Sunday, April 11, 2010

dream a little


Χμ, τώρα συνειδητοποίησα πόσο σέξι ειναι το τραγούδι που παίζει στο ipod του blog.
Οπότε δανείζομαι την ιδέα του one of the people και θα σου πω ένα όνειρο που είδα την περασμένη βδομάδα.
Όπως ξέρεις είμαι single σαν λεμόνι και επίσης αρνούμαι να κάνω κάτι , απλά για να έχω σχέση. Όχι πως τώρα είμαι σε φάση. Αλλά είναι και άνοιξη, μπαίνει το καλοκαίρι και όσο νάναι αυτή η libido ώρες ώρες ( παράξενες - στ' αυτοκίνητο για παράδειγμα) κτυπάει την πόρτα με θράσος. Επειδή όμως δεν μ΄ αρέσει κάποιος συγκεκριμένα, δεν έχω και ένα άτομο να φαντασιωθώ ( επίσης αγαπημένο σπόρ σε πιο light εποχές).
Οπότε όταν κοιμάται ο άνθρωπος και βλέπει όνειρα, συνήθως έχουν να κάνουν με απωθημένα, επιθυμίες κλπ.
Εγώ η άμοιρη που απλά δουλεύω, που στο παρελθόν είχα 3 απωθημένα και 2 έρωτες, είδα το εξής όνειρο την περασμένη βδομάδα.
Ήμουν λέει σε ένα πολύ φωτεινό υπνοδωμάτιο. Στο κρεβάτι λευκά σεντόνια, στα παράθυρα λευκές κουρτίνες. Ήταν απόγευμα, ο ήλιος έμπαινε μέσα και σκέπαζε τα πάντα με ένα ζεστό πορτοκαλί χρώμα.
Στεκόμουν κοντά στο παράθυρο, δίπλα στο κρεβάτι. Απέναντι μου... ο πρώτος έρωτας ( εκείνος που επανήλθε μετά από 10 χρόνια και έστειλε email).
Δεν έγινε κάτι. Ούτε φιλιόμασταν. Απλά άγγιζε ο ένας τον άλλον. Στα χέρια, στο λαιμό. Θυμάμαι εκείνη την άισθηση που του ζούλαγα τα χέρια, εκείνο το δέρμα το λευκό-ηλιοκαμένο ( ήταν και ξανθός). Πολύ έντονη. Έτσι όπως ήταν πριν 10 χρόνια ακριβώς.
Και απλά άγγιζα, άγγιζα και τον κοίταζα στα μάτια. Και εκείνος το ίδιο. Δεν θυμάμαι το πρόσωπό του στο όνειρο, ούτε άλλες λεπτομέρειες. Μόνο εκείνη την επαφή.
Ξύπνησα το πρωί με την αίσθηση ότι όντως έγινε. Ένιωθα στο σώμα μου εκείνο το άγγιγμα.
Δεν είναι πολύ παράξενο;

19 comments:

  1. Τα όνειρα είναι δημιούργημα του υποσυνείδητου. Χιλιάδες εικόνες, αποθηκευμένες που το υποσυνείδητο ενώνει για να μας κρατά απασχολημένους όσο κοιμόμαστε. Κ επειδή ως γνωστόν δεν έχουμε τον έλεγχο του υποσ. όλα είναι πιθανά. :)

    ReplyDelete
  2. Αυτό είναι το πρώτο σύμπτωμα. Στο επόμενο στάδιο θα αρχίσεις και να του μιλάς, χωρίς να είναι εκεί. Μετά, ξέρεις...

    Υπομονή, θα γυρίσει κι ο τροχός. Αλλά για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή! Θέλει νεκροί χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς θέλει και οι singles να δίνουν το αίμα τους!
    :)

    χχχ

    ReplyDelete
  3. Ωραίο όνειρο! Εγω δεν θυμάμαι τιποτα όταν ξυπνάω.. Καλό απόγευμα!

    ReplyDelete
  4. Καλημερα! [τι καλημερα? μεσημερι ειναι! παλι αργησα να ξυπνησω, πφφφφ]

    Δεν το βρισκω καθολου παραξενο. Μα, καθολου. Και δεν το λεω ειρωνικα.
    Το ονειρα ειναι αντιδρασεις του υποσυνειδητου. Ειτε ειναι εικονες που αδυνατουμε να τις κανουμε πραξη [μαλλον επειδη δουλευουμε με το συνειδητο, το αντιθετο του υποσυνειδητου], ειτε ειναι κατι που φοβομαστε και τρεμουμε με την σκεψη να γινει.
    Ορισμενα ονειρα θα τα χαρακτηριζα οραματα. Πολλες φορες εχω ερθει αντιμετωπος με εικονες και αναρωτιεμαι "που στο καλο την ξερω? νιωθω οτι εχει ξαναγινει. μηπως το ονειρευτικα?"
    Δεν ξερω ρε συ, αλλα εγω νιωθω οτι τα ονειρα μπορουν να σου αποκαλυψουν πολλα.
    Ισως να αρχισεις να τα γραφεις καπου...

    Μικρος εβλεπα συνεχεια ενα ονειρο/εφιαλτη με καλο τελος ομως. Τωρα βλεπω συνεχεια ενα ονειρο με και γαμω τα περιεχομενα αλλα ενα τελος που τρεμω περισσοτερο απ'ολα. Ο,τι να ναι...

    ReplyDelete
  5. επροσπαθούσα και εγώ σήμερα να θυμηθώ το όνειρο που με αναστάτωσε εψές και ανάγκασε με να ξυπνήσω..
    φυσικά εγώ είμουν με πυρετό κιόλας, άρα, πρέπει να ήταν πολλά σουρρεαλιστικό!

    μαγικό το όνειρο σου ιντίτ όμως! τί σου είναι το υποσυνείδητο!

    ReplyDelete
  6. Εμ, όι ένεν παράξενο.

    Αρκετά φυσιολογικό όνειρο θα έλεγα

    ReplyDelete
  7. The Passenger4/11/2010 8:30 PM

    Εννοώ, υποθέτω ότι όλος ο κόσμος βλέπει έτσι όνειρα from time to time.

    Sexy τραγουδάκι indeed.

    ReplyDelete
  8. Μα προβληματίζεσαι για αυτό το όνειρο;; Αν σου πω μερικά από τα δικά μου που ξυπνώ το πρωί κι έχω ακόμα την αίσθηση τους...θα πάθεις την πλάκα σου! :)
    Νομίζω ότι εν επειδή εν έχουμε άλλες έγνοιες!

    ReplyDelete
  9. Παρακαλώ λάβετε μέρος στην έρευνα στο http://oniropolos.blogspot.com/2010/04/reality-next-top-model.html

    ReplyDelete
  10. Όσον αφορά τα όνειρα πρόσφατα είδα το "Waking Life". Άκρως ενημερωτικό, αλλά αν φοβάσαι τα μεταφυσικά μην το δείς πριν πας για ύπνο..! ;)

    http://www.imdb.com/title/tt0243017/

    ReplyDelete
  11. Όμορφο όνειρο και εκπλήρωση μιας ανάγκης για επαφή παραπάνω, παρά για οτιδήποτε άλλο νομίζω.

    Προσωπικά αγαπώ τα όνειρα πολύ γιατί μου δείχνουν το δρόμο συχνά, έχω σημαδιακά όνειρα από καιρού εις καιρόν, και τα υπόλοιπα με διασκεδάζουν στον ύπνο μου. Μια φορά δεν πάει και πολύς καιρός ξύπνησα σκασμένη στα γέλια. Μα τέτοια γέλια που πόναγα την κοιλιά μου! :))

    Καλημέρα και γλυκά όνειρα κάθε βράδυ ;)

    ReplyDelete
  12. stinkfist, ευτυχώς! Γιατί το συνειδητό δεν κάνει και πολλά.


    anti-christos, χα χα! λες; μα ποιος τροχός; για ποιο πράγμα; που ξερεις, μπορει να εχω σχεση και να φαντασιώνομαι τον πρωην πάλι.


    δραπετης, μα τίποτα;

    ReplyDelete
  13. sarper?, τα ονειρα εχουν να κάνουν καθαρά με το υποσυνείδητο. και ειναι συμβολικα. δεν σημαινει οτι εχουν να κανουν με το ατομο που βλεπεις. αντιπροσωπευει μια κατασταση δικη σου και τιποτα αλλο. βλεπεις ενα ονειρο συχνα; χμ ενδιαφερον.



    Ηλέκτρα, αν ηταν αποτελεσμα πυρετου το όνειρο σου πρέπει όντως να ήταν σουρεαλιστικό! Το άλλο...μαγικο δεν λες τιποτα. ξυπνησα και ημουν σαν υπνωτισμένη.

    ReplyDelete
  14. the passenger, για να μην τα λέω μόνο εγώ, τότε αρχίστε να γράφετε και εσείς τα σέξι όνειρα σας!

    raintears, ασε, αν εγραφα εδώ όλα τα σεξουαλικά όνειρα μου, θα μου το κλείνανε το blog :) νομίζω είναι επειδή δεν έχουμε γκομενικές έννοιες στην πραγματική μας ζωή.

    ReplyDelete
  15. oniropolos, αλλη δουλειά δεν είχαμε.



    anonymous, α πα πα μακριά από μένα αυτές οι ταινίες!



    DaisyCrazy, ξύπνησες με γέλια; χα χα τέλεια θα πρέπει να ήτανε!

    ReplyDelete
  16. Η Τουλιπα εγραψε: "δεν σημαινει οτι εχουν να κανουν με το ατομο που βλεπεις. αντιπροσωπευει μια κατασταση δικη σου και τιποτα αλλο".
    ΜΜΜ... Τωρα που το ξανασκεφτομαι, πολλα απ'τα ατομα που "βλεπω" στα ονειρα μου, ειναι ακεφαλα. Αχαχαχαχαχαχα... Με λιγα λογια δεν υπαρχει συγκεκριμενο προσωπο!
    Και, ναι, βλεπω συχνα ενα συγκεκριμενο ονειρο μονο που οντως ειναι ακεφαλος ο αλλος! Αλλα που θα μου παει, θα γινει πραγματικοτητα, οποιο κεφαλι και να υπαρχει, που να χαλασει ο :@&##@*&#@ κοσμος!

    ReplyDelete
  17. Αχ ναι ήταν τέλεια. Δεν το πίστευα. Τέτοια γέλια δυνατά στον ύπνο! Και δεν θυμόμουν και τι είδα που μου προκάλεσε αυτά τα γέλια :)

    ReplyDelete
  18. sarper?, άρα επιθυμίες βλέπεις καθαρά!

    daisy, πάντα τέτοια!

    ReplyDelete
  19. Μαλιστα! Θα το χω υποψιν!
    Μπαι δε γουει, χθες ειδα ενα ονειρο μονο που τα ατομα ειχαν κεφαλι! Και τους ξερω μαλιστα! Ο,τι να ναι...

    ReplyDelete