευμα ξεκολλήσαμε από εκεί.
Όταν ξαναήλθα στο εξοχικό, δεν είχα κανένα φίλο μου εδώ (εκτός από μια παιδική φίλη) και ήταν μια ευκαιρία να δω και λίγο τους γονείς μου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία και ασφαλής νιώθω. Το είχα ανάγκη φαίνεται. Να έχει κάποιος την έγνοια μου, να μου φέρει φαγητό, ένα φρούτο, να μην χρειάζεται να προσπαθώ να είμαι κοινωνική.
Υποτίθεται θα έφευγα σήμερα. Το ανέβαλα για αύριο. Και πάλι αν με ρωτήσεις, ούτε αύριο θέλω να πάω σπίτι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τις χελώνες και τα φυτά μου που θέλουν περιποίηση. 
Θέλω να μείνω εδώ.  Φοβάμαι λίγο την επιστροφή και την καθημερινότητα. Όμως το ότι έχω φίλους που με περιμένουν να βγούμε, που μου έχουν πει να πάμε εκδρομή           (missed you friend), που έχουμε συζητήσεις να κάνουμε σε μπαλκόνια, κάνει τα πράγματα πιο όμορφα. Κι ας μην έχω ένα άνθρωπο δίπλα μου. Έτσι και αλλιώς δεν μου πάνε τα ημίμετρα.
Αυτό το καλοκαίρι, μπορεί να μην ήταν όπως το φανταζόμουν ( better luck next one). Όμως έμαθα μερικά πράγματα. Τα περισσότερα στα είπα. 
Νιώθω πως η ζωή μου πάει καλά. Έχω κόσμο γύρω μου που εκεί που δεν το περιμένω, είναι δίπλα μου. Η δουλειά μου πάει καλά και προβλέπω καινούρια project στο δρόμο. Ξέρεις, ήμουν απορροφημένη στα δικά μου και σε πράγματα που τελικά δεν είχαν τόση μεγάλη σημασία και δεν έβλεπα πολλά.
Σε λίγες μέρες θα μπει Σεπτέμβρης, νέα αρχή υποτίθεται, άμα το δεις συμβολικά. Έχω δέκα μέρες να κάνω απολογισμό. Ήδη έχω φτάσει στα μισά. Έχω καταλάβει ότι αξίζω πολλά.
Το μόνο που χρειάζεται να βρω είναι την χαμένη μου αυτοπεποίθηση.
The best are yet to come, φίλε/η.

Υ.Γ1 Παίζουν ταξιδάκια. Ένα στο τσεπάκι και άλλα στα σκαριά. Θα ήθελα Μαρόκο. Μου κάνει πολύ ερωτικό και αισθησιακό.
Υ.Γ2 Ακόμα και όταν σου λένε πράγματα οι γύρω (φίλοι και μη) βάζε από το ένα και βγάζε από το άλλο. Ο καθένας ότι του καπνίσει ρίχνει. Γαμώτο, τρώει ενέργεια η απόκρουση.
Υ.Γ3 Weeds 3 rocks!

19 comments:

  1. πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα! the best are yet to come indeed :)

    ReplyDelete
  2. Λατρευω τη φράση "δε μου πάνε τα ημίμετρα"... ΄Σκέψου πάντως ότι αν δεν γνωρίζαμε τα ημίμετρα θα κολλάγαμε στο ίδιο σημείο. Οπότε ευτυχώς που πλέον ξέρουμε και τα αναγνωρίζουμε.

    ReplyDelete
  3. panta, meta to peak tou skotadiou, erxetai h likakada

    ReplyDelete
  4. P.S. weeds

    me likey very very much

    ReplyDelete
  5. weeds 4 rocks even more.
    αλλα i'm glad που είσαι εντάξει.
    πάμε για άλλα..

    ReplyDelete
  6. Αξίζεις πολλά και σου εύχομαι να τα ζήσεις. Don't look back!

    ReplyDelete
  7. Τουλίπα Τουλίπα άρχισα να βλέπω How I met your mother. Τελικά είναι πολύ καλο! :)))
    Ένα - ενα με τις σειρές, παρακαλώ. Λες μετά το επόμενο να είναι το Weeds? Περι τίνος πρόκειται;

    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  8. κρίση μου, σιγά σιγά...δεν έχω άλλη επιλογή. Εύχομαι και εσύ να είσαι καλά.

    one of the people, τα ημίμετρα είναι οι καταστάσεις που ζούμε. Όχι οι άνθρωποι :)

    zappa, έχεις πόλυτο δίκιο. και για τα δύο comments!

    unshaved, α πρόλαβες και το κατέβασες...4;χμ

    queen, τρώει πολύ ενέργεια να κοιτάζεις πίσω τελικά..

    she, α χαίρομαι που σου άρεσε. Το Weeds είναι ακόμα πιο σούπερ. είναι για μια χήρα που για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια της πουλάει χόρτο. Είναι απίστευτα έξυπνοι οι διάλογοι! Α και η μουσική!

    ReplyDelete
  9. Γεια!

    ευχάριστος επίλογος για το καλοκαίρι.

    ps: i really like the soundtrack/playlist!

    ReplyDelete
  10. ethimises mou to "don't look back in anger"

    thank you!

    ReplyDelete
  11. χαίρομαι που σου άρεσε roam :)


    just me, clever girl :)

    ReplyDelete
  12. Μαρόκο... όντως ακούγεται μυστηριακό... μια ξαδέρφη μου όως που πήγε εκεί με μία φίλη, έζησε τη χειρότερη εμεπιρία τη ζωής της, όταν τις πήρε στο κατόπι ένας άντρας μες τη νύχτα... Βέβαια, αυτό θα μου πεις μπορεί να σου συμβεί όπου και να 'σαι! Καλά να περάσεις όπου κι αν πας!

    ReplyDelete
  13. M'αρέσει που υιοθέτησες το μότο μου ;-)

    ReplyDelete
  14. Δηλαδή έχεις χελώνες στο σπίτι?
    (μένω στις λεπτομέρειες :))

    ReplyDelete
  15. anonymous, όπως το έχω στο μυαλό μου, δεν θα πάω με φίλη μου :))

    an-lu, εμ είδες; σοφές οι γοργόνες!

    kostask, ναι δύο του νερού, τον Πέδρο και την Κίκα! Είναι 4 χρονών.

    ReplyDelete
  16. δεύτερη πρωτοχρονιά διανύουμε και μου αρέσει...με νέους στόχους, αξιολόγηση όσων κάναμε και νέους τρόπους για να προχωρήσουμε..ωραία είναι...φιλιά σε όλους

    ReplyDelete
  17. Μ άρεσε αυτό που είπες sloboda...καλωσόρισες!

    ReplyDelete
  18. Toυλιπουα μου, χρειαζοταν και αυτη η περιοδος του "πενθους" ανθρωπινο ειναι. Επικεντωσου στο γεγονος οτι δεν βαλτωσες δεν εμεινες σε καταστασεις που σε χαλουσαν για χαρη του καθωσπρεπισμου και των ανασφαλειων.Και ναι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!

    ReplyDelete