Sunday, December 21, 2008

I feel like dancing


Απόλυτα ευτυχισμένες στιγμές - μέσα στον χαμό της δήθεν Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας:

  • Να ξυπνάς πρωί Σαββάτου, να αλέθεις κόκκους καφέ, να γεμίζει το σπίτι μυρωδιές. Να φτιάχνεις πρόγευμα με την ησυχία σου, να ανάβεις κεριά, να βλέπεις Queer as FolK US Season 3 (sexy guys) και να ξέρεις πως στους δρόμους γίνεται χαμός αλλά εσύ επιλέγεις να φτιάχνεις τις δικές σου εικόνες.
  • Να αρχίσεις να πίνεις από τις 7, να συμπυκνώνεις μέσα σε 6 ώρες όλα όσα δεν έκανες ολόκληρη τη βδομάδα, να βλέπεις φίλους, να χορεύεις με ροκ μπιτάκια (Hustle Σάββατο βράδι - δεν παίζεται ο DJ), να πίνεις, να πίνεις, να παίζεις μπιρίμπα μεθυσμένη και μετά ξανά ποτό ώσπου αντέχεις. Και τελικά να αντέχεις πολύ.
  • Να μπαίνεις σε βιβλιοπωλεία, να φυλλομετράς βιβλία, να αγοράζεις κάμποσα και να διατηρείς μια ανεξήγητη αισιοδοξία πως "αυτές τις γιορτές θα βρω ώρα, θα αράξω στον καναπέ και θα τα διαβάσω όλα".
  • Να ανακαλύπτεις πως η λέξη "ρεβεγιόν" δεν παίζει στο προγραμμά σου γιατί εσύ απλά επικεντρώνεσαι στους φίλους και τους δικούς ανθρώπους σου. Χωρίς να αγχώνεσαι με τα comme if faut.
  • Να διαπιστώνεις πως ειδικά αυτή την περίοδο μπορείς να ελέγχεις τα θέλω σου. Και όλα αυτά επειδή μερικές δεκάδες λαμπιόνια "φώτισαν" τις διαθέσεις των γύρω σου και ξεκόλλησαν. Επιτέλους.
Υ.Γ1 Το post γράφτηκε με μουσική υπόκρουση το "I don't feel like dancing", το πιο χορευτικό τραγούδι των τελευταίων χρόνων.
Υ.Γ2 Αν προλάβω να κάνω τις δουλειές μου πριν φύγω, να με φτύσεις.

6 comments:

  1. well well well :) ki esi hustle pses eh? en kalouis o dj, simfono! ;) and kind of cute :P

    ReplyDelete
  2. aa je go hustle to savvato ti nikta!

    ps: love the tune ;-)
    ps2: and the ground coffee...

    ReplyDelete
  3. just me, the music was good, the dj was so fun...αλλά χαριτωμένος...οκ μετά από 5 βότκες :P

    roam, μα έγινε συνάντηση blogger; Ο φρεσκοαλεσμένος καφές είναι το καλύτερο!

    ReplyDelete
  4. η λέξη "ρεβεγιόν" με την τυπική της έννοια δεν υπάρχει ούτε στο δικό μου πρόγραμμα φέτος. Και χαίρομαι γι' αυτό: Πιο χαλαρά τα πράγματα, να κάνεις το δικό σου "ρεβεγιόν" όπως το νιώθεις, μακριά από ξενερωτα μαγαζιά και ρεστοράν, μακριά από κρύους ανθρώπους που δε σου λένε τίποτα. Καλές γιορτές να έχεις :)

    ReplyDelete
  5. hehehe mporei kai na imoun kapos drunk, next time na ton prosekso kalitera :P

    ReplyDelete
  6. pink, δεν μπορούν να είναι όλες οι χρονιες οι ίδιες...εσύ έχεις και μωράκι να περιμένεις..όμορφα και ήσυχα. Να περάσεις πολύ ομορφα :)

    just me, ηταν οκ δεν λέω! δες τον και πες μου.

    ReplyDelete