Tuesday, April 13, 2010

Έλα να σου τιτιβίσω κάτι στο αυτί.

Πριν από κάτι μέρες αποφάσισα να «ξεκλειδώσω» το twitter μου και να το κάνω public. Ο λόγος που το είχα προστατεύσει, ήταν ότι πίστευα πως ότι δεν μπορώ να πω εδώ, θα μπορούσα να το λέω εκεί. Αλλά τελικά, αυτό δεν έγινε. Γιατί πολύ απλά, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του twitter.

Ίσως το twitter να είναι «χρήσιμο» μόνο για να διαβάζεις τι λένε οι διάσημοι. Για παράδειγμα, έχει πλάκα το twitter της Demi Moore γιατί βάζει και φωτό από εκεί που κάθεται. Έχει μια καρέκλα στο βάθος, σούπερ. Και ωραίο δάσος πίσω από την τζαμαρία. Αυτό. Μετά είναι το twitter του Gordon Ramsay που γράφει για τα νέα του εστιατόρια. Επειδή έχω ένα έρωτα με τον αγροίκο, τα διαβάζω με ευχαρίστηση. Σήμερα έγραψε ότι πήγε σε έναν αγώνα των Lakers και ένιωσε «πολύ κοντός».

Είναι και το twitter του Alain De Botton και του Coelho που γράφουν φιλοσοφίες και είναι πολύ βολικό γιατί δεν χρειάζεται να αγοράζεις τα βιβλία τους, αφού τους διαβάζεις δωρεάν! Από την άλλη έχεις το twitter φίλων blogger που αναπαράγουν links με ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Να ‘ναι καλά τα παιδιά, μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο.

Και μετά είμαι εγώ. Που μετά από τόσους μήνες, είναι το μόνο μέσο στο ίντερνετ που μου προκαλεί τόση αμηχανία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Να «θάψω» κόσμο; Γνωστούς και αγνώστους; Να γράψω τι κάνω κάθε πέντε λεπτά; « έκανα καφέ», «έληξε το γάλα», «είδα ένα γκόμενο στον διπλανό αυτοκίνητο», «τον θέλω», «βαριέμαι, « ακόμα βαριέμαι». Ή να βρίσκω ατάκες και να τις πετάω όπως τον Coehlo; Και οι φίλοι μου δεν είναι στο twitter, να είχαμε πες, καμιά επικοινωνία και να σπάγαμε πλάκα. Άσχετο το ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποια είναι η μπλογκερική μου ταυτότητα.

Twitter troubles me.

Υ.Γ1 Θα επανέλθω και με άλλα "ερωτικά" όνειρα. Τσόντα θα το κάνουμε εδώ μέσα. Όποτε νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τα ερωτικά σου όνειρα μαζί μας, feel free. Θα το δημοσιεύσω εδώ αν είναι όντως very sexy.

Υ.Γ2 Θα τσεκάρω το Little Buddha εντός της βδομάδας και θα σου πω.

20 comments:

  1. άρα καλά κάνω και δεν έχω twitter ε? Νομίζω πως το twitter λειτουργεί λίγο σαν chat αλλά με πολλούς ταυτόχρονα, όχι; Από την άλλη μπορείς όντως να λες ό,τι σου κατέβει, αλλά πόσο ενδιαφέρον έχει για τους άλλους ότι σου έληξε το γάλα;

    Μάθε για το Little Buddha και πες και κάνα άλλο τιπ, γιατί οσονούπω θα περάσω να σας δω! :)

    ReplyDelete
  2. Κι εγώ στην αρχή δεν έβρισκα λόγο ύπαρξης του twitter. Μετά που γνώρισα άτομα εκει μέσα κάναμε κουβέντες για θέματα επικαιρότητας και μάθαινα τις ειδήσεις πριν τις μάθει κάποιος άλλος μου άρεσε κάπως. Μετά που παρακολούθησα τη κηδεία του ΜJ μαζί με άλλους τόσους twitter users ένιωσα μέλος ενός πλανητικού χωριού, που μοιραζόμασταν όλοι τα αισθήματα μας για τον θάνατο του.

    Τώρα το βαριέμαι κάπως αλλά οκ συνεχίζω από καιρού εις καιρού να μπαίνω. Αν θες να με βρεις είμαι dorotheaxx.

    Αν αρχίσουμε να γράφουμε ερωτικά όνειρα θα το κάνουμε ολιγον τι ακατάλληλο για ανηλίκους ε; :))

    Φιλιά

    ReplyDelete
  3. κροτ, ελα μου ντε. δεν ξερω πόσο ενδιαφέρον είναι το twitter. θα συνεχίσω να γράφω μπούρδες και θα δείξει. Καλά όταν έρθεις θα πας στο Little Buddha? Από περιέργεια φαντάζομαι. Έχει τόσα άλλα ωραία και cool μπαράκια. Θα σου πω.

    ReplyDelete
  4. DaisyCrazy, "πλανητικό χωριό" λες ε; χμ οκ...αντε να δουμε. αλλα δεν προλαβαίνω όλα όσα λένε οι άλλοι.
    αντε να γραφουμε τα ερωτικα όνειρα. να κάνουμε λίγο spicy τη ζωή μας!

    ReplyDelete
  5. Θα σου στειλω ονειρο που ειδα αποψε αλλα δεν θα πεις οτι ειμαι εγω...ενταξει; γιατι ντρεπομαι να το βαλω στο δικο μου μπλογκ... (γελια)

    ReplyDelete
  6. χα χα καρφώνεσαι ήδη. θα μαζεψω πολλά και θα τα βάλω όλα σε ένα τεράστιο post. οπότε δεν θα ξεχωρίζει - νομίζω- το δικό σου. το περιμένω και είμαι πολύ περίεργη. Φυσικά με τέτοιο κρεβάτι που έχεις (love love it) τι άλλο θα έβλεπες; :P

    ReplyDelete
  7. Καλά, αν θα κάνεις ποστ με τα σεξουαλικά όνειρα των μπλόγκερς...θα γελάσουμε πολύ! :)

    ReplyDelete
  8. καλα και εγώ κάποτε έχω τρελλά όνειρα, από τα οποία είτε ξυπνώ χαμογελόντας είτε κλαίοντας (told ya crazyyyy!) και τις πλείστες φορές κλωτσοκοπώντας τον σύντροφο. Το twitter το βρήκα λιγο ανούσιο εκτός και αν παρακολουθείς συγκεκριμένα άτομα ή συζητήσεις κλπ. Αν είναι απλά για λες κάποιες "εξυπνάδες", το fb αρκει. θα παω και εγω litlle buddha μεσοβδόμαδα για το δω και από άλλη οπτική γωνία ...

    ReplyDelete
  9. twitter όλοι μας πρέπει σε μίαν φάσην της ζωούλας μας να μπήκαμε για να ελλέξουμε στο τι είδος είναι αυτό το πράμα! δεν με ενθουσίασε καθόλου...πολλά λόγια που είναι φτωχά ασήμαντα! αλλά όπως είπε και κάποιος πιό πάνω, γνωρίζεις νέα ενδιαφέροντα άτομα...αλλά και η κηδεία του θρύλου MJ με συνγκήνισαν τα διάφορα αντίο που έλεγαν! αλλά ακόμη και τώρα το twitter δεν με ενθουσιάζει!
    όσα να είναι για τισ ερωτικές ιστορίες που γυρεύειες..πολλά θα αποκαλυφθούν και καλά κάνεις! να ζωντανέψει επιτέλουσ αυτή η μλογκόσφαιρα!!

    ReplyDelete
  10. Ούτε εγώ το καταλαβαίνω... και δεν ασχολούμε... καλό ξημέρωμα!

    ReplyDelete
  11. εγώ γουστάρω twitter!!
    μ'άρεσε πολύ από την αρχή..

    ελάτε να τιτιβίσουμε ρε παιθκιά!

    el_ectra το username μου

    ReplyDelete
  12. Rain Tears, θα κάνω οπότε αρχίστε να θυμάστε και να μου στέλνετε

    ReplyDelete
  13. gnapp, θέλω σεξουαλικά/ερωτικά όνειρα να μου γραψεις και να μου στειλεις στο mail μου. Το twitter είναι οκ άμα μιλάς με διάφορους. σαν κουβεντούλα σε καφενέ.

    ReplyDelete
  14. toppouzos, ωραίο όνομα! άρα σε σημαντικά γεγονότα, ανοίγεις το twitter. έχεις δίκιο. θα μου στείλεις και εσύ ερωτικό όνειρό σου;

    ReplyDelete
  15. Δραπέτη, καλό ξημέρωμα...:)

    ReplyDelete
  16. Ηλέκτρα, και το έχεις ανοικτό συνέχεια;

    ReplyDelete
  17. urban tulip όταν θέλω να ενημερωθώ για κάτι (ιδιέτερα κουτσομπολιά) το ανοίγω και απλά μου εμφανίζοντε! χαχαχαχααχχα!
    υγ.1: εφχαριστώ για το κομπλιμέντο στο όνομα! αντιπρωσοπευτικό με τα όλα του!
    υγ.2: αν δω κανένα τελευταία υα σε ενημερώσω! πολύ πλάκα θα πέσει όμως!

    ReplyDelete
  18. ούτε εδώ κελαηδάμε... μόνο ακουστά το έχω.

    θέλω κι εγώ τη λίστα με τα μπαράκια, έχω μείνει έτη φωτός πίσω μαν.

    ReplyDelete
  19. Χα χα! Τέλειο!
    Έχω την ίδια απορία. Σκέψου:
    Πάω στη δουλειά
    Φεύγω από τη δουλειά
    Είμαι σπίτι
    Βλέπω πολυκατοικία

    (Θεέ μου, τι ζωή!)

    Αν και τώρα που το σκέφτομαι, το twitter στο ζόρι είναι όλα τα λεφτά!

    ReplyDelete
  20. toppouzos, περιμένω email.


    sike, μα μια λίστα καλή μου μάνα; Ένα vinyl άνοιξε, ένα nano και ένα little buddha. Αλλά επειδή είναι καλά όλα, είμαστε happy για αυτά τα opening.

    diastimata, βρε καλώς τον! Άλλαξε ζωή για να κάνεις το twitter πιο ενδιαφέρον :).

    ReplyDelete