Monday, November 13, 2006

Δεν έχω ιδέα!

Εδώ και αρκετές μέρες δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι θα γράψω στο blog μου.
Και οι λόγοι είναι οι εξής:
1. Δεν διαβάζω εφημερίδα, δεν βλέπω τηλεόραση ( μονο αμερικάνικες σειρές στο dvd), δεν ακούω ειδήσεις στο ραδιόφωνο, εν ολίγοις δεν έχω ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω μου. Μαθαίνω όμως κάποια πράγματα όταν συζητάνε οι φίλοι μου τα της επικαιρότητας και αναγκαστικά τους ακούω (φυσικά μετά από 5 λεπτά συζήτησης, αφαιρούμαι και κοιτάζω το ταβάνι του cafe, τον τύπο στο διπλανό τραπέζι, τον τύπο στο παραδίπλα τραπέζι ή ακόμα διαβάζω περιοδικά με αποτέλεσμα οι φίλοι μου να με αποκαλούν "απρόθυμη"!).
2. Τα δε περιοδικά που διαβάζω δεν με ενημερώνουν για την επικαιρότητα της χώρας μου. Γιατί τώρα πόσο χρήσιμα να είναι το Vanity Fair και το Conde Nast Traveller εδώ που ζω;
3. Τα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου, ειδικά όσο αφορά το θέμα της δουλειάς, αν κάτσω να τα γράψω, πρώτον θα γεμίσουμε post και δεύτερο θα είναι σαν να περιγράφω σκηνή τρόμου και δεν πρόκειται να το κάνω αυτό και να επηρεάσω την αύρα του blog μου.
4. Δεν είμαι ρομαντική ( ποτέ δεν ήμουνα) για να γράφω ωραία λόγια και να περιγράφω όμορφες εικόνες. Δεν με ενοχλεί όμως να τα διαβάζω σε άλλα blog ( αν και δυσκολεύομαι να τα σχολιάσω).
5. Δεν κάνω όνειρα για το μέλλον μου οπότε δεν μπορώ να κάτσω να γράψω γι αυτά. Γιατί; Γιατί έτσι, γιατί περνώ τη φάση που είμαι "αλλού", σε χώρες που δεν με βλέπω να πηγαίνω στο άμεσο μέλλον.
6. Ο Νιόβρης ποτέ δεν ήταν μήνας ενδιαφέροντος. Το πολύ πολύ να αρχίσουν δειλά δειλά οι πρώτες κουβέντες για τα Χριστούγεννα και το μονο ενδιαφέρον που βρίσκω σε αυτό είναι να σκέφτομαι που θα πάω και να προγραμματίσω έγκαιρα ( από τα λίγα πράγματα που είμαι εξαιρετικά τυπική) καμιά μέρα άδεια.
7. Ακούω πάρα πολλή μουσική τώρα τελευταία αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα η γνώμη μου για το τελευταίο cd των Scissor Sisters ( σούπερ για χορό!) ή για την πορεία της δουλειάς της Νικολακοπούλου ( η αλήθεια είναι ότι παράγινε "εγκεφαλική") .
8. Δεν μου πάει να γράφω "σοβαρά" post, οπότε άμα η διάθεση μου είναι χάλια ( το σύνδρομου του χειμώνα-που είσαι ήλιε μου, παραλία μου;) αντιλαμβάνεστε ότι τηρώ σιγή ιχθύος. Και απλά περιμένω στωικά τη στιγμή που θα γίνει κάτι και θα μου ανεβάσει τη διάθεση ώστε να μπορώ να γράψω. Καθόλου παραγωγικό το ξέρω.
9. Δεν μου πάει να γράφω "μινιμαλιστικά" post του τύπου μια φωτογραφία και μια φράση ή δύο φράσεις και τελεία. (Τα post για τη Νέα Υόρκη ήταν εξαίρεση)
10. Δέκατο λόγο γιατί αδυνατώ να γράψω; Δεν έχω ιδέα!

26 comments:

  1. @respect :) χαιρομαι γι αυτα που γράφεις. Παντως ξερεις δεν ειμαι υπερ του να γραφω απλα για να γεμίζω σελίδες. Και έτσι με βασανίζει το θέμα λίγο!
    α φωτο απο νέα υόρκη έχω παρα πολλές, αλλά δεν ήθελα να κουράσω και άλλο με την εμμονή μου με την πιο ερωτεύσιμη πόλη του πλανήτη. και έτσι αντι να φλυαρω, προτιμώ να σκάζω και να τα σκέφτομαι να να με πιάνει και μένα μια μελαγχολία :)

    ReplyDelete
  2. πσσστ!!! έλλειψη έμπνευσης? τι εννοείς δεν σου συμβαίνουν συνταρακτικά? Το ότι θα περάσουμε Χριστούγεννα μαζί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ?
    αντε μην τα παρω και δεν έρθω!

    ReplyDelete
  3. Λελούδι μου, scissor sisters rule! Μου αρέσουν τόοοοσο πολύ τα τραγούδια τους! Βρε κουτό, γιατί δε γράφεις για τους τύπους από τα διπλανά τραπέζια; Ε; ;) Όλοι περνάμε κάποια στιγμή κάτι ανάλογο, αλλά κι εγώ ψηφίζω κι άλλη ΝΥ! φιλί τεράστιο!

    ReplyDelete
  4. Και λοιπόν κυρία μου; Δεν έχεις ΙΔΕΑ, δεν γράφεις!


    ... Αν και όλα όσα γράφεις σε αυτό το ποστ είναι παραπλανητικά!

    ReplyDelete
  5. (Αυτό το avatar του respect όλα τα λεφτά!)

    ReplyDelete
  6. @krot ναι είναι πολύ συνταρακτικό! φαντάζομαι θα γράψω παρα πολλά post για αυτό το θέμα! αντε πάλθ σου φεξε, θα γίνεις η μούσα μου!
    @att Οι τύποι στα διπλανά τραπέζια είναι ενα τερααααστιο θεμα που αυτή την περίοδο μου προκαλεί μόνο μαρασμό! κατα τα αλλα χαίρομαι που σ αρεσουν και σενα ιο Scissor Sisters!
    @respect επειδη το ζητησε και η att λεω να ποσταρω ακομα λιγες φωτο New York στο άμεσο μέλλον. το αδειασμα...ειναι τελικά και ο λόγος που γράφουμε blogs..
    @nyktipole δεν μπορώ να αφήσω μόνο μου το blog εγκαταλελειμένο χωρίς κείμενα! παραπληνητικά ε; ε μεσα από το κενό βγήκε και κείμενο τι να πω!

    ReplyDelete
  7. Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα "έλλειψη έμνευσης" γιατί εμένα με δέρνει η "πολλή έμνευση-καθόλου χρόνος" κατάσταση. Το κείμενο σου όμως στο Τεστοστερόγραφο - Υστερόγραφο της Κυριακής ήταν όλα τα λεφτά.
    Απάντηση θα πάρουμε ή θα μας μείνει η απορία;

    ReplyDelete
  8. Λοιπόν πέραν του 7 που το έχω κόψει γιατί διαβάζω μήπως να αντιγράψω το ποστ σου στο δικό μου γιατί και εγώ έτσι ακριβώς νιώθω! Μα ακριβώς!

    ReplyDelete
  9. @queen elisabeth σκέψου να σε έδερνε το θέμα "καθόλου έμπνευση-καθόλου χρονος"! θα ήταν πολύ άσχημο. Δεν θα πάρουμε απάντηση δυστυχώς για το άλλο θέμα εκτός και αν διευθύντρια του εντύπου βάλει άλλο άντρα να μου τις απαντήσει!
    @ feel free! και join the club!

    ReplyDelete
  10. We want more...we want more...we want more...

    Για τη Νέα Υόρκη πήγαινε αυτό :)

    ReplyDelete
  11. Εγώ που βλέπω στο dvd alias, greys anatomy, csi, niptuck, κ.α.,και απο τιβι ανε το παρα πεντε, με ποιον να συζητήσω για την tv οταν μιλάνε για τους παίκτες του dreamshow, τον παπακαλιάτη και την Τατιάνα? Πειράζει που δεν ξέρω απο αυτά?

    ReplyDelete
  12. με εμενα θα τα συζητας αυτα μαρακι μου! δεν τιθεται θεμα! αποψε τελειωνω τον 20 κυκλο του Grey's Anatomy! to nip/tuck εχω δει και τον 3ο κυκλο εδω και μήνες. το δε csi, του Las vegas ειναι το καλο.
    Άρα βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος που κάνει τα πραματα που σου αρεσουν. απλα θελει πολύ ψάξιμο να τους βρεις

    ReplyDelete
  13. Αααααχχχχ!Εχω όλους και τους 6 κύκλους του Alias, απο CSI πειραματίζομαι ακόμα αλλά σε γενικές γραμμές κι εγω κλίνω προς Las Vegas, nip/tuck εχω δει τους 2 πρώτους τώρα λέω να κατεβάσω και τον τρίτο, και απο greys anatomy ακόμα στον πρώτο κύκλο είμαι.Ααα είδα και τους 2 κύκλους απο νοικοκυρές σε απόγνωση αλλά σε σχέση με sex & the city είμαι φαν του Mr Big (την έχω την ανωμαλία μου).
    Τι καλά πολύ χάρηκα, να κάνουμε club!!!!

    ReplyDelete
  14. Μια χαρά τα πας για κάποια που δεν ξέρει τι να γράψει!

    Α! Γράψε για.... τη Νέα Υόρκη!

    ReplyDelete
  15. @maraki o big ειναι δικος μου αστον κατω! παρε ξερω γω τον ξενερωτο τον Aidan! Λεω σε καποια φαση να αρχίσω το Prison Break.
    @argyrenia είδες η ελλειψη έμπνευσης τι κάνει; Και μετα απο παράκληση θα συνεχίσω τη Νέα Υόρκη, λιαν συντόμως!!

    ReplyDelete
  16. Ε Κοριτσια κι εγω για τον Mr Big.. Μην μαλλιοτραβηχτουμε τωρα..

    ReplyDelete
  17. @μαρακι κοιτα να δεις, εγω πήγα και μια ΝΥ και πήρα την ατμόσφαιρά του. οπότε δεν πειράζει βρε!

    ReplyDelete
  18. Γράψε για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Κανείς δεν θα ξέρει αν πρόκειται για πραγματικότητα ή όχι και τέτοια θέματα είναι πάντα πιασάρικα.

    ReplyDelete
  19. @alitovios Εγραψα εγραψα. αλλα να σου πω, θα εγραφα για την πραγματικοτητα γιατι αυτο ειναι το θεμα να εχεις blog και να γραφεις ανώνυμα. να εισαι ο εαυτος σου! thanks παντως :)

    ReplyDelete
  20. Τulip, να Maslip' του βύσ'νο!

    (Όχι φαντασιώσεις εδώ μέσα και κυρίως από σένα!!!)

    ReplyDelete
  21. Γιατί όχι παρακαλώ από μένα;; για εξηγείστε αγαπητε!

    ReplyDelete
  22. Μα πόσοι νομίζετε θα άντεχαν (εμού συμπεριλαμβανομένου) τις γνωστές εκτός ορίων και άνευ μέτρου φαντασιώσεις σας;

    ReplyDelete
  23. Hey! Μια χαρά τα πας! Ατο συγκεκριμένο ποστ εγραψες ήδη πολλά και ενδιαφέροντα, φαντάσου να είχες τι να γράψεις! Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ αυτό το post!

    ReplyDelete
  24. @nyktipolos Τι διαφήμιση μου κάνετε αγαπητέ! Αλλα δυστυχώς δεν θα το γλυτώσετε το post αυτό μια μέρα!
    @sandiago nasar merci merci :)

    ReplyDelete
  25. μη σκας, η έμπνευση έρχεται και φεύγει και τώρα με την ΝΥ έχεις πάρει αρκετή για 10 χρόνια!

    ReplyDelete