Friday, November 24, 2006

You won't feel a thing....ναι καλα!

Από σήμερα, μου μεινε μόνο μια βδομάδα ως την τελευταια μέρα εδώ. Και δεκα μέρες ως την καινούρια. Έχω Σ-Κ-Υ-Λ-Ο-Β-Α-Ρ-Ε-Θ-Ε-Ι! Ξέρετε ποιο ειναι το χειροτερο όμως; Δεν ανυπομονώ να πάω στην καινούρια δουλειά ( αν το διαβαζετε κ. καινούριε διευθυντα μου μην το πάρετε προσωπικά - απλά είμαι σε φασάρα φάση).
Άστε που ήλθαν και με βρήκαν τα καινούρια project ενώ εχω και κάτι παλιά να τελειώσω πριν να φύγω. Με λίγα λόγια....γ. (δεν θα το πω ολόκληρο - ειναι και ηθικόν blog).
Ενώ ξέρετε τι έπρεπε να είχα κάνει; Να είχα ΕΝΑ μήνα διακοπές και να την έκανα για τη Νέα Υόρκη ( ναι το ξέρω πρωτοτύπησα και πάλι).
Αλλά αντί αυτού κάθομαι εδώ και μαλακίζομαι...σκατά. Και το χειρότερο δεν σας το πα....νομίζω ότι έχω στερέψει από ιδέες. Το οποίο εκτός από το blog μου ( που για ακόμα ένα ποστ αερολογώ) επηρεάζει και τη δημιουργικότητα στη δουλειά μου. Και φοβάμαι ότι θα πάω στην καινούρια δουλειά με πεσμένο ηθικό, πεσμένη διάθεση, μηδαμινή έμπνευση αλλά με μπόλικες σκοταδίνες, ωραίοτατους πόνους στο στομάχι, μια πανέμορφη πεσσιμιστική διάθεση για το μέλλον μου ( " το ποιο;") και ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ! Που να βρω την έμπνευση ο ε ο;;;
Καμιά ιδέα;

Απορρίπτονται ατάκες του τύπου:
1."Βγες έξω δες κόσμο" - βγαίνω και αρχισα και βαριέμαι το ίδιο club, τα ίδια μπαράκια (και μην νομίζετε οτι υπάρχει και τρελλη επιλογή από μπαράκια εδώ που μαι- σκατά).
2. "Μείνε σπίτι και ηρέμησε" - τρελλαίνομαι!
3. "Σκάσε και κολύμπα" - Α δεν μπορώ τους αυταρχισμούς
4. "Κάλεσε κόσμο σπιτι σου" - Κάνω και τίποτα άλλο;
5. " Βρες γκομενο" - Το βλεπω πια σαν μια μακρινή πιθανότητα ( διαπιστώνω ότι ο τελευταίος που μ άρεσε τόσο πολύ ώστε να θέλω κάτι περισσότερο ήταν ο Φίκος...σκατά σκατά)
6. "Μετανάστευσε" - Α τέλεια ιδέα!

26 comments:

  1. Κάνε κατί new πήγαινε για καμία ορειβασία, για χειμερίνο κολύμπι, κάνε ςλςύθερη πτώση. Κάτι anyway που θα κάνεις once in a lifetime και θα σου αλλάξει για λίγο τα νερά.

    Και μην μου αγχώνεσαι πολλοί είμαστε στην ίδια φάση και τον τελευταίο καιρό βαρέθηκα να λέω "θέλω κάτι για αλλαγή".

    ReplyDelete
  2. Ελα ψάχνεις δικαιολογίες για να την κάνεις πάλι για Νεα Υόρκη....
    Σταμάτα να γκρινιάζεις και να τα βρίσκεις όλα "κάπως" και θα ρθουνε και οι ιδεες αλλιώς σφυρα να βοηθήσουμε.

    ReplyDelete
  3. @evita καλες οι ιδέες σου! ένα ταρακούνημα ειναι η καλύτερη λύση ( δοκίμασα non stop dancing στο club και δεν δούλεψε). γιατί όμως υπάρχει τόσος κόσμος έτσι; ειναι σαν ίωση μου φαίνεται
    @μαρακι αχ πραγματικα θέλω να την κάνω!Γκρινιάζω ε; Σκέψου και συ πως θα ήσουν αν η δουλειά σου εξαρτόταν από τις ιδέες και από τη διάθεσή σου που δεν έχεις!
    κατα τα αλλα ssffffffff ( σφυρώ)!

    ReplyDelete
  4. Πες μου θέμα να σκαρφιστώ ιδέα...οι δικές μου ιδεες ανεκμεταλευτες πάνε στη δουλειά μου...και απο φαντασιά μπολικη!!!

    ReplyDelete
  5. υπομονή κάνα μήνα και θα σε παραλλάβω ίδια απ'τ'αεροδρόμιο και θα σε γυρίσω ...άλλη...
    χιχιχιχιχι
    κοσμοπολιτάλλη

    ReplyDelete
  6. Πω Πω, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω τις τελευταίες δύο εβδομάδες... Δεν ξέρω... ίσως φταίει ο καιρός.

    ReplyDelete
  7. Ααααα κοιτα μην κάνεις κι εσύ σαν τα παιδιά που σπούδασαν αγγλία και μετά μιλάνε για την ελλάδα λες και είναι η ζιμπάμπουε και για την αγγλία λες και είναι ο παράδεισος στη γη.
    στη ν.υόρκη πήγες για διακοπές, μην το ξεχνάς. τράβα για δουλειά και θα σου πω άμα θα έχεις ζωή, κάτι ξαδέρφια και κάτι φίλοι που είναι εκεί κλαίγονται πώς θα έρθουν ελλάδα.
    αυτά. πλάκα πλάκα οι βόλτες και το μπραινστορμιν με φίλους πάντα βοηθάει :)
    :)

    ReplyDelete
  8. χαχαχαχα!!! πλάκα έχει η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την κατάσταση βρε τουλιπάκι :)

    απόλαυσε τη φάση που περνάς θα’λεγα γω :) δεν είναι ανάγκη να είμαστε πάντα high, φανταστικοί και ευφάνταστοι, γεμάτοι ιδέες, χι και ψι. μπορούμε κάποτε να είμαστε και κάτω και "αν’ιδεοι’" και να το δεχόμαστε και να το χαιρόμαστε :)

    εσωτερικά εννοώ, να το δεχόμαστε ότι μας συμβαίνει αυτό, και είναι εντάξει. και ότι θες κάνε μετά. είτε μείνεις σπίτι είτε βγεις, το σημαντικό είναι να είσαι οκ με σένα ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι ενταξει. οι ιδέες δεν στερεύουν κι ούτε κι ο κόσμος τρέχει και σε προσπερνάει και δεν τον προλαμβαίνεις :) μην το φοβάσαι :) δεν είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζεις :)

    αχ βρε φίκο που έγινες και σημείο αναφοράς!!! :))))

    ReplyDelete
  9. Νομίζω είναι η δεύτερη φορά που θα σου πω πως είμαι μια από τα ίδια συναισθηματικά, άρα δεν έχω καμιά συμβουλή. Εγώ πάντως απλά κάνω υπομονή και περιμένω να μου έρθουν ουρανοκατέβατα!

    ReplyDelete
  10. εγώ θα σου πρότεινα μια παραλλαγή του βγες έξω,αλλά όχι κλαμπ,μπαρ κτλ..πήγαινε σε ένα μέρος της πόλης που γουστάρεις και άααραξε.έστω για μισή ώρα(προτείνω περισσότερο)κάπνισε αργάαα-αργάαα ένα τσιγάρο(αν δεν καπνίζεις-το εύχομαι-φάε μια τυρόπιτα.αλλά αργάαααα)και χάζευε τον κόσμο,τους περάστικούς.σκέψου πώς άρα είναι οι ζωές τους,που πάνε....κτλκτλ..γενικα,πάρε το χρόνο σου.ελπίζω να μπορέσεις να βρεις το χρόνο για κάτι τέτοιο!μπορεί κ να βοηθησει!χαίρεται!

    ReplyDelete
  11. ψψψτττ!!! κουλ νταουν! το παθαίνουμε όλοι όταν είμαστε σε φάση αλλαγών!
    Ούτε να βγεις, ούτε να μπεις, ούτε να μεταναστεύσεις. Υπομονή και θα δεις πως αλλάζοντας δουλειά και περιβάλλον θα έρθουν όλα τα όμορφα!

    Destress και no panic!

    όλα τα καλά έρχονται όταν λιγότερο το περιμένεις!!

    ReplyDelete
  12. @μαράκι Τελικά ότι δεν έχουμε το θέλουμε. η έμπνευση υπάρχει πάντα, αλλά όταν γίνεται μέρος της δουλειάς σου κάπως κολλάς! αλλά αφού διψάς για έκθεση ιδεών θα σκεφτώ θέμα και θα σου πω :)

    @ξαδεφη can't wait!!

    @sandiago nasar λογικά, τώρα που δεν είναι καλοκαίρι και μπαίνουμε μέσα, με καφεδάκι έξω να βρέχει, να είχαμε περισσότερες ιδέες; Τι να πω...σου εύχομαι καλές εμπνεύσεις και γρήγορα!

    @gel ουφ δεν κανω σαν και αυτούς. Εδώ σπουδαζα αγγλία και όταν μου προσφέρθηκε δουλεια εκεί δεν έμεινα. Αλλά εχω μια ολόκληρη θεωρία για το θέμα, ότι στον κάθε άνθρωπο παέι και η ανάλογη πόλη! το brainstorming των φίλων σίγουρα πάντα βοηθά, ειδικά αμα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος (και φοράτε και σωσίβιο) :)

    ReplyDelete
  13. @mary εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα! Το σημαντικό ειναι να αποδέχεσαι τη φάση σου και να περνάς καλά με αυτή... (φικος ειναι αυτός!)

    @allitnil Καλα κάνεις!Και γω θα θελα να περιμενω να μου λθουν ουρανοκατέβατες οι ιδέες, αλλά δυστυχώς έχω deadlines!

    @perssefoni Από τις καλύτερες ιδέες. Μακάρι να χα τον χρόνο να το κάνω ( ή την υπομονή να "χάνω" τόσο δημιουργικά τον καιρό μου)

    @krot Μα τι θετική ενέργεια! σμακ!

    ReplyDelete
  14. Εγώ όταν δεν έχω ιδέες ρημάζω τα δισκάδικα. Αγοράζω τα cd με τις ντουζίνες.
    Το να ψάξεις νέες παρτιτούρες για πιάνο και να φας τς ώρες σου μέχρι να τις παίζεις τέλεια, δεν το προτίνω γιατί καταλαβαίνω πως δεν είναι όλοι έτσι μαζόχες σαν εμένα...

    ReplyDelete
  15. @alitovios καλα είπαμε ότι βαριέμαι, αλλά όχι τόσο ώστε να το παίξω και σε άλλο ταμπλό! Ακου γκομενα...! Όπως και να χει, δεν βρίσκουμε γκόμενο άμα τα πράματα είναι σκούρα. γιατί μετά δεν είναι γκόμενος, αλλά οσιομάρτυρας!

    @queen_elisabeth χμ δεν ξέρω πιάνο! Από cd πάντως άλλο τίποτα!

    ReplyDelete
  16. Ο Αλητόβιος έχει κάποια βάση... διπλασιάζονται τα chances για partner... (νομίζω το είπε κάποτε ο Allen μεταξύ άλλων μαλακιών)

    ReplyDelete
  17. Καλωσόρισες γ.ι!
    πως διπλασιάζονται οι πιθανότητες δηλαδή; Και το άλλο, γιατί η λύση στο θέμα "βαριέμα" να είναι σώνει και καλά γκόμενος;

    ReplyDelete
  18. Βρες άλλη δουλειά πριν πας στην καινούργια... κάτι που να σε εξιτάρει, όπως... άσε είναι ηθικόν το βλογκ λες!

    (Νυκτιπόλος)

    ReplyDelete
  19. επιτέλους φανερώθηκες με το πραγματικό σου όνομα!
    Όπως...; χαχα!

    ReplyDelete
  20. Έλα που δεν ξέρεις τώρα!..




    (και τα δυο ονόματα είναι ίδια για όσους ξέρουν)

    ReplyDelete
  21. "ηθικον το βλογ".....

    χα

    χαχα

    χαχαχα

    χαχαχαχαχαχαχα

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    να'σαι καλα βρε!:-)))

    ReplyDelete
  22. Φυσικά και είναι ηθικότατον το blog αυτό! Το ίδιο και η ιδιοκτήτρια του!!! Πως τολμάτε!

    ReplyDelete
  23. Μετανάστευσε.

    ReplyDelete
  24. H καλύτερη ιδέα που άκουσα αυτές τις μέρες!Και σε αυτό το post.

    ReplyDelete