Wednesday, September 13, 2006

www.schizo-diet.com

Σήμερα, ήταν η μέρα της κρίσεως aka η μέρα που θα πήγαινα για δεύτερη φορά στον διαιτολόγο. Μέσα σε 17 περίπου μέρες παρανόμησα ελάχιστες φορές. Άρα, λογικά, δεν θα εχανα έστω μισό κιλό; Ένα φόβο όμως τον είχα. ( Θυμάσαι που σου ειπα οτι ο διαιτολόγος-Γκιούλιβερ δεν ειναι και ο πιο επικοινωνιακός τύπος που έχω γνωρίσει). Εν τω μεταξύ έμαθα από ένα συνάδελφο που πάει και εκείνος σ' αυτόν, ότι ο διαιοτολόγος, όταν δεν χάσεις τα κιλά που θέλει, σου φωνάζει! Δηλαδή μπορεί να πει "μα ποιος νομίζεις πως εισαι ε;;;; να με δουλευεις εμενα;;;" και τέτοια!! Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι σήμερα ήμουν κάπως τρομοκρατημένη πριν πάω. Ξυπνώ που λές κατα λάθος αργά και πάω αντί στις 9 ( καλα, ώρα ειναι αυτή;) , στις 910. Μπαίνω μέσα και τον βλεπω...απέναντι, ψυχρό, μουτρωμένο, λες και μόλις του είπα ότι του έριξα το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Με βλέπει, ΔΕΝ λέει καλημέρα ( αυτο το θεωρώ απαράδεκτο), και μου δείχνει τη ζυγαρια. " Μαμα μου, ήλθε η ώρα μου", σκέφτηκα. Πάω, ανεβαίνω πάνω, ζυγίζομαι. Επειδή δεν θυμόμουνα πόσα ήμουν την περασμένη φορά ( δεν θυμαμαι τιποτα πριν από καφέ τα ξαναπαμε), δεν ήξερα αν ήταν καλα ή κακα τα νέα. Πάω στο γραφείο του, κάθομαι και τον περίμενω. Έρχεται κρατώντας ένα ροζ χαρτάκι. Δεν με κοιτάζει (surprise surprise) και λέει "έχασες 3 κιλά και 100 γραμμάρια". Εγώ μέσα μου να βλέπω πυροτεχνήματα, εκρήξεις ωω!! "Καλα ειναι δηλαδή;" τον ρώτησα αθώα και δήθεν ανήξερα. Δεν απαντά, απλά γνέφει καταφατικά ( αυτό το Γκιουλιβερακι εχει κάτι από Μπόγκαρτ τελικά). Και συνεχίζει " Η δίαιτα συνεχίζεται κανονικά, δεν αλλάζω κάτι. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να πεινάς". "Ναι ρε μαλάκα, φάε εσύ μπρόκολα μετά από μια μέρα γ.... στη δουλειά και τα ξαναλέμε", είπα (φυσικά από μέσα μου). Εγώ εν τω μεταξύ συνεχίζω να πάιζω το ρόλο της αθώας " Να πίνω και καμιά βιταμίνη Β;" ( ήδη έπινα, μου άρεσε η ιδέα ότι ενισχύω τον οργανισμό μου), τον ρώτησα. Με αγριοκοιτάζει, με ύφος "don't push your luck" και λέει "είπα εγώ ότι μπορείς; είδα αναλύσεις; ε;". "Καλά", απάντησα με χαμηλωμένο το κεφάλι, έτοιμη να απλώσω το χέρι να μου τις βρέξει. Δίνουμε ραντεβού, για τις 26 του μήνα, τον χαιρετώ, δε με χαιρετάει (μμμ πως το παθε) και φεύγω....ματωμένη, τρομοκρατημένη ΑΛΛΑ πιο λίγη!

39 comments:

  1. τα πάχη σου τα κάλλη σου γλυκειά μου! Τι άγχος είναι αυτό?

    ReplyDelete
  2. αγχος, σχετικό αργυρενια μου. αλλα αυτο με τα παχη και τα καλλη δεν παιζει πλεον! ασε που βαρεθηκα την ατακα "εχεις πολυ ομορφο προσωπο" λες και τα αλλα ειναι για τα μπαζα! ουφ! ελα αχλαδι

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Η ΜΌΝΗ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΈΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ!
    Εμένα πάντως μ'αρέσει η γυναίκα νά'χει "πιασίματα"....είναι πιο ωραία....σε βάθος χρόνου!!Το μοντέλο style είναι πιο εντυπωσιακό μεν αλλά συνήθως οι γυναίκες που είναι έτσι την έχουν ψωνίσει λίγο οπότε βγαίνει υφάκι που δεν το γουστάρω-ναρκισισμός θα έλεγα!!! Ενώ το πιασίματα-style τραβάει πιο πολύ "χούφτωμα"(που έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος).....σου βγαίνει ένα "νταρντάναμ" τέλος πάντων και δεν παίρνεις και υφάκι-απάντηση΄λες και είναι η Naomi Cambel!!!
    Καλημέραααααααα!!
    :-))))))))))))

    ReplyDelete
  6. εικονική πραγματικότητα είναι το περίβλημα.. μην το ξεχνάτε παιδιά αυ΄το!!!

    ReplyDelete
  7. @unever... βρε καλως τον! μ αρεσει η διαιτα σου. αλλα για να καταλαβω, οταν εχεις πιασίματα αυτό υπονοέι οτι δεν εχεις και υφάκι;
    @mary ναι αλλα αυτη η εικονικη πραγματικότητα ειναι ενα θέμα. οπως και να χει mary μου, τα τζιν ειναι καλύτερα σε εικονικά κορμιά!

    ReplyDelete
  8. @Mary
    ....λοιπόν είμαι 1,60 ύψος , 134kg , μου λείπουν 3 δόντια, τα μάτια μου κοιτάζουν το ένα τη δύση και το άλλο την ανατολή και συνήθως βρομάω....αλλά είμαι πολύ καλό παιδί με πλουσιότατο εσωτερικό κόσμο που θα έκανε κάθε γυναίκα ευτυχισμένη!!!Μήπως είμαι ο άντρας της ζωής σας???

    Είναι η εβδομάδα της θεωρίας μου φαίνεται!!! :-)))))))))

    ReplyDelete
  9. ...είναι λιγότερες οι πιθανότητες....διότι το υφάκι δημιουργείται από άντρες που διαβάζουν πολλά περιοδικά και θέλουν το ταίρι τους να μοιάζει με μοντέλο, οπότε γίνονται καραγκιόζηδες-εξυψώνουν μόνο τις καλύγραμες και αυτές την ψωνίζουν!!!Το ύφος σε μια γυναίκα μ'αρέσει πολύ αλλά μόνο όταν με κάνει να λέω: "γυναίκα-κυρία-θηλυκό" και το τέλειο σώμα συμμετέχει λίγο σ'αυτό!

    ReplyDelete
  10. καλε τι κουκλος εισαι;;! ποτε θα παμε ραντεβου ρομαντικο;
    αρα και οι ανδρες δημιουργουν με τον τροπο τους το υφακι της γυναικας. μαλιστα. ποσο λιγο συμμετεχει το σωμα σε αυτο που λες με το υφος;

    ReplyDelete
  11. .....κατ'εμέ....50%...δηλαδή μια γυναίκα με μέτριο σώμα μπορεί να είναι πολύ ερωτική και γοητευτική...δηλαδή να είναι ΠΟΛΥ ΓΥΝΑΙΚΑ αν θέλει!!
    Αλλά εγώ πάλι είμαι και στα 32, και δεν διαβάζω Κωστόπουλο - Παππούς και not trendy δηλαδή !
    Όσο για το ραντεβού.......μπορείς να ξεμαλλιαστείς με τις υπόλοιπες 286 γυναίκες που με διεκδικούν σήμερα.....και βλέπουμε!!
    :-)))))))))

    ReplyDelete
  12. συμφωνω συμφωνω. το ερωτικό ειναι πανω απ όλα συμπεριφορά!
    επισης χαιρομαι που ΔΕΝ διαβαζεις κωστόπουλο γιατί ειλικρινα δεν ξερω αν θα σου ξαναμιλουσα.
    Και φυσικα δεν προκειται να μπω στη διαδικασια ξεμαλλιασματος, απλά θα καθίσω σε ένα μπαρ με ένα cosmo στο χέρι και θα έλθεις εσύ σε έμένα :))

    ReplyDelete
  13. .....μη φύγεις αν δεν έρθω όμως έτσι.....????...προς το παρόν πάω να πάρω κανά CD στο Metropolis και μετά θα πάω να ακούσω Παπακωσταντίνου-Πασχαλίδη στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και να φάω πολλά σουβλάκια γιατί δεν έχω φάει όλη μέρα!!!
    :-))))

    ReplyDelete
  14. οχι δεν θα παω πουθενα...ετσι και αλλιώς δεν αντιστεκομαι και ιδιαιτερα....στα cosmo! πηγαινε να φας (φτου σου)
    ( με σκοτωσεις με το ντοου παπακωνσταντινου-πασχαλιδη)

    ReplyDelete
  15. πάω-πάω.....φτού μου-φτού μου....γιατί περικαλώ???δεν σας αρέσει το ελληνικό ροκ?

    ReplyDelete
  16. μ αρεσει πολυ το ελληνικο ροκ, αλλα ξεπερασα τη φαση παπακωνσταντινου ( στα 19) και τη φάση πασχαλίδη ( στα 21). Αγαπαμε Διάφανα Κρίνα. Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Οταν θα ερχεστε φερτε μου σουβλάκι στο καλαμακι, χωρίς σουβλάκι.

    ReplyDelete
  17. σε νιώθω αλλά για 5 ευρώπουλα είσοδο πάω να τους δω......όσο για το σουβλάκιον.....έφτασεεεεηηηνννν!!!!

    ReplyDelete
  18. α παπα....καλα παιδι μου πηγαινε. εγω θα παω να δω τον Χοακιν αποψε. ελπιζω να πεσει κατα λαθος πανω μου λιγος απο τον ιδρώτα του...αχ

    ReplyDelete
  19. Τι μλκς αυτός ο διαιτολόγος...Εγώ εκτός ότι θα είχα φύγει από αυτόν, θα τον είχα πλακώσει και στις φάπες...Να μάθει τουλάχιστον να είναι πιο ευγενικός!Αει στο διάολο, τσαντίστηκα...

    ReplyDelete
  20. μα αυτο ειναι το θεμα! ειναι τοσο απροσωπος και τοσο Σταλιν που αγχωεσαι και κανεις διαιτα. ε δεν θα τον παντρευτώ κιολας! ( φυσικα ποτε δεν ξερεις!)

    ReplyDelete
  21. Τουλιπάκι, συγχαρητήρια! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Και εις κατώτερα εύχομαι... Τώρα, όσο για τον κύριο, αν γουστάρεις thriller live, έχεις βρει τον καλύτερο. Για 'μένα το καθημερινό ζύγισμα είναι από μόνο του ταινία τρόμου, πόσο μάλλον να είχα και έναν τέτοιο από πάνω. Από την άλλη, ίσως θα έπρεπε να σου γνωρίσω τη μητέρα μου (ούτε καν θα χρειαστεί να σου μιλήσει αφ΄ ότου ζυγιστείς). Μη σου πω ότι δεν θα θελήσεις καν να ζυγιστείς - σε μετράει με το μάτι, παιδί μου, είναι κάτι τρομερό! Καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  22. uneverknowinlife, θες να τα φτιάξουμε;;;

    Τούλιπ, λοιπόν, πήγα, είναι πολύ καλός και γλυκομίλητος, μου πήρε τα μέτρα (ύψος, κιλά, μονάδες λίπους, βάρος σκελετού κλπ) και θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα για το... κουστούμι, δλδ το πόρισμα. Και φεύγοντας είπε "μην ξεσκιστείς στο φαϊ ως τότε, έτσι κι αλλιώς και με τη δίαιτα δεν θα πεινάς!" Επίσης μου έταξε δίαιτα που περιλαμβάνει γλυκα και παγωτά! Ευγενέστατος, γλυκύτατος και με πολλή κατανόηση. Δεν μου είπε καν ότι είναι πολλα τα κιλά μου -που είναι τα γαμημένα- και δνε έκανε σχόλια.

    Αυτό που φοβάμαι είναι πως εγώ χρειάζομαι μαστίγιο, για να υπακούω και αυτός είναι πολύ καλούλης. Βέβαια, άμα θα πηγαίνω να ζυγίζομαι αυτό θα είναι αρκετό μαστίγιο υποθέτω.

    Θες να ανταλλάξουμε διαιτολόγους;

    ReplyDelete
  23. Βγήκα απο τα ρούχα μου διαβάζοντας
    α) για την τρομοκρατημένη συμπεριφορά σου και
    β) για τον μαλάκα.

    Καλά παιδάκι μου τι νομίζεις ότι είναι ο διαιτολόγος, ένα τέρας με ουρά και κέρατα? Υπάλληλος κάποιου οργανισμού είναι που υποτίθεται ότι βοηθάει τον κόσμο να χάσει βάρος. Βέβαια αυτός ο "κύριος" έχει ξεχάσει τι είναι το παίζει σκύλος και ίσως και να είναι, ναί ένας μούργος.

    Δεν ξέρω γιατί θέλεις/πρέπει να κάνεις δίαιτα, όμως δεν έχει νόημα στον κόσμο που ζούμε να επιλέγουμε σαδιστές και ανάγωγους. Αντί να ανταμείψει την προσπάθειά σου που έχασες τα 3,5 κιλά μούτρωσε και σε αποπήρε και απο πάνω..
    Κάτι τέτοια γομάρια χαλάνε το επάγγελμα..

    ReplyDelete
  24. @krotkaya
    Με τιμά η πρότασή σας
    :-))))εντάξει κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα) αλλά υπάρχουν 2 κολλήματα:
    1ον η καρδιά μου είναι αλλού από τις 18 Αυγούστου(με "κατέστρεψε" ένας blogoέρωτας):-)))))
    2ον είσαι στις Βρυξέλλες και μετά την εμπειρία κάποιων χρόνων στο Λονδίνο, αδιαφορώ πλήρως με οτιδήποτε υπάρχει στη Βόρια Ευρώπη,δηλαδή κάτω από γκρι ουρανούς που δεν μπορείς να δεις ένα ηλιοβασίλεμα!
    @UrbanTulip
    Εντάξει???Φαντασίωσες με τον Χοακιν? :-))))))))

    Καλημέέέέρεεεες!!!!

    ReplyDelete
  25. Θα προτιμούσες να έχεις κορμί θανατηφόρο αλλά πρόσωπο που χρήζει μάσκας?

    Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα υπέροχο καμπυλωτό κορμί, γράψ'τους όλους κουκλάρα μου, στην μόδα ξανάρχονται οι ζουμπουρλούδες!

    ReplyDelete
  26. δεν ειμαι ζουμπουρλη αργυρεεεεενια...! ναι οχι δεν θα ηθελα να ημουν σκατοφατσα. αλλα κοιτα να δεις. ειναι αυτο το θεμα, αν εισαι οκ με αυτο που εισαι τοτε δεν πειραζει και 20 κιλα περισσοτερα να εχεις. Φτανει εσυ να εισαι happy. Απο τη στιγμη όμως που νιώθεις ότι το περιτύλιγμα δεν σε αντιπροσωπεύει, ε το αλλαζεις.

    ReplyDelete
  27. ναι αν είναι έτσι, αν το κάνεις για δικούς σου λόγους βέβαια! (αθώα ψυχή εγώωωωωωωω?)

    ReplyDelete
  28. @att ειδες ειδες; και ξερεις κατι, απλα έτυχε και τον τελευταίο καιρό εχω τοση δουλεια που ειλικρινα δεν σκέφτομαι το φαι. ήλθε και έδεσε δηλαδή! αντε να δουμε :) Α και έχουμε την ίδια μαμά!
    @krot μα αυτό ειναι το θέμα. με καλουλη διαιτολόγο δεν τηρώ τίποτα. Ενω τώρα με το Αουσβιτς μια χαρα το τηρώ! έιναι πολύ τρομακτικός, αλήθεια!
    @marina εμ τι να κανω...αφου τον διαλεξα...απλα ειναι και πολυ αγενης. οκ κυριε μου, να εισαι αυστηρος αλλα οχι και να με κοιτας σαν να μου ριχνεις οβιδες!
    @unever... αχ φαντασιώθηκα δεν λες τίποτα...κάθε που κτυπούσε το τακούνι στη σκηνή, ανασηκωνόμουν ολόκληρη και με διαπερνούσε ένα ρεύμα, από τη μέση, μετά, στο στήθος και μετά κατέβαινε κάτω..ξέρεις που...ααααχχχ
    @argyrenia Ναι εσύ! :)

    ReplyDelete
  29. μα καλα ουτε καλημέρα;σε διαιτολογο του στρατου πας;

    ReplyDelete
  30. trilian, ΟΥΤΕ καλημέρα ΟΥΤΕ γεια όταν έφευγα. έκανε μια υποψια γνεύματος όταν μπήκα αλλά μπορεί και να ταν και ίδέα μου. Σε διαιτολόγο στρατοπεδου συγκεντρώσεως πάω. υποψιαζομαι πως αν δεν χασω κιλα την αλλη φορα, θα αρχίσουν να βγαίνουν αέρια και θα με κλεισει στο δωμάτιο...

    ReplyDelete
  31. 3,100 ξαδέρφη??
    ΜΠΡΑΒΟ!
    ΓΕΡΑ!
    Είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!

    Μην μασάς (κυριολεκτώ) και κράτα γερά : τα 7κάτι σε περιμένουν

    (πολύ cool τον βρίσκω τον γιατρό, ο άντρας-ο σωστός-ο πρόστυχος)

    ReplyDelete
  32. Την άλλη φορά που θα πας να του πάρεις δώρο μαστίγιο και χειροπέδες, και σε ότι σου λέει να απαντάς "Γιαβόλ χερ Κομαντάτ". Επίσης να τρίβεις τα χέρια σου και να επαναλαμβάνεις "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας".

    ReplyDelete
  33. @Urban
    Στείλτου email επειγόντως με το παρακάτω!!!!

    "Παλαμάκια-παλαμάκια να χτυπούν τα τακουνάκια
    να χτυπούν τα τακουνάκια, στο τσιμέντο, στα πλακάκια

    Με τρελαίνεις, με πεθαίνεις με τον όμορφο χορό
    σπάστα όλα, σπάστα όλα και θα τα πληρώσω εγώ"

    ReplyDelete
  34. @ξαδερφη το πιστευεις? και παρανομησα! αχ τα seven! φυσικα και τα earl ειναι θεικα! ΤΙ cool...με εφαγε σου λεω! ξερεις τι παει να πει 9 το πρωι, χωρις καφε να ζεις το "Παρασκευη και 13";; μαμα μου!!
    @drakouna αν του παρω μαστιγιο ειμαι σιγουρη οτι θα μου ξεφυγει και θα του πω να κανουμε s&m...και δεν ειναι και ομορφος. Ρε συ ειναι αχρωμος τωρα που το σκεφτομαι...διαφανο δερμα...μπλιαξ.Α κατι σαν το Χιτλερ.
    @uneven... του χοακιν; αχ ναι!αααχχχχ ναιιιιιιιιι!

    ReplyDelete
  35. εγώ δεν είμαι κατά της δίαιτας, αλλά κατά της καταπίεσης! άμα είναι να προσθέτεις άγχη στη ζωή σου...

    ReplyDelete
  36. ψυχραιμία...
    τα αγαθά κοπης κτώνται (χέστην την ορθογραφία)

    άσε που στα μπαράκια θα λένε "πω πω μια θεά και η φίλη της χμμμμμ ωραίο πρόσωπο"

    χιχιχιχι (εγώ είμαι 'η φίλη της')

    μάκια
    Κιπ απ δε γκουντ γουορκ!!!

    ReplyDelete
  37. @gelial Ι could't agree more αλλα προφανως ειμαι μαζοχα!
    @ξαδερφη αχ γι αυτα τα μπαράκια....χαχα! ετοιμάσου πάντως!

    ReplyDelete
  38. 3,100 να τ'αφησω???

    χαχαχαχαχαχαχα

    βεβαια μεχρι να'ρθεις τα μπαρακια θα τα'χω κλεισει (ως αντιδημαρχος Πασων των Αφρικων)!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα


    (σιγα μην σας αφησω α κυκλοφορειτε ανεξελεγκτα!!!)

    ReplyDelete
  39. χαχα χα νομίζεις τώρα ότι δεν θα ανακαλύψουμε ΕΝΑ μπαράκι που δεν θα χεις κλείσει...! τα 3,100 παρτα στα χαρίζω! ( δικαιούσε να μου αγοράσεις το 3ο μου τζιν)

    ReplyDelete