Thursday, November 07, 2019

Η επιστροφή

Μετά από 2 μήνες που ήμουν εσώκλειστη για μελέτη ( 3 αν υπολογισεις τις προετοιμασίες του καλοκαιριού), είμαι έτοιμη να βγω στον έξω κόσμο, στους φίλους μου, στη ζωή μου, στην αναζήτηση του "τέλειου γκομενου" ( μπορείτε να γελάσετε φυσικα) και στον καναπε μου. 
Ειμαι διαλυμενη σωματικα, ηρεμη ομως ψυχικα. Να δεις αγαπημενε αναγνωστη πως αυτο το κλεισιμο στο σπιτι και η αποφυγη συναναστροφης με κοσμο που με προβληματιζε, μου εκανε καλο.
Οσο και να εφτασα τα ορια μου με το διαβασμα.

Τι θέλω να κάνω:
1) Να δω τους φιλους μου. " Γεια σας, ειμαι η τουλιπα. Ναι αυτη που το παιζει μαθητρια, καριεριστα που δεν τη βλεπετε, που δεν μπορει ποτε. Υπάρχω ναι. Προχωρησατε με τη ζωη σας; Ε , τότε ξανά από την αρχή να γνωριστούμε. Μέχρι να ξαναφύγω ταξίδι, μέχρι να ξαναχωθω στο διαβασμα".
2) Να κάτσω κάπου για ένα καφέ ( δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που πηγα για καφε) , να λιαζομαι και να βλεπω τον κοσμο που περναει και να λεμε μαλακιες με τους φιλους μου.
3) Να κατσω σε ενα μπαρ και να κανω το πιο πανω.
4) Να δω Netflix ανελεητα. Νέες σεζον Pose - τι σειρα - , Atypical - φανταστικο- και Crown (yes!).
5) Να κοιμηθω.
6) Να διαβασω βιβλια που δεν ειναι ακαδημαικα
7) Να παω σινεμα, θεατρο.
8) Να περασω χρονο με τη γιαγια μου και τους γονεις μου.
9) Να κοιμηθω.
10) Να κοιμηθώ.

Κατά τα άλλα, χθες καθώς επέστρεφα και έκανα transit στο Ελευθέριος Βενιζέλος, σκεφτόμουν πως το κάθε check in, το κάθε transit, το κάθε μετρό, η κάθε πτήση ειναι και μια αναπνοή, απ' αυτές που λέγαμε πιο πριν. Αλλά θέλω να μείνω λίγο σπίτι.

Αυτά. Επιστρέφω στο βουνό δουλειάς. 

UT.

Y.Γ Τί σ' αρέσει στον Νοέμβριο;

7 comments:

  1. Replies
    1. Θέλεις να εξηγήσεις;

      Delete
    2. έχω γενέθλια :)

      Delete
    3. ω! Και σκεφτόμουν " μήπως είναι επειδή είναι η μέρα μετά το Πολυτεχνείο;" και κάτι τέτοια :)

      Delete
  2. Το ότι είναι ένας μήνας ελεύθερος από γιορτές. Δεν υπάρχει κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γιορτάσεις. Το ότι μυρίζει φθινόπωρο και δεν είναι ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο. Το όνομα του (μην με ρωτήσεις γιατί :Ρ). Ο αριθμός του (το 11) και όχι λόγω εκείνης της ιστορίας που τους αρέσουν τα διπλά νούμερα στις ώρες (δεν ξέρω καν πώς το λένε :) ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλα φθινόπωρο δεν πολυμυρίζει ακόμα αλλά όλα αυτά που λες, ναι έχεις δίκιο.
      Υπάρχει τέτοια ιστορία;

      Delete
    2. Ναι υπάρχει! Δεν είδες ποτέ κόσμο να ποστάρει στο φβ 11:11 ή 22:22 ξέρω γω; Στην αρχή μου φαινόταν τελείως παλαβό. Τάχα εν μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν ή κάτι έτσι.

      https://www.astrology.gr/zodia/enallaktiki-gonia/story/67364/ti-simainoyn-oi-epanalamvanomenoi-arithmoi

      Delete