Thursday, January 21, 2010

Don't read between the lines (there isn't anything there)


Αυτό που με εκνευρίζει πολλές φορές, είναι όταν κάποιοι προσπαθούν να "δουν" μέσα από τις λέξεις μου ή τις πράξεις μου. Δεν είναι σπαστικό; Δεν έχω ώρα να έχω κρυμμένη ατζέντα, ούτε και τόσο IQ ώστε να ζω διπλή ή τριπλή ζωή.

Επίσης εκνευριστικό είναι να λέω κάτι και να μην με πιστεύουν ή να με αγνοούν. Με πιάνει ένας θυμός...σαν να μου κτυπούν με σφυρί στα μηνίγκια. Γιατί; Γιατί πρέπει να αποδείξω κάτι; Σκάσε, άκουσε και άσε με ήσυχη.

Τρίτο στην κατηγορία "νεύρα", είναι το να σέβομαι εγώ τις ανάγκες των άλλων - δεν είμαι τέλεια, πολλές φορές παρεξηγώ και θυμώνω- αλλά να μην σέβονται τις δικές μου. Για παράδειγμα, έχω ανάγκη να βρεθώ ΜΟΝΗ με την κολλητή μου , που την βλέπω και μιλάμε ουσιαστικά μια φορά κάθε 1-2 μήνες. Δηλαδή, είμαι γαϊδούρα αν δεν καλώ άλλους; Δεν θα ήταν αυτονόητο ότι πραγματικά θέλουμε να είμαστε μόνες; Το λέω ευγενικά, αν είσαι δικός μου άνθρωπος, θα το καταλάβεις, μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά θα το σεβαστείς.

Και βέβαια η σούμα στην κατηγορία είναι όταν μου την λένε, σε φάσεις που ξέρουν ότι μπορεί να πάθω εγκεφαλικό στη δουλειά. Το ξέρουν, τους το λέω, ακούγομαι χάλια στο τηλέφωνο και θέλω αγάπη και στοργή. Αλλά όχι. Για αυτούς είναι η τέλεια ώρα, να μου στείλουν ένα μήνυμα μετά ότι τους πείραξε κάτι που έκανα ή δεν έκανα.


Επιστρέφω στη δουλειά. Καλό βράδι.


Υ.Γ1 Επειδή η πολλή ευγένεια βλάπτει, θα γράφω ότι θέλω. Και σε όποιον αρέσει.
Υ.Γ2 Το ΚΛΙΚ είναι η ενέργεια του άλλου. Όταν την νιώσεις στο πρώτο δευτερόλεπτο, τότε ναι υπάρχει "κλικ". Αυτό αφορά και φιλίες και γκομενικά.

24 comments:

  1. Ax toulipitsa mou ti sou ekanan ki exeis tosa neyra.. Se niw8w les kai 8a ekrageis.. Stamata na axoleisai me to ti skeftontai oi alloi gia sena, ti lene, ti 8a tous aresei, ti den 8a... koita mia fora mono ton eayto sou.To xreiazesai.

    ReplyDelete
  2. tha simfoniso me to Υ.Γ 2

    ReplyDelete
  3. Ηρέμησε,ξημερώνει Παρασκευή!!

    ReplyDelete
  4. σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε! :)
    έτσι είναι...

    και για το κλικ... όντως από την πρώτη στιγμή ξέρεις αν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο. παρόλο που πολλές φορές, για διάφορους λόγους, αναγκαζόμαστε να "ανεχόμαστε" στο περιβάλλον μας άτομα για διάφορους λόγους.

    ReplyDelete
  5. ώρες ώρες νομίζω πως είσαι μέσα στην παρέα μου και δεν το ξέρω! το ΥΓ 2 το έλεγα προχτές στους φίλους μου, ακριβώς με τα ίδια λόγια! όσο για τα παράπονα των φίλων σε εντελώς ακατάλληλες ώρες και για εντελώς άδικους λόγους, καταλαβαίνω απόλυτα...γράφε τα εδώ να ξεθυμαίνεις και μη σε νοιάζει για τίποτα και για κανέναν...εσύ να είσαι οκ με τον εαυτό σου κι από κει και πέρα να βρουν κι αυτοί το δικό τους.

    ReplyDelete
  6. toulipaki mou

    pame na kamoume enan hamam ena massage kanena velonizmo mia koura omorfias(me fija pou tin indiki xersoniso ) pame na spasoume kamia vitrina na deroume kanena i na 3itimasoume kanena, na xalarosoume re pedi m :P

    ta prota 4 plironis ta esi ta ipolipa kanonizwta egw

    ReplyDelete
  7. +Φωνώ.Και εγώ με μιά δύο φίλους μου βρισκόμαστε πολύ σπάνια και με ενοχλεί όταν δεν μπορούμε να έιμαστε μόνοι μας... συνήθως έρχονται και άλλοι που δεν θα τους έλεγα φίλους πάντως το μόνο που καταφέρνουν είναι τσακωνόμαστε στο τέλος για μαλακίες...

    ReplyDelete
  8. Τουλιπάκι μου καλή σου μέρα, σου κάνω μία πρόταση: καθότι είναι παρασκευή και άρα το σκ είναι μια ιδέα μακριά, προτείνω να εξασκήσουμε αναισθησία! Θα κοφεύουμε σε όλες τις ασυναρτησίες και βλακίες που ξεστομίζουν οι συνάδελφοι! Εδώ χοράνε και όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες των περίεργων και των αυτοχρησμένων μικελιζων φίλων μας!

    Άρα απομένει η κατηγορία των φίλων μας που μας επιβάλλονται χωρίς να σκέφτονται αν έχουμε χρόνο γιαυτούς ή όχι, ή αν έχουμε ανάγκη να κάνουμε και κάποια πράγματα που μας ευχαριστούν.

    Και έτσι και ένεκα του έξτρα (λέμε τώρα) χρόνου που θα έχεις μεστο σκ πιστεύω πως αυτούς θα μπορείς να τους τακτοποιήσεις αναλόγως.

    ReplyDelete
  9. μα τουλίπα μου γιατί βασανίζεσαι άδικα; άμα θες να δεις μόνο την κολλητή σου κάντο! γιατί πρέπει να δώσεις λογαριασμό; δεν το κατάλαβα.

    ήρεμα κι είναι παρασκευή σήμερα! :)
    καλό σ/κ!

    ReplyDelete
  10. τουλιπίτσα καλημέρα! Να προσθέσω και την ΚΑΡΑΣΠΑΣΤΙΚΗ περίπτωση να επιμένουν να βγεις/τι έχεις/πες μας/δεν εισαι καλά κλπ όταν πολύ απλά θέλεις να απολαύσεις τον καναπέ ΜΟΝΗ ΣΟΥ !! Το κλικ είναι παρόμοιο με το ένστικτο και τουλάχιστον το δικό μου ελάχιστες φορές έκανε λάθος...δυστυχώς ελάχιστες φορές το ακούω!! Απόλαυσε το σ/κ και εισηγούμαι Διαχρονική για κλασικές ροκιές και τρελλή διασκέδαση!!

    ReplyDelete
  11. τουλίπα?
    μην δίνεις μωρέ σημασία..
    ώχου.. δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν κοιτούν τη δουλειά τους και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων..
    μην τους δίνεις σημασία!
    έχω βρεθεί στη θέση σου και ξέρω το συναισθημα!
    να κάνεις μόνο οτι σε ευχαριστεί..
    η ζωή ΣΟΥ, είναι δική ΣΟΥ!

    ReplyDelete
  12. Είχα πολλύ καιρό να σε διαβάσω και διάβασα πολλά posts σου συνεχόμενα :) κοίταζα τις ημερομηνίες, το βρήκα σημαντικό να ξέρω πως ένιωθες συγκεκριμένες μέρες:)

    Είνι τόσα πολλά αυτά πυ θα ήθελα να σχολιάσω έτσι δε θα σχολιάσω τίποτα :)

    Εύχομαι να είσαι καλά

    Δ...

    ReplyDelete
  13. homo anisorropus, αν θες το πιστεύεις , είμαι σίγουρη πως με θεωρούν και εγωίστρια από πάνω.


    Iperoptis, :)


    Rain tears, ξημέρωσε και ήταν καλή :)

    ReplyDelete
  14. pax, το είπε και η Δήμητρα φυσικά! Για το "ανεχόμαστε", τα τελευταία χρόνια δεν το κάνω. Σε σημείο που φαίνομαι απόμακρη και απότομη...αλλά αυτά σε άλλο post!


    marcella, και σε τι συμπέρασμα φτάσατε σχετικά με το κλικ;

    anathemase, καλές οι ιδέες σου! Αλλά αν είχα τα λεφτά που υπονοείς, το πιο πιθανόν να πόσταρα από το Μπαλί και όχι από τη Λευκωσία χα χα!

    ReplyDelete
  15. pax, το είπε και η Δήμητρα φυσικά! Για το "ανεχόμαστε", τα τελευταία χρόνια δεν το κάνω. Σε σημείο που φαίνομαι απόμακρη και απότομη...αλλά αυτά σε άλλο post!


    marcella, και σε τι συμπέρασμα φτάσατε σχετικά με το κλικ;

    anathemase, καλές οι ιδέες σου! Αλλά αν είχα τα λεφτά που υπονοείς, το πιο πιθανόν να πόσταρα από το Μπαλί και όχι από τη Λευκωσία χα χα!

    ReplyDelete
  16. Δραπέτης, μα αυτό ακριβώς. για να μην εκνευρίζεσαι με τους άλλους που έρχονται σε φάση που είσαι με φίλη σου, δηλώνεις εξ αρχής ότι αυτό θες να κάνεις και σε οποιο αρέσει.


    Alice, ξέρεις κάτι; Δεν ειμαι σε φάση να 'τακτοποιήσω' κανένα και καμιά κατάσταση. Από τη στιγμή που δηλώνω τη στάση μου και το θεωρώ αυτονόητο πως ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει...ας κάνει ο καθένας ότι θέλει.

    DaisyCrazy, την είδα και περάσαμε - όπως πάντα- σούπερ!

    ReplyDelete
  17. gnapp μου καλή, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή είναι να ακόυμε το ένστικτό μας. άρχισε να το ψάχνεις το θεματάκι.


    kat., μαζί σου :)


    Δώρα μου, όντως έχει πολύ καιρό να εμφανιστείς. Θα ήθελα τα σχόλια σου.

    ReplyDelete
  18. καταλήξαμε ότι το κλικ είναι ανεξήγητο φαινόμενο, τουλίπα μου...χημεία, αύρα, όπως θες πες το...πάντως υπάρχει. εγώ βέβαια έχω μια άλλη ιδέα, αλλα ακόμα να την οργανώσω στο μυαλό μου. μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω όλους.

    ReplyDelete
  19. "η διπλη ζωη της τουλιπας", ακουγεται καλο..
    στο πρωτοτυπο ειχε και μια απο τις πιο καλες στιγμες αναφορικα με τον οργασμο.



    υ.γ.:αλλη απο δω με τα κλικ!

    ReplyDelete
  20. μ'άρεσε η θέση της anathemame!! κι εγώ μέσα!!!!

    ..μπαλί;!! ..άκου μπαλί!! ..κάτσε ντε εδώ!!! ..τι σόϊ σώψυχα θα'βγαζες εκεί!!!

    καλημέρα και καλή βδομάδα τουλιπάκι :)

    ReplyDelete
  21. ποτέ δε κατάλαβα γιατί ότι γράφουμε στο μπλογκ μας μπορεί να το πάρει κάποιος προσωπικά και να τον θίξει. Αυτός είναι ένας λόγος που έχω κρατήσει το μπλογκ για τη πάρτη μου, αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Ελπίζω να σου φύγει αυτή η ένταση, καλή δύναμη!

    ReplyDelete
  22. marcella, για να δούμε τότε!


    Πράσινη Νεράϊδα, ούτε που θυμάμαι την Διπλή ζωή της Βερόνικας. Μήπως να το ξαναδώ και να θυμηθώ τη σκηνή του οργασμου.

    Mary, καταρχάς είναι αγοράκι ο anathemame εξου και η τάση του να δέρνει κόσμο. Κατά δεύτερο, το Μπαλί, θεϊκό. Γιόγκα, παραλίες, μασάζ...βαριέμαι να βγάζω σώψυχα. :) Καλή βδομάδα!


    pink, στην προκειμένη δεν ήταν blog, αλλά ναι έχει συμβεί και αυτό. Λες και δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις ότι θες. Αλλά αυτοί που δεν σέβονται το παραβιάζουν και αυτό.

    ReplyDelete
  23. τις εκ βάθους καρδιάς απολογίες μου στον anathemame!!!!!!

    ReplyDelete
  24. mary den 3erw apo pou esimperanes oti eimai genos 8ilikou
    en ekatalaba oi andres en 8eloun na peripiounde tous eaftous tous en ekatalaa TELOS PANDO :)
    anathemaSE anathemame anathemamas :)

    P.S toulipaki akoma epimenis 22 xrono garo na me 8eoris mikro ......

    ReplyDelete