Friday, April 09, 2010

Το σύμπαν δεν με πάει.


Είμαι πεπεισμένη. Δεν ξέρω ποιος μαλακισμένος πλανήτης είναι ανάδρομος, αλλά τέτοια γκαντεμιά...

1. Πέρασα ΟΛΑ τα βράδια της βδομάδας σπίτι, στον καναπέ με κουβέρτα. Αυτό αποτέλεσμα της κούρασης από την κόλαση-δουλειά. Οποιαδήποτε σχέδια προέκυπταν- αυτή τη βδομάδα όχι και κάτι ιδιαίτερο-, απλά τα ακύρωνα γιατί δεν άντεχα σωματικά. Το αποτέλεσμα...νιώθω down και ακοινώνητη.
2. Είχα καφέ σήμερα το απόγευμα και ποτά το βράδυ και μάντεψε...ακυρώθηκαν ΚΑΙ αυτά. Επιμένεις να διατηρώ τη ψυχραιμία μου;
3. Δεν έχω κάτι κανονισμένο για αύριο και άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια...τώρα θα μου πεις υπερβάλλω. Ναι αλλά...αν δεν βγω πάλι; Άσε που τρώω τη φλασιά αυτό τον καιρό ότι για να βγω θέλω να γουστάρω πραγματικά την παρέα. Και επειδή είμαι στριμμένο άντερο, αυτό σημαίνει ότι δεν γουστάρω να βγω με πολλούς από τους φίλους μου. Είμαι κακιά φίλη. Δεν φτάνει που εξαφανίζομαι...
4. Νιώθω ότι δουλεύω μόνο και ότι είμαι χωμένη/χαμένη σε μια μαύρη τρύπα. Ότι δεν είμαι καριερίστας, απλά ηλίθιο πιόνι/παιχνιδάκι/δουλάκι του συστήματος. Και το δηλώνω. Δεν είμαι ευτυχισμένη.
5. Βαρέθηκα να είμαι μόνη χωρίς έρωτα σε αυτή την ζωή. Πρόσεξε, δεν επιζητώ νέο απωθημένο. Τρία είναι αρκετά για μια ζωή. Δηλαδή, τι πείραζε τώρα, να πήγαινα σπίτι και να έκανα σεξ ολόκληρο το σαββατοκύριακο; Και καλύτερα θα περνούσα και δεν θα ήθελα ποτά για να "ανέβω" και καλύτερη επιδερμίδα θα έκανα και , που το πας αυτό, δεν θα γκρίνιαζα!
6. Νιώθω χοντρή και ντουλάπα του ΙΚΕΑ. Και δεν έχω ρούχα!
7. Είμαι περιτριγυρισμένη από ζευγάρια και από γονείς. Και αυτοί είναι οι φίλοι μου. Οι single που μου απόμειναν, είναι γκέι ( ευτυχώς που είναι και αυτοί και δεν βαριέμαι δεν λες).
8. Οι κολλητοί μου δεν είναι Κύπρο. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος κυκλοφορεί σε δυάδες. Όταν έχεις ένα κολλητό, πας παντού. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνάς σε άλλους. Είναι το "date" σου. Ποτέ δεν ήθελα να νιώθω ότι είμαι "κολλημένη" με ένα άτομο. Έλα που όμως συνειδητοποίησα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολες οι νύκτες μου...
9. Δεν ξέρω αν είμαι μόνη κατ' επιλογήν. Πιθανόν. Αφού είπα τόσα "όχι". Από την άλλη , όσο περνάει ο καιρός, πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι κουράστηκα να προσπαθώ να οργανώνω τη μέρα και τη νύκτα μου. Πολύ planning, απλά επειδή έτσι είναι το να είσαι "single".
10. Το ότι ξέρω πως πολύς κόσμος είναι μαζί επειδή απλά δεν μπορούνε να είναι μόνοι τους. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνω. Αρνούμαι να συμβιβαστώ με κάτι πιο λίγο από τα όνειρά μου.

Υ.Γ1 Πότε ήταν η τελευταία φορά που με άκουσες light;
Υ.Γ2 Ντρέπομαι να παίρνω τηλέφωνα για έξω. Τι κόλλημα και αυτό. Σαν να είμαι needy.
Υ.Γ3 Νύκτες στον καναπέ, με κουβέρτα. Έτσι θα είναι η ζωή μου από δω και πέρα; Το 32 δεν είναι too old;
Υ.Γ4 Η καρέκλα είναι η "One for two" by Tonon. Μια για δύο...

30 comments:

  1. Νιώθω σε απόλυτα.
    Ειδικά το πέμπτο σημείο έρχεται και δένει.
    Το γεγοnός ότι υπάρχουν κι άλλοι που νιώθουν τα ίδια, δεν ξέρω αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
    Άμα θες μπορούμε να βγούμε μαζί, να πάμε Occhio (xexexe);)

    ReplyDelete
  2. homo, νομίζω όταν ακους για άλλους που περνάνε παρόμοια, νιώθεις έστω και στιγμιαία καλύτερα :)
    αχ βρέθηκαν δυο υπέροχοι φίλοι μου και με προσκάλεσαν nano απόψε :) χωρίς καν να κάνω κίνηση.
    occhio...χα χα με τίποτα! Να πας και να μου πεις πως πέρασες!

    ReplyDelete
  3. Το 32 δεν είναι too old ΕΛΕΟΣ!

    Αλλά έχεις δίκιο ότι στην Κύπρο όλοι είναι ζευγάρια. Αυτό όμως που δημιουργεί το πρόβλημα είναι ότι μόλις κάποια παντρευτεί κολλά στην οικογένεια της/άντρα της και δε βγαίνει χωρίς το έτερο ήμιση ο κόσμος να χαλάσει. Αυτό δεν το καταλαβαίνω ούτε πρόκειται ποτέ να το καταλάβω.

    Αφού δεν έχεις κάτι κανονισμένο για σήμερα ή αύριο γιατί δε βγαίνεις μόνη να πιείς ένα ποτό ή να πας ένα σινεμά ή κάτι άλλο; Έστω και σαν εμπειρία θα είναι νομίζω ενδιαφέρουσα.

    Στην Αθήνα και στο εξωτερικό γενικά, πολλοί βγαίνουν μόνοι και περνούν μια χαρά. Γιατί όχι κι εδώ; Εκτός φυσικά κι αν σε ενδιαφέρει οι γνώμη των αγνώστων.. που στο κάτω-κάτω δε θα ξαναδείς... Σκέψου το :)

    Αλλιώς και σπίτι μπορείς να περάσεις καλά όπως έχεις ήδη κάνει πολλές φορές στο παρελθόν!

    Καλό ΣΚ!
    Φιλιά

    ReplyDelete
  4. αχαχα: νομίζεις πως όσοι δεν είναι singles δεν έχουν planning?
    αχαχα. καλό.

    Το planning δεν έχει να κάνει με το status. Εχει μάλλον να κάνει με την ηλικία και με το αν είσαι εργαζόμενος.

    Και, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, τα 32 ΔΕΝ είναι ΠΟΛΛΑ.
    Εδώ δεν είναι τα 33!! :)

    ReplyDelete
  5. γιατι δεν βγαινεις μονη σου για καφε;;

    ReplyDelete
  6. κυρία κυρία εγώ βγαίνω μόνη μου! no mistake! τελευταίως ούτε καν στέλνω μήνυμα όταν βγαίνω μόνη μου για να περάσει η ώρα! ακούω μουσική κι είμαι στην κοσμάρα μου, και συχνά με πιάνουν άλλοι στην κουβέντα. Αν δεν εκνευριστώ που ενόχλησαν την κοσμάρα μου μπορώ να είμαι πολύ κοινωνική

    είναι ακόμα πιο ωραίο όμως να έχεις ένα φιλαράκι για τις εξόδους αν όχι για κάτι πιο σημαντικό :/

    ReplyDelete
  7. Ο Ερμής. Έννεν πάντα ο Ερμής ανάδρομος;

    Σοβαρά τωρά, συμπάσχουμε, αλλά για τα πλείστα σημεία που έχεις νομίζω απλά χρειάζεται να φκεις (φκω) που το καβούκι σου και να πιάσεις λίγο μομέντουμ. Έχει λίγο καιρό που σε διαβάζω και δίνεις λίγο την εντύπωση ότι σιγά σιγά απλά επαραίτησες τα ούλλα. Κυρίως επαραίτησες να ασχολείσαι, τζαι έκατσες να σκέφτεσαι υπερβολικά πολλά. Απλά συνέχισε, χωρίς συμβιβασμούς, τζαι κάτι θα έρθει στο δρόμο σου. Εν είναι τυχαίο που ούλλος ο κόσμος λαλεί πως τα καλά πράματα έρκουνται που τζαμέ που εν τα περιμένεις!

    ReplyDelete
  8. DaisyCrazy, μια χαρα βγαίνω και μόνη μου, αλλά θέλω να δω τους φίλους μου ( ναι το ξέρω, ειπα ότι βαριέμαι). ουτε γω καταλαβαινω αυτό με το έτερον ήμιση...


    κροτ, ε εννουσα ότι στην χειριστη ειναι δυο και άρα κάτι μπορούν να κάνουν κάτι μαζί :) . Αυτό με το planning και το εργαζόμενος δεν το καταλαβαινουν οι φίλοι που ειναι κατω απο 30. ειναι ένα θέμα πάντως. τα 33 έρχονται...αχ!

    ReplyDelete
  9. miss, οκ το έχω κάνει στο λονδίνο και στην αθηνα. παραδέχομαι οτι θα κολλούσα να το κανω εδω . αν και τελικα ειναι τοσο μικρη η κοινωνία που χωρίς ένα τηλέφωνο προκύψαμε αποψε, παρεα των 4!

    Neerie,ΕΥΓΕ παιδι μου! και που πας μόνη σου; Το φιλαράκι είναι καλά να είναι κοντά στην καρδιά σου...αλλιώς βαρεμάρα βρε παιδι μου.

    ReplyDelete
  10. pollopaiti, ο ερμης...μα βεβαια! λοιπον δεν έχω παραιτηθειι...χμ νομιζω δηλαδη. απλα θελω και γω ετσι για αλλαγη να μου έρθει κάτι εύκολα, χωρίς να το τρεξω και αυτό. πειράζει;

    ReplyDelete
  11. ρε τουλιπάκι μου καλο... ..κανεί μουρμουρκόν!!!! ....μου φαίνεται πως μια χαρά light είσαι όταν είσαι έξω, ή ταξιδι, ή σπίτι και βλέπεις ταινίες κι ακούς μουσική! μόνο όταν μιλάς με μας σε πιάνει ένα ζόρι.. :)

    ReplyDelete
  12. χα χα χα mary! εχεις δικιο, δεν εχει πιο μεγαλη γκρινιαρα απο μενα. ναι οταν βγαινω περνω πολυ καλα. μηπως φταιει το γεγονος οτι γραφω τα post απο το γραφειο;;

    ReplyDelete
  13. Το 32 too old???
    Μα τί λες; Εγώ για άλλη μια φορά ξαναρχίζω στα 32...

    Άσε που είναι καλύτερα να πρέπει να κάνεις planning για 'σενα απ' το να είσαι αναγκασμένη να κάνεις για δύο, όταν δεν τον αντέχεις πιά αλλά τον κρατάς για να μην είσαι single!
    Aπαπαπα!!!

    Καλό ΣΚ!!!

    ReplyDelete
  14. Αχα!!! το βρήκαμε το πρόβλημα!!! Αντε να κόβουμε το γραφέιο σιγά σιγά..

    ReplyDelete
  15. Ξεκολλατε με τις μαλακιες για πλανητες και αναδρομους. Δηλαδη επειδη μια Αφροδιτη ηρθε σε ευθυγραμμηση με τον Αρη, θα πεσει πολεμος και καποια θηλυκα θα μαλλιοτραβιουνται για την παρτη μου? Ε, μην τρελαθουμε κιολας!
    Η ολη φαση γινεται ετσι επειδη εμεις ειμαστε ετσι. Παρτε τα ποδια σας, κουνηθειτε λιγο και καντε κατι! Εστω μεσα στο σπιτι! Φτιαξτε γλυκο, ζωγραφιστε, κατι τελοσπαντων.

    Κακα τα ψεματα, σε καταλαβαινω Urban Tulip ειδικα το 2ο. Ειναι πραγματικη τσαντιλα να σου ακυρωνονται καφεδες κλπ αλλα ακου τι κανω εγω. Πλακωνομαι στα τηλεφωνα και βρισκω αλλους στη θεση αυτων που το ακυρωσαν. Απλα και ομορφα πραγματα!

    Ολα εχουν την λυση τους και θεραπευονται απο τη ριζα τους. Οποτε σταματηστε να λετε μαλακιες! Η ζωη ειναι ωραια!
    Αν παλι δε σου αρεσει η ζωη σου τοτε φυγε για εξωτερικο, αλλαξε την ή εστω αλλαξε την εδω. Ειναι πιο απλο απ'οσο φανταζεσαι!

    ReplyDelete
  16. (OXI ΕΓΩ), ωραία να ξαναρχίζεις..
    το planning οταν εισαι sngle είναι σίγουρα πιο ευκολο γιατι δεν σκεφτεσαι τι μπορει να θελει και τι δεν εχει ορεξη να κανει κλπ κλπ. σε αυτο οκ συμφωνω.

    mary, εγω το λεω μια ζωή!

    sarper?, καλα ρε αγόρι εμείς θέλουμε να πιστεύουμε στους ανάδρομους...ειναι fun :).
    κανουμε πραματα, μα για ποιες μας πέρασες;;;
    υποθετω ότι εισαι 25 και κατι για να λες "φυγε για εξωτερικό". η εστω δεν εχεις δανεια κλπ.

    ReplyDelete
  17. Να πω κάτι επειδή και μένα μου συμβαίνουν "περίεργα"; Ο Ερμής δεν είναι Ανάδρομος τώρα (θα είναι αργότερα αυτό το μήνα, 18 του Απρίλη μέχρι 12 Μαϊου) αλλά είναι ο Κρόνος Ανάδρομος μέχρι τέλη Μαϊου, μέχρι αύριο είναι Ανάδρομος ο Άρης επίσης. Χάλια ναι;
    Ουφ, Τουλίπα μου, δεν ξέρω τι να σου πω παραμόνο "όλα θα φτιάξουν" κάποτε, μην ρωτάς πότε... γιατί αν ρωτήσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω :p

    ReplyDelete
  18. Χαχαχαχα εγω αυτο που λεω ειναι: Σιγα μην κατσει κανεις να περιμενει ποιος ειναι αναδρομος και σε ποια θεση ωστε να περιμενει το μπαμ! Γι'αυτο απορω γιατι το 'χετε σαν κολλημα εσεις οι γυναικες! Καιρο τωρα προσπαθω να αποκωδικοποιησω το γυναικειο μυαλο αλλα... που τετοια τυχη!
    Και οχι δεν περασα -ευτυχως- ακομη το ψυχολογικο φραγμα των 25... Απλα οσες φορες ειμαι εξωτερικο, βλεπω τεραστια διαφορα στο επιπεδο ζωης... Ποιος την χεζει την Ελλαδα!

    ReplyDelete
  19. Toulipoui m
    touti fora ena sifonisw mazi s ama perasis ta 30 .... Kai
    en eshis sindrofo ediskolo na evris ;/
    dexese pro3enia??? ;p

    ReplyDelete
  20. Egw pali pisteyw oti de sou ftaiei tipota kai kanenas planhths, apla you need a beeak. Na pareis mia adeia, na allakseis katastaseis, na arakseis, na deis kana filo. Oson afora tis filosofikes sou atakes, na sou pws oti kata koron sthn a8hna symbainei kai to 5 kai to 7. Ektos an eimai teleiws ougk kai peftw mono se zeygariasmenes h gkomenes pou apla dhlwnoun zeygariasmenes (nai yparxei kai ayto, believe me).

    ReplyDelete
  21. Θέλω μια που τούτη την καρέκλα! Για εμένα τζαι τον κάττο μου.. Να θωρούμε τες ταινίες μαζί αγκαλιά πανω της τζαι να μεν χρειάζουμαι κουβέρτα!

    Αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμη να μπείς σε μια σχέση τότε νομίζω θα βρεις κάτι. Απλά προς το παρόν μάλλον δεν ξέρεις τί θέλεις..

    Ά! Εντωμεταξύ, εν καλά να έβρεις ένα beer buddy! Εν τζαιν ανάγκη να έσσιεις κολλητό! Απλά κάποιον να φκαίνετε να περνάτε καλά! Θινκ αμπάουτ ιτ!

    ReplyDelete
  22. Ιθάκη-man, :) ...αυτοι οι αναδρομοι! παντως ψες μια χαρα εφτιαξε η κατασταση!


    sarper?, καταρχάς το γυναικείο μυαλό είναι απλό. Θέλουμε να μας δείχνετε εσεις οι άνδρες τι θέλετε και να είστε κυνηγοί, όπως τον παλιό καλό καιρό της νεολιθικής εποχής! πριν τα 25 απλα βλεπεις παρατηρεις και οντως ζηλεύεις τη ζωη στο εξωτερικό. μετα όταν πατησεις τα 30 και σε πνιγει σιγα σιγα η δουλεια, προκυπτουν και αλλα θεματα όπως επιβιωση στην ιδια σου την πολη.

    ReplyDelete
  23. anathemase, ΡΕ....εγραψα εγω τετοιο πραμα; πρωι ξημερωμα...και μετα διερωταται ο sarper γιατι δεν καταλαβαινει τις γυναικες. Αφου ακουμε τοσες και τοσες μαλακειες ...:P


    zappa, το brean ειναι δεδομενο απλα εινα η λουπα της δουλειας. Διαπιστωνεις οτι σου φορτωσαν τοσα πολλά που οταν φυγεις δεν εχει κανεναν να τα κανει. Όσο για το 5 και το 7 δεν αμφιβαλλω οτι και στην Αθηνα συμβαινει. Απλα σκεφτομαι..αμα εχεις 5 εκατομμυρια κοσμο δεν ειναι καλυτερα απο 250,000 χιλιαδες; Δεν θα βρεις 1 ατομο που ν σ αρεσει;


    Ηλεκτρα, χα χα να σου παρουμε να καθεστε.
    Ναι σιγουρα δεν ειμαι σε φαση να μπω ξανα σε σχεση. beer buddy - ασε προτιμω να υπαρχει μια παρεα και να τους βρισκω εγω οποτε θελω. και αυτο ψιλουπαρχει αλλα θελει δουλεια :)

    ReplyDelete
  24. Μήπως να ζητήσεις μια αύξηση; Ακούγεται άσχετο, αλλά σκέψου και θα δεις... Lol

    ReplyDelete
  25. one, αγαπημενε μου δεν ειναι ασχετο καθολου τελικα το θεμα :) το μόνο...δεν υπαρχει πιθανοτητα να μου τη δωσουν. Η "κρίση" βλέπεις.

    ReplyDelete
  26. Απολογούμε για την καθυστέρηση, αλλά το μπόττομ λάιν εν το quote μου του μήνα (μπορεί και παραπάνω): "Αρνούμε να συμβιβαστώ με κάτι πιο λίγο από τα όνειρά μου". Very inspiring.

    ReplyDelete
  27. συμφωνω. ευχομαι να το εφαρμοζεις :)

    ReplyDelete
  28. Σήμερα κιόλας! Δεν φαντάζεσαι!

    ReplyDelete
  29. Paidia as to paradextoume...Oi kiprioi einai gia ton p.... :( eimai 27..k exw 3 xronia na kanw sxesi...den mou kanei klik kanenas edwmesa....kourastika para poli...kai autoi p mou ekanan,eksafanistikan mesa se ena mina...

    ReplyDelete