Monday, December 04, 2006

New new new !

Επίσημα και με το νόμο, είμαι επιτέλους στην καινούρια μου δουλειά.
Ξύπνησα από τις 6, έκανα καφέ, πήγα να δουλέψω λίγο ( είμαι το μόνο άτομο στον πλανήτη που δουλεύει και στην προηγούμενη δουλειά του ταυτόχρονα με την καινούρια - προφανώς κανείς δεν πτοείται από τους διευθυντές μου, να με αφήσουν λίγο στην ηρεμία μου) . Ντύθηκα που λέτε, έπλυνα το μήλο μου, αποφάσισα να μην φέρω το κασονάκι μου με τα μολύβια μου, το φλιτζάνι μου, το χρυσόψαρο και το bamboo από την πρώτη μέρα και ξεκίνησα για το μεγάλο ταξίδι προς την επιτυχία (κάποιος πρέπει να το πιστέψει).
Ήλθα σχετικά στην ώρα μου, βρήκα να παρκάρω( γιουπι γιουπι αλλά για παν ενδεχόμενο θα το αφήσω για τους υπόλοιπους μήνες εκεί- που να ψάχνω τώρα και είναι και δύσκολο σημείο), μπαίνω στο γραφείο, χαιρετω, πολυ πολυ ευγενικά χαμογελαστά ( τονίζω την τελευταία λέξη γιατί Δευτέρα πρωί, μετά από ένα σαββατοκύριακο κραιπάλης, ξενυκτιού, άγχους, έντονης συγκίνησης κτλ κτλ ΚΑΙ αμα λάβουμε υπόψη ότι είμαι ναι μεν τουλίπα, αλλά όχι από τις ροζότερες) και παω στο γραφειο που μου δώσανε.
Καλά, εκτός από το ότι είναι σε ένα απαίσιο χρώμα, είναι και πολύ μικρό και στη μέση του κτιρίου και με ακόμα δυο παιδιά (πολύ καλά δεν λέω). Αλλά αν όμως θελω να γραψω το blog μου, θα το βλέπουν όλοι. Κακώς αν με ρωτάτε.
Τεσπα, παω να κάτσω και βλέπω μια άλλη ( συμπαθέστατη κατά τα άλλα κοπελλίτσα) στη θέση μου ΚΑΙ το γραφείο δεν είχε pc. Και μετά μου λέτε, να πηγαίνω στην ώρα μου στη δουλεια....μια φορά πήγα και όλα είναι άνω κάτω. Δεν θα ξανασυμβεί.
Οπότε μέσα σε πέντε λεπτά έχω ξεσηκώσει υπέυθυνο προσωπικού, προισταμενο μου ΚΑΙ διευθυντή να μου βρούνε pc και κάπου να κάτσω!
Τώρα δεν ξέρω τι εντύπωση έχω δώσει με την έντονη παρουσία μου και ακόμα 11 δεν είναι!
Προς το παρόν έχω παρκάρει στο pc ( το αργό) μιας κοπέλλας που είναι με άδεια. Και ο θεός βοηθός....
Αφήστε που δεν έμαθα ακόμα το κόλπο με τον καφέ!
Τεσπα, παω να κάνω καμιά δουλειά μπας και προλάβω τίποτα σήμερα...

15 comments:

  1. Καλή αρχή ξαδέρφη... Κουράγιο και όλα θα πάνε στην θέση τους!!

    Ευχέςευχέςευχέςευχέςευχέςευχές
    ευχέςευχέςευχέςευχέςευχέςευχές
    ευχέςευχέςευχέςευχέςευχέςευχές
    ευχέςευχέςευχέςευχέςευχέςευχές
    ευχέςευχέςευχέςευχέςευχέςευχές

    ReplyDelete
  2. Ξαδέρφη μου! πρώτη πρώτη και καλύτερη!! Μερσι μερσι μερσι μερσι μερσι μερσι!!!!! χχχχχχχ

    ReplyDelete
  3. Το κόλπο με τον καφέ; Ο δηλαδής? Καλή αρχή λοιπόν, εύχομαι καλή σταδιοδρομία και πολλές χαριτωμένες φάσεις για να μας λες!

    ReplyDelete
  4. Μόλις πέρασα μια φρίκη με το bolg σου όπου πέραν του νέου κειμένου των comment και του μισού προηγούμενου ποστ δεν υπήρχε τίποτα! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

    ReplyDelete
  5. Καλή αρχή στην τέλεια νέα δουλειά! Σιδεροκέφαλη! Τουλάχιστον για σήμερα, μην ξεχάσεςι να χαμογελάς - η πρώτη εντύπωση μετράει. Δείξε το λουλούδι που κρύβεις μέσα σου και από αύριο, τούς κάνεις ό,τι θέλεις. Όσο για το pc, όσο δεν έχεις ένα, δεν μπορείς να δουλέψεις, έτσι δεν είναι; Καλημέρα!

    ReplyDelete
  6. @allitnil το κόλπο με τον καφε ειναι να βρεις, που υπαρχει, αν πρεπει να φερνεις το φλιτζανι σου, αν πρεπει να δινεις λεφτα για το γαλα. για να μην εισαι και ασχετη και εν αγνοια σου αναισθητη! Ευχομαι και γω να εχω πολλά να σας πω. Επισης ευχομαι να μην ανακαλυψουν ποτε οι συναδελφοι το blog!
    εξαφανιστηκε το blog; οιμε οιμε! νομιζω ειναι μια χαρά τώρα.

    @att μερσι μερσι! παντα χαμογελαστη! αλλα επιασαν τοπο οι παρατηρησεις μου. μολις μου εβαλαν καινουριο pc και εχω και γραφειο (σε πιο ωραιο χρωμα)

    ReplyDelete
  7. Εγώ θα έφευγα και θα τους έλεγα κάτι στο στυλ: "όταν βρείτε γραφείο, pc, και γενικώς όταν θα είστε έτοιμοι να προσλάβετε ένα καινούργιο πρόσωπο φωνάξτε με... το κινητό μου το έχετε..."

    (Είναι απίστευτο το πόσο αμελούν να ασχοληθούν με το που θα κάτσει ο κάθε νέος υπάλληλος σε αυτό το νησί! Κάπως έτσι έγινε και με μένα εδώ που είμαι και κατέληξα να ξεκινήσω να δουλεύω 10 μέρες αργότερα και αφού στο μεταξύ πήγα πίσω στο Πήλιο και συνέχισα τις διακοπές μου μέχρις ότου ετοιμάσουν το χώρο που θα καθόμουνα και αφού όλοι με κοίταζαν σα εξωγήϊνο που είπα ότι θα επιστρέψω μόνον εφόσον όλα ειναι τελειωμένα!)



    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

    ReplyDelete
  8. @kotosalata ΜΕΡΣΙ!!

    @vromios Ναι ασε! Με το ζορι μου τα κάνανε και αφού έφαγα 2 ώρες από τη ζωή μου...οπως και να χει, αρχισαν τα πράγματα και μπαίνουν στην σειρά τους.
    Ευχαριστώ πολυ πολυ :)

    ReplyDelete
  9. Καλή αρχή βρε! και προσεκτικά τις πρωτες ημέρες, μην ξανοίγεσαι, μην κάνεις πολλές δηλώσεις, να είσαι επιφυλακτική μεχρι να καταλάβεις τις ισορροπίες! (οι συμβουλές του καμμένου, παθός και μαθός κλπ)

    ReplyDelete
  10. Άντε βρεεεε!!!!Καλή αρχή :D Να πάνε όλα καλά και να γίνει και κάποια στιγμή διευθύντρια :P

    ReplyDelete
  11. @gelial ευχαριστω! ξερεις ποιο ειναι το θέμα; τους περισσοτερους τους ξέρω ήδη, απο μπαράκια! αλλα το παίζω σοβαρή τώρα ξέρεις..(πόσο καμένος δηλαδη;)

    @μορφέας ΑΑΑ να γίνω διευθύντρια σου δηλαδη; :p

    ReplyDelete
  12. άντε και καλή αρχή, είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση μόνο που είμαι δοκιμαστικά και κάθομαι στο pc επίσης κάποιου συναδέλφου που λείπει με άδεια διότι δεν υπάρχει προς το παρόν γραφείο για μένα ;)

    ReplyDelete
  13. Καλά καλέ που γυρνάς συνέχεια τα βράδια και τους ξέρεις απο μπαράκια?

    Σοβαρή το πρώτο 2μηνο άσε να αρχίσουν αυτοι να δείχνουν τον πραγματικό και όχι τόσο συμαζεμένο εαυτό τους.

    Καλή αρχή και αντοχή!!!!

    ReplyDelete
  14. @street ευτυχως έβαλα κάτι φωνές, και μέσα σε μισή ώρα από το ξεσηκωμα που προκαλεσα, ηλθε pc, πηρα γραφειο σε ωραιο χρωμα και μεγάλο και άρχισα δουλεια. κεφάλι δεν σήκωσα!

    @μαράκι είναι η μοίρα μου να δουλεύω σε τύπου ανώμαλες δουλειές με τρελλό κόσμο. που αλλού θα τους έβρισκα όλους αυτούς εκτός από τα ξενυκτικα τα μέρη; Θα ειμαι πολή σοβαρη και επίσης θα δουλεύω πολύ για να αποδείξω 5 πράματα. ελπίζω να μην αποκτήσω φήμη σπασαρχίδα!!

    ReplyDelete