Monday, March 05, 2007

Ας πάρουμε τα πράγματα με τις ΣΕΙΡΕΣ

Σας έχω υποσχεθεί post για σειρές. Έχω κάνει που λέτε μια εμπεριστατωμένη έρευνα στην οποία έχω επιλέξει (μόνο μερικές) από τις σειρές που έχουν πέσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Για χάρη σας δε, έχω βάλει στο pause το 2ο κύκλο του House! Για να δείτε τι αδυναμία σας έχω! Έχουμε και λέμε λοιπόν.
H λατρεία άρχισε πριν από δύο και κάτι χρόνια. Τότε δούλευα ως αργά στη δουλειά, κτύπαγα κάτι 12ωρα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, είχα ξενερώσει, δεν έκανα παρέα με κόσμο από το γραφείο, η μόνη φίλη που είχα εκεί είχε πάει αλλού. Και απλά δούλευα μόνο. Χάλια ψυχολογία και πολλά νεύρα. Ένα βράδι, κατά τις 10 που κτυπιούμουνα μπροστά από ένα pc στο γραφείο, κτυπά το τηλ. Μια φίλη. Απαντώ, της λέω τον πόνο μου. Απαντά πολύ ήρεμα "Θα σου πω τι θα κάνεις. Θα πας στον DVDα και θα πάρεις το ΟΖ. Και μετά πάρε με τηλ". Την επομένη εκτελώ το σχέδιο. Ο DVDας μου όταν πήγα να το πάρω, με έβλεπε κάπως του στυλ "πάει τον έχασε αυτή". Δεν έδωσα σημασία, έτσι και αλλιώς η σχέση μας ήταν πάντα κάπως ιδιόρρυθμη. Πάω σπίτι, βάζω το OZ στο dvd player. Η σειρά, της HBO, διαδραματιζόταν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Πρωταγωνιστές οι κρατούμενοι, όχι και τα καλύτερα παιδιά του πλανήτη. Το πρώτο επεισόδιο με σόκαρε. Πολλή βία, ακραία πράγματα. Σκηνοθεσία όμως σούπερ. Βάζω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο να παίζει, δεν μπορώ να σταματήσω, πώρωση. Ενθουσιάστηκα. Τελειώνω τον πρώτο κύκλο μετά από 2-3 μέρες και παίρνω τη φίλη μου τηλέφωνο:
- "Το είδα".
- "Και;;"
- "Τέλειο! Έχω κάτι ιδέες για το πως να δολοφονήσω τους προισταμένους μου...!! Θα τους καρφώσω στο πάτωμα, θα τους βάλω σπασμένα γιαλιά στο φαγητό τους, θα...."
- "Ε! Μα δεν σου είπα να το δεις για να πάρεις ιδέες! Για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα στη ζωή , στο πα"!
- "Αντε!!!"
Αυτή ήταν η πρώτη επαφή μου με τον κόσμο των ψαγμένων τηλεοπτικών σειρών. Στους επόμενους μήνες λοιπόν, έγινα η καλύτερη πελάτις του DVDα μου. Ανάλογα με την ψυχολογία μου έπαιρνα και την αντίστοιχη σειρά.
Σειρά πήρε το λατρεμένο 4400. Αυτός είναι ο αριθμός των ατόμων που εξαφανίστηκαν υπό μυστήριες συνθήκες, τα τελευταία 50 χρόνια. Μια καλή νύκτα λοιπόν, κάτι συμβαίνει και δίπλα σε μια λίμνη εμφανίζονται...οι 4400! Και κάτσε τώρα σκέψου τι να τους κάνεις και πως θα τους εξηγήσεις το γεγονός ότι όλα και όσα ξέρανε πάει bye bye. Το catch της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν "ειδικές" ικανότητες. Το αγαπημένο μου είναι το κοριτσάκι (που βλέπετε στη φωτό) το οποίο προβλέπει το μέλλον. Spooky! Η σειρά έχει μια πολύ καλή σκηνοθεσία, δεν βαριέσαι, δεν υπάρχουν UFO ( δεν μπορώ τα sci-fi), το θέμα είναι ενδιαφέρον γιατί όλα κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και κάτι "άλλου" ΚΑΙ το τραγούδι της αρχής, το " Α place in Time" είναι εξαιρετικό! Τώρα περιμένουμε εναγωνιωδώς τον τρίτο κύκλο να βγει σε dvd.
Μετά αυτό με έπιασε η μανία με το έγκλημα. Βασικά δύο πράγματα με ενδιαφέρουν στις σειρές, τα εγκλήματα και τα νοσοκομεία. Με λίγα λόγια, give me blood!
Οπότε εντοπίζω το CSI, το Las Vegas συγκεκριμένα που είναι και το αυθεντικό (και με το καλύτερο cast). Αχ τι ωραία σειρά! Και εδώ πωρώνεσαι άσχημα. Άσε που αποκτάς την τάση και στην καθημερινότητά σου να ψάχνεις να βρεις τρίχες και μικροαντικείμενα με το τσιμπιδάκι γιατί μπορεί και να σημαίνουν κάτι για ένα έγκλημα που έχει συμβεί και που ΕΣΥ πιστεύεις πως μπορείς να εξιχνιάσεις! Σε αυτή τη σειρά έχω μείνει πίσω, έχω δει μόνο ως τον 3ο κύκλο, ενώ υπάρχουν ήδη 6 σε DVD. Α ο african-american αστυνομικός (στα αριστερά) είναι yummy!
Μετά από αυτό, παρέμεινα στο theme investigation & interrogation και βρήκα το The Closer. Πρωταγωνίστρια η Kyra Sedgwick η οποία υποδύεται την υπαστυνόμο Brenda Leigh Johnson. Ως εδώ όλα καλά και φυσιολογικά. Αυτό όμως που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά, θεική, είναι οι χαρακτήρες και συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια. Αυτή η υπαστυνόμος είναι μια ιδιόρρυθμη, παράξενη αλλά εξαιρετική ανακρίτρια (γι αυτό και την αποκαλούν Closer, επειδή καταφέρνει να "κλείνει" με επιτυχία όλες τις ανακρίσεις). Δεν της ξεφεύγει τίποτα, παριστάνει την χαζή για να παίρνει πληροφορίες, δεν έχει και και τις καλύτερες επικοινωνιακές ικανότητες (κάτι μου θυμίζει αυτό) ΚΑΙ έχει μια μανία με τα γλυκά (επίσης κάτι μου θυμίζει). Την λατρεύω!! Περιμένω πως και πως να βγει 2ο κύκλος σε dvd τον Μάη!
Μετά από αυτό, είπα να δω λίγο αίμα σε χειρουργεία. Αλλά επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με τις σειρές τύπου E.R. , νοικίασα το nip/tuck. Οι ήρωες είναι δύο πλαστικοί χειρουργοι στη νότια Florida. Είναι κολλητοί φίλοι από το πανεπιστήμιο και τους συνδέει επίσης η Τζούλια η γυναίκα του ενός και ο μεγαλύτερος έρωτας του δεύτερου. Ο πρώτος οικογενειάρχης και ηθικολόγος, ο δεύτερος αμετανόητος γυναικάς (κούκλος καλέ ομως!!) και με χεσμένη την ηθική. Το κάθε επεισόδιο έχει τίτλο του ονόματος του ατόμου που θα κάνει πλαστική. Ως τώρα έχω δει τους τρεις κύκλους και μπορώ ανά πάσα στιγμή να μπω σε χειρουργείοκαι να κάνω λιφτιγκ ΚΑΙ πλαστική στο στήθος με επιτυχία ! Η σειρά είναι ένα Perfect Drama όπως λένε και στα reviews. Φαινομενικά όλα είναι clean και αποστειρωμένα. Αλλά η ματαιοδοξία της ομορφίας δεν είναι ποτέ "καθαρή" ε;
Στην πορεία, οι φίλοι μου που ξέρουν τη μανία μου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν είχα δει το Lost! Απαράδεκτη! Έτσι πήγα και το πήρα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να γλυτώσω και τα spoilers που πετάγανε όλη μέρα στη δουλειά και μου τη σπάγανε. Είδα το μισό πρώτο κύκλο. Το μισό;; θα διερωτάστε! Ναι δεν κατάφερα να το τελειώσω όλο. Βαρέθηκα. Οκ οι χαρακτήρες εξελίσσονται, οι "Άλλοι" είναι ένα ενδιαφέρον θέμα, η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή, το ίδιο και η μουσική. Αλλά δεν το κατάφερα. Ίσως δεν είναι η φάση μου αυτή την περίοδο. Υπόσχομαι να το ξαναπιάσω, μάλλον τέλος της άνοιξης το βλέπω, όταν θα είναι μεγαλύτερη η μέρα και δεν θα σκιάζομαι κάθε φορά που θα ακούω θόρυβο μέσα στη νύκτα!
Και συνεχίζω. Πέρσι τέτοιο καιρό, είχα νοικιάσει το Weeds. Σκεφτείτε το Desperate Housewives αλλά σε "high" version. Μια προσφάτως χήρα, που μένει στα πληκτικά καθώσπρέπει προάστεια, αποφασίζει πως ο μόνος τρόπος να συντηρήσει τα παιδιά της, το πανάκριβο σπίτι και το lifestyle στο οποίο συνήθισε, είναι να πουλά "χόρτο" (weed) σε ενήλικες (έχει αρχές η κοπέλα, απαγορεύεται σε ανήλικους). Πολύ μου άρεσε αυτή η σειρά, χιούμορ, ατάκες, κυλάει εύκολα. Νομίζω τελείωσα τον πρώτο κύκλο σε τρεις μέρες (και όχι δεν έγινα αντικοινωνική - και την high κοινωνική μου ζωή διατήρησα και όλα!). Έχει κανείς info για το πότε θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος κύκλος; Α ξέχασα να σας πω, στα περσινά Emmy η πρωταγωνίστρια Mary Louise Parker κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά έχοντας ως ανταγωνίστριες στην κατηγορία και τις 4 Desperate Housewives! Ζήτω το Χόρτο!
Και επειδή με είχε πιάσει το ανάλαφρο μου, συνέχισα στο ίδιο μοτίβο, επιστρέφοντας όμως στα νοσοκομεία (μεγάλη αγάπη- γιατί δεν πήγα να γίνω γιατρός τελικά;). Η hot σειρά της περασμένης σεζόν στην Αμερική ήταν το Grey's Anatomy. Ηρωίδα η Meredith Grey, μια νεαρή εκπαιδευόμενη γιατρός η οποία μαζί με ακόμα τέσσερις καινούριος γιατρούς είναι τα νέα "ψαράκια" του νοσκομείου. Η Meredith κάνει όμως ένα one night stand που θα της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή (σπάνιο αυτό φυσικά γιατί όπως ξέρετε τα one night stand δεν σου αλλάζουν τη ζωή,,μόνο τα φώτα). Μια μέρα πριν αρχίσει το intership ψαρεύει σε ένα μπαρ ενα πολύ χαριτωμένο άγνωστο. Ο οποίος όμως αποδεικνύεται πως είναι ο καινούριος της προϊστάμενος- ο αποκαλούμενος MacDreamy (είναι ο άτιμος)! Και εκεί αρχίζει ένα μπέρδεμα με γκομενικά όπου σιγά σιγά μπλέκεται όλο το προσωπικό. Α ναι ξέχασα, στην πορεία κάνουν και εγχειρίσεις. Σουπερ το soundtrack (απο εκεί ξεσήκωσα το Breathe 2am που βλέπετε δίπλα στο Στίχο) και ατάκες με πολύ γέλιο. Ταυτίζομαι με τη Sandra Oh που, suprise suprise, τα κάνει μαντάρα στα ερωτικά της! Έχοντας τελειώσει και το 2ο κύκλο περιμένω από Σεπτέμβρη και μετά μάλλον να δώ τον τρίτο.
Και ερχόμαστε στη νέα μου λατρεία! Τον Dr. House. Οπως καταλαβαίνετε, το theme Νοσοκομεία συνεχίζει και εδώ (τι λέει αυτό για τη ψυχολογική μου κατάσταση γιατρέ μου;). Εδώ όμως δεν πρόκειται για μια τυπική υπόθεση που διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο, αφού η δουλειά του Dr. House και της ξεχωριστής ομάδας του είναι να βρίσκουν εκείνες τις αρρώστιες που η συμβατική ιατρική δεν μπορεί. Τώρα το ενδιαφέρον αυτής της σειράς δεν είναι τόσο η υπόθεση όσο ο ίδιος ο Dr House. Ο αγαπημένος μου, είναι ένα στριμμένο άντερο, με παράλυση στο δεξί του πόδι (αξεσουάρ το μπαστούνι με το οποίο ενίοτε "χειρίζεται" και κόσμο) και με ένα κυνισμό που σκοτώνει στην κυριολεξία! Νομίζω έχει πολύ καιρό να πιάσω τον εαυτό μου να γελά τόσο πολύ βλέποντας μια σειρά με αίματα και αρρώστους. Τώρα είμαι στον 2ο κύκλο και δεν θέλω να τελειώσει γιατί δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει ο τρίτος.
Το παραδέχομαι, I am in love with Dr. House and I want to marry him now!!

Στο τέλος της βδομάδας που θα επιστρέψω τον Dr House (κλαψ) θα πάρω το Rome. Είναι μια παραγωγή της HBO και έχω διαβάσει ότι η Ρώμη είναι όπως δεν την έχουμε ξαναδει! Προβλέπω όργια!
Μετά από αυτό θέλω με πολλή αγωνία να δω το Dexter, το οποίο είχα δει να διαφημίζεται στα subways της Νέας Υόρκης. Ήρωας ένας ιατροδικαστής ο Dexter ο οποίος έχει μια ιδιομορφία. Ενώ τη μέρα κάνει κανονικά τη δουλειά του, το βράδυ (αυτό είναι το κλου) μεταμορφώνεται σε δολοφόνο και σκοτώνει όσους ξέφυγαν από το νόμο! Θεικό; Και νοσοκομειακό ΚΑΙ με εγκλήματα! A series come true! Αλλά επειδή δεν θα το δω σύντομα, μάλλον θα αρχίσω το Prison Break (που πάλι το έχουν δει όλοι εκτός από μένα).
Αυτά τα ολίγα για τις σειρές. Θα χαρώ να γράψω και Β Μέρος, αν το θέλετε!

Y.Γ. Δεν δουλεύω σε DVDάδικο
Y.Γ2. Έχω ζωή

33 comments:

  1. Νιώθω σαν ψάρι έξψ από τη γυάλα του επειδή παρακολουθώ τις Desperate Housewifes από το ΡΙΚ...
    Ενταξεί, το κάνω αυτό αλλά δεν είμαι τόσο άσχετη. Έχω δει 4 επεισόδια του Lost και μετά βαρέθηκα, ενώ είδα σχεδόν όλο το Grey's Anatomy το καλοκαίρι στη Σουηδία...
    Και νομίζω ότι πέτυχα το CSI (δεν θυμάμαι ποιας πόλης) πέρσι πάλι σε κάποιο ταξίδι αλλά δεν παίρνω κι όρκο...
    Thx για τo info. Θα τις έχω υπ'όψην την επόμενη φορά που θα πάω στο DVDάδικο.

    ReplyDelete
  2. με κάλυψες με τα υστερόγραφα χο χο χο

    ReplyDelete
  3. Είσαι ο άνθρωπός μου!!! Θα τις πάρω και γω με τη σειρά αλλά μόνο τα σουκου γιατί άμα κολήσω κόλησα!!! Το lost ξαναπιάστο, θα σου αρέσει σίγουρα. Εγώ έχω τελειώσει τις 2 σεζόν και τώρα πάω για την τρίτη.

    ReplyDelete
  4. Morning morning!

    @queen Elizabeth Μεγαλειοτάτη μην ανησυχείτε. Το καλύτερο πράγμα κάνετε. Δεν ξέρετε πόσο κακοί είναι οι εθισμοί! Δεν ειναι υπέροχο το Grey's;

    @yo!reeka Για σένα πρόσθεσα τα υ.γ!

    @kotosalata σουκου;;

    ReplyDelete
  5. σηκώνω τα χέρια ψηλά, πώς τα προλαβαίνεις και να ζεις και να βλέπεις τόσες σειρές;;;;;;)

    ReplyDelete
  6. @street α πανεύκολα. Αυτες τις σειρες και πολλές άλλες τις ειδα μεσα σε δυο χρονια. καθε φορα που βλεπω μια σειρα μου παιρνει μια βδομαδα non stop παρακολούθησης. εκεινη τη βδομαδα ή που δεν βγαινει απο σπίτι ή που ερχόμενη από έξοδο βλέπω και κανα επεισόδιο. τώρα είμαι στη φάση που δεν θέλω να βγαίνω και βλέπω!! easy! το καλοκαιρι δεν βλεπω!

    ReplyDelete
  7. Ax, λατρεύω Dr. House και C.S.I. και Gray's Anatomy. Από τα υπόλοιπα, τείνω περισσότερο προς το weeds και τον Dexter... Θα ενημερωθώ και θα επανέλθω.

    Υ.Γ. Όλα τα λεφτά το σχόλιο για τα one night stands :)

    ReplyDelete
  8. Τα σαββατοκύριακα καλέ μου!!!

    ReplyDelete
  9. Πωπω γνώσεις! Πάντως πολύ καλή "βιβλιοθήκη" όταν χρειαστεί θα έρθω να την ξαναδιαβάσω και να διαλέξω!
    Αν και εγώ περιμένω τα νέα επεισόδια του 4400. Πάντως για σπλατεριές δεν είμαι.

    ReplyDelete
  10. Λοιπόν :
    -Εχω δει τον 1ο κύκλο απο τους 4400.Τα seven της γειτονιάς μόνον αυτόν έχουν.
    -CSI Μετά απο ενδελεχή μελέτη βλέπω μόνο Las Vegas τα άλλα δεν μου κατσαν καλά.
    -Nip tuck κατέβασα τους 2 κύκλους απο το internet καθώς ο βιντεοκλαμπάς ούτε που το ξερε (ντροπή του).
    -Lost και τους 2 κύκλους, τον 1ο απο το βιντεοκλαμπά τον 2ο απο το internet.
    -Grey's anatomy να'ναι καλά το alter που το δείχνει τα ΣΚ.
    -House να'ναι καλά το star που το δείχνει τα ΣΚ.
    Πες μου σε τι videoclub να πάω για να τα βρώ γιατί βαρέθηκα να κατεβάζω απο το internet!!!!

    ReplyDelete
  11. Mου έχουν απομείνει μόνο 5 επεισόδια από το 2ο κύκλο του house...ρε σεις αυτες τις μερες δεν πρόλαβα να δω...

    @att δες το weeds οπωσδήποτε. dexter του χρόνου τέτοιο καιρό νομίζω. το σχόλιο για τα one night stand δεν είναι τυχαίο :))

    @kotosalata εγώ πάλι τα σ/κ δεν βλέπω σειρές!


    @allitnil κρίμα που δεν σ αρέσουν τα αίματα...καλέ ντοματοπολτός είναι! έχω και άλλα reccomendations να κάνω. οποτε θες ρώτα!

    @μαράκι μια χαρά ενημερωμένη σε βρίσκω!! δεν ξέρω όμως να σου πω dvdάδικο εκεί που είσαι! εδώ που είμαι πάντως ο DVDας μου μπορεί να είναι ψυχοπαθής αλλά είναι πλήρως ενημερωμένος. έχει άπειρες σειρές!

    ReplyDelete
  12. καλημέρα τούλιπ

    εγώ δηλώνω ανίδεη και αδαής! τα dvdαδικα τα απέρριψα μόλις βγήκαν, λόγω παλιού τραύματος με τα videαδικα που είχαν καταστρέψει το σινεμά στο νησί.

    το concept "βλέπω σειρές" για μένα σημαίνει "σπίτι, δευτέρα βράδυ, παρα πεντε". αν είμαι είμαι, αν όχι, δεν πειράζει :)

    ..όταν ξεπεράσω το τραύμα ίσως να το ψάξω το θέμα! ..μου φαίνεται πως υπάρχουν διάφορα παράξενα που κυκλοφορούν. το 'twin peaks' το θυμάστε; αυτό μ'άρεσε πολύ!!

    ReplyDelete
  13. τουλιπίτσα , δεν με ξέρεις , απλά είμαι καινούρια εδώ και νόμιζα πως το flag είναι σελιδοδείκτης (μη ρωτήσεις πώς ακριβώς το σκέφτηκα αυτό !!!) και το πάτησα στο blog σου!Εψαξα μετά να βρω το blog σου στο blog μου για να το διαβάσω και δεν το έβρισκα και ανακάλυψα στην βοήθεια τι είναι πραγματικά!Ξέρεις πώς μπορώ να το αφαιρέσω??Συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

    ReplyDelete
  14. @mary φυσικά και θυμάμαι το twin peaks! ήταν ο λόγος που κοιμόμουνα για αρκετά χρόνια με το φως του διαδρόμου ανοικτό! Και σταμάτα να είσαι η υπέρμαχος της βιντεοκασέτας! :)

    @klitemnistra γεια σου! θες να αφαιρέσεις το flag; μα δεν το βλεπει κανείς μόνο εσύ που εισαι logon στο blog σου. αν κατάλαβα καλά...

    ReplyDelete
  15. δεν είμαι υπέρμαχος της βιντεοκασέτας :( το αντίθετο ακριβώς είμαι!!!! ούτε και είχα βίντεο στο σπίτι. τις μίσησα τις βιντεοκασέτες επειδή σκότωσαν το σινεμά!!!!

    (εδώ πάει ένα 'κλαψ! :(' )

    ReplyDelete
  16. Κάνω λίγο κόπι-πέϊστ από άνωθεν μαράκι:
    -Εχω δει τον 1ο κύκλο απο τους 4400 και πήρα πειρατικό τον 2ο κύκλο αλλά τον φυλάω για να τον δω ξεκούραστη (μαμιούνται οι υπότιτλοι!). Τρομερό κόλλημα και λατρεία!
    -CSI Μετά απο ενδελεχή μελέτη βλέπω κυρίως του Las Vegas και της ΝΥ.
    -Nip tuck Νιανιανιά άνωθεν, διότι το DVDάδικο μου, αν και επαρχιακό το ΕΧΕΙ!!!!
    -Lost το φυλάω για αργότερα ελλείψει χρόνου.
    -Grey's anatomy να'ναι καλά το alter που το δείχνει τα ΣΚ.
    -House να'ναι καλά το star που το δείχνει τα ΣΚ.


    Αυτά.... ;-)

    ReplyDelete
  17. @mary μα ποιος σκότωσε το σινεμα; μια χαρά γεμίζουν και επίσης είδες που έχουν ανακαινιστεί στη Λευκωσία;

    @an-lu Τελικά το CSI της Νέας Υόρκης είνανι τόσο καλό όσο του Las Vegas;Τελικά το alter έχει και καλά πράματα!!

    ReplyDelete
  18. αχ βρε τουλιπάκι, είσαι τόσο μικρό!

    το βίντεο σκότωσε το σινεμα στις αρχές του '80. οι κινηματογράφοι έκλεισαν όλοι, εκτός από το Ζήνα-παλας που έφερνε κάτι άσχετες ταινίες (50σεντς είσοδος). Γύρω στο 90-91 ευτυχώς δημιουργήθηκε ο όμιλος φίλων κινηματογράφου και ξεκίνησε στο Πάνθεον (πριν πάει στο ρωσσικό πολιτιστικό κέντρο) με το cinema paradiso. Μια υπέροχη ταινία που έδειχνε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην ιταλία.

    σιγά σιγά όλα ξανάρχισαν..

    ReplyDelete
  19. τουλίπα δεν μου βγάζει τίποτα στο blog μου αλλά θυμάμαι πως το πάτησα για να έχω ένα Link για το blog σου (αυτό νόμιζα πως ήταν!).

    ReplyDelete
  20. tulip bravo!thespesio to arthraki, katatopistikotato.ekei pou gelasa perissotero einai pou thes na pantreuteis ton house twra..ama me prolaveis:))))
    h plaka einai pou kathomaste parea kai to vlepoume,w symptwshs! oloi giatroi, ta arsenika mas na katevazoun stavropanayies gia tis paparies tis iatrikes pou akoune sth seira (kai metaksy mas exoun dikio) kai ta koritsia na ksexname iatrikes kai leipes leptomereies kai na xazeuoume ton house san kseroloukoumo!einai foveros o atimos!orkizomai...den yparxoun tetoioi epimelhtes!pou tetoia tyxh!

    ReplyDelete
  21. @mary τι μικρο;;; σε 4 μηνες, 30!! αααααα!! ναι ρε συ και το ζηνα το ξερω και το Μετροπολ έφτασα ΚΑΙ το Ρωσικό. Μια χαρά πάνε τα πράγματα πίστεψε με εν συγκρίσει με πριν 5 χρονια!

    @klitemnistra αχ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα αγαπητή. ποιο ειναι το blog σου;

    @giati? Λέει παπαριές ο House???? OXI!!!! He is mine, he is mine!!!

    ReplyDelete
  22. I ADORE House.

    Μιλάμε για κόλλημα.

    Έχω δει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν κι έχω σκάσει με το διάλλειμμα που κάνουν.

    Το ίδιο ισχύει και το CSI Las Vegas, που είναι το μοναδικό που αξίζει!

    Nip/Tuck επίσης πάρα πολύ καλό. Έχω 4η σεζόν...

    Great taste! XX

    ReplyDelete
  23. Το Lost είναι από τα αγαπημένα μου..μόλις τελείωσα τον δεύτερο κύκλο και περνάω στον τρίτο(από τον οποίο έχω μόνο τα πρώτα 10 επεισόδια και τα βλέπω αργά-αργά γιατί αν τελειώσουν και δεν έχω άλλα δεν ξέρω τι θα απογίνω!).Όσο για το 4400,παραδέχομαι οτι με έπεισες urban tulip, θα το κατεβάσω αμέσως(όπως και το nip/tuck)!

    ReplyDelete
  24. Urban tulip, σου προτείνω να δεις το Prison Break όπως και το Heroes.Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσουν και τα δύο! Πες μου πώς σου φάνηκαν!

    ReplyDelete
  25. @μαρκησία σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω-honored! Λέω να κάνουμε fan club του House και μετά να τον απαγάγουμε! Ο λόγος οπυ δεν κατεβάζω τους υπόλοιπους κύκλους από το ίντερνετ ειναι γιατί τη βρίσκω να βλέπω τα κουτιά τους πάνω στο dvd player μου. αρα τι να κάνω θα περιμένω!

    @athinais καλωσορίσατε! Το 4400 θα σ αρέσει πολύ, το lost....κάποιος πείστε με να το ξαναδώ! Το Prison Break είναι ο επόμενος στόχος. Το Heroes θα το αναμένω, έχω διαβάσει τα καλύτερα! Θα σου πω εντυπωσεις!

    ReplyDelete
  26. Καλώς σας βρήκα φίλτατη Tουλίπα :)

    παντως αν τα θέλεις, μπορώ να σου τα στείλω (γιατί ο τρίτος κύκλος ίσως αργήσει ακόμα να βγει σε dvd..)

    Ναι, ας τον απαγάγουμε! ;-)

    To Lost οτι εχω δει απο τριτο κυκλο μέχρι στιγμής, δεν με έχει πείσει πολύ....χμ....

    δεν συμπεριέλαβες όμως το Six Feet Under...υποθέτω επειδή είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του
    ;-)

    ReplyDelete
  27. Φιλτατη μαρκησία :) Το six feet under ειναι σαφώς μια ολοκληρη μεγάλη κατηγορία! Και δεν θα γίνω ιερόσυλη και να το βάλω μαζί με τα άλλα!
    Θα περιμένω τα κουτάκια όμως από σειρές :)
    εν τω μεταξύ αυτό το DEXTER πεθαίνω να το δω. εχεις ακούσει γι αυτό;

    ReplyDelete
  28. Καλώς βρήκα τη blogοπαρέα!Urban-tulip να σε ρωτήσω κάτι?Το κόνσεπτ (έτσι, για να μιλάμε με όρους) της αφίσας του Dexter έχει να κάνει με το χρώμα του χεριού του που είναι κάπως...χλωμό ή μου φαίνεται?Είναι και αργά και μπορεί να λέω και ασυναρτησίες..μη παρεξηγείτε!

    ReplyDelete
  29. Καλως σε βρήκαμε Αθηναϊς!
    Το χέρι στην αφίσα του Dexter δεν ειναι δικό του, είναι ενός πτώματος. Και αυτό γιατί στην σειρά υποδύεται ένα ιατροδικαστή!

    ReplyDelete
  30. αααα ευχαριστώ!Και νόμιζα έφταιγε η αχρωματοψία μου!Θα το δω!

    ReplyDelete
  31. Τουλιπίτσα, έχω ακούσει και το περιμένω κιόλας οσονούπω ;-)

    αφού παίζει ο Michael C. Hall από το Six Feet Under σίγουρα κάτι καλό θα λέει! :)

    ReplyDelete
  32. @αθηναϊς όχι παιδί μου, είναι καθαρά το "χρώμα του νεκρού"!!

    @μαρκησία αν το θες μπορείς να το κατεβάσεις από το www.warez-bb.org! εγώ θα περιμένω το κουτάκι. Πάντως τα πάει πολύ καλά στις κριτικές!

    ReplyDelete
  33. Rotate kai mas tous foitites ti 8a kaname xwris tis seires!!!!

    Grey's Anatomy fanatika!!!!! Para Pente episis (sta 3ena i.e London) xairei idieteris ektimisis).

    ReplyDelete