Monday, September 18, 2006

One more time

Παντα υποστήριζα το moto "δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες". Και πάντοτε το ακολουθούσα ειδικά όταν ήξερα ότι αν κάτι χάλαγε για ουσιαστικούς λόγους και όχι για μικροαφορμές, δεν υπήρχε λόγος να το ξαναδοκιμάσω. Πριν από έξι περίπου χρόνια, γνώρισα κάποιο, ο οποίος αποδείχθηκε ο πρώτος και μοναδικός άντρας που ερωτεύτηκα. Η ιστορία τελείωσε απότομα και κακήν κακώς. Θες η απόσταση, η διαφορά ηλικίας, η διαφορά φάσης μας. Μου πήρε τρία χρόνια να ξεπεράσω την κατάσταση. Όχι πως βγήκα αλώβητη, τρώγωντας τα μούτρα μου απέκτησα και τη "μαγική ικανότητα" της άμυνας. Τελοσπαντων. Τον τύπο δεν τον ξαναδα, εσβησα τηλέφωνα και email. Και οι κοινοί μας φίλοι έχασαν επίσης τα ίχνη του.
Πριν ένα χρόνο όμως, είχα βρεθεί Αθήνα για δουλειά. Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου, αλλά για πρώτη φορά όλα θύμιζαν εκείνον. Μπορεί να ήμουν αφηρημένη στο ταξί και τη στιγμή που κοίταζα έξω από το παράθυρο να έβλεπα Εκείνο το σημείο που έγινε η πρώτη συνάντηση. Ή άκουσα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια Εκείνο το τραγούδι που έπαιζε στο ραδιόφωνο Εκείνη τη στιγμή μαζί του. Και διάφορα. Άρχισα να τον σκέφτομαι. Θα ήθελα να τον ξαναδώ ξέρεις. Δεν ήξερα τότε γιατί είχα αυτή την ανάγκη. Φέτος, τους τελευταίους 2-3 μήνες άρχισα να τον ξανασκέφτομαι, πιο έντονα. Στα τελευταία μου δυο ταξίδια στη Αθήνα, είχα περάσει πάλι τυχαία, από την παλιά του γειτονιά, από την παλιά του δουλειά. Τι στο καλο....κάτι γινόταν που δεν με άφηνε αδιάφορη.
Χθες στην παραλία, έλεγα στον κολλητό μου ότι πρέπει να ψάξω να τον βρω. Ο δε κολλητός υποστήριξε ότι έχω αυτή την ανάγκη επειδή νιώθω ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος. Δεν ξέρω. Συνήθως όταν ακόυω το ένστικτό μου, αυτό αποδεικνύεται σωστό.
Όταν με ρώτησε αν θα έκανα κάτι ξανά με αυτόν , μετά που (αν) θα τον έβρισκα, δεν μπορούσα να του απαντήσω. Αφού δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες. Και 6 χρόνια μετά, θα έχει αλλάξει και αυτός φαντάζομαι. Εγώ σίγουρα. Ντρέπομαι αλλά το ομολογώ...κρύβεται ο εγωισμός πίσω από την ανάγκη μου να ψάξω να τον βρω. Έτσι το βράδι, μπήκα στον τηλεφωνικό κατάλογο, βρήκα δυο τηλέφωνα σταθερά που μπορεί να είναι της μαμάς του, βρήκα τις οδούς στο χάρτη...κανονική stalker δηλαδή! Αλλά δεν τολμώ να πάρω τηλέφωνο και σε σταθερό κιόλας!
Πως θα μάθω όμως αν έχει κλείσει ο κύκλος;

44 comments:

  1. Listen Carefully!!!

    Είμαι σίγουρος ότι έχεις τολμήσει μεγαλύτερα πράγματα από το να πάρεις 2 τηλέφωνα!!!

    Αν φοβάσαι "το άγνωστο"(δηλαδή μήπως είναι παντρεμένος κλπ) ακολούθα τα παρακάτω:
    1ο Βήμα:Βάλε ένα φίλο σου ή φίλη σου να πάρει δήθεν για μια έρευνα.Οι πρώτες ερωτήσεις να είναι αν έχει οικογένεια κλπ.Μετά θα πέσει ξαφνικά η γραμμή.....:-)))
    2o Βήμα: παίρνεις τηλέφωνο μετά από 2 μερούλες και του λες ότι τον σκεφτόσουν και πήρες να δεις τι κάνει, πως πάει στη ζωή και ότι άλλο ειλικρινές σκέφτεσαι.

    Αν δε φοβάσαι "το άγνωστο" πήγαινε κατευθείαν στο 2nd step και βλέπεις πως θα πάει!Απομηθοποίησε την όλη ιστορία πάντως για να μη σε τρώει....!

    Take Care,
    Good luck

    ΥΓ.Μ'έχεις μπερδέψει....που ζεις ρε παιδί μου!!!Εσύ εκεί....αυτός εδώ...και μετακόμισες?
    Βέβαια δε φημίζομαι και για το υψηλό IQ μου :-)))))))

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα, καλή βδομάδα!
    Κι εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο, όμως δυστυχώς δεν ήταν καταχωρημένος... Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα του έλεγα αν τον έβρισκα, σε τι φάση ζωής θα τον πετύχαινα, αν ήταν παντρεμένος με παιδιά;

    Ο κύκλος κι αν δεν έχει κλείσει πρόσεξε μην είναι φαύλος.

    Αφέσου στην μοίρα καλύτερα.

    ReplyDelete
  3. 1ο βημα...οι φιλοι μου δεν ειναι διακριτικοι ανθρωποι θα με κανουν ρεζιλι
    2ο βημα αααααααα θα μου κλεισει το τηλεφωνο στα μουτρα.
    Παντως μια απομυθοποιηση την χρειάζεται αυτή η κατάσταση.ή μήπως μερικα πραγματα πρεπει να παραμενουν μυθοι;

    ReplyDelete
  4. argyrenia μου, καλο βδομαδα!
    πως θα ξερω αν ειναι η οχι φαυλος. τα φαυλα τα δημιουργουμε εμεις. αλλιως οι κυκλοι μια χαρα κλεινουν.
    η μοιρα ειναι εκει και περιμενει, αν αφεθω πως θα μαθω αν επρεπε να κανω τελικα βημα;

    ReplyDelete
  5. ....προσφέρομαι για το 1st step αν θες.....αλλά αν ε'ισαι και σίγουρη ότι θα σου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα....είναι χαμένο παιχνίδι μάλλον!! :-((

    ReplyDelete
  6. αχ με συγκινεις....θα λαβω σοβαρα υποψη την προταση σου! Δεν ξερω πως θα αντιδρασει. απλα θυμαμαι ποσο επεισοδιακος ήτανε ο χωρισμος!

    ReplyDelete
  7. Αν δεν το τολμήσεις ποτέ δε θα μάθεις τι επρόκειτο να γίνει
    Μπορεί όταν μάθεις ό,τι μάθεις κάποιο κλικ να γίνει και να λήξουν όλα μέσα σου,
    μπορεί και όχι....δε θα μάθεις αν ο εγωισμός δε σε αφήσει να το κάνεις.

    Πάντως κι εμένα η γνώμη μου είναι πως δεν έχετε τελειώσει από τη στιγμή που
    τον σκέφτεσαι τόσο έντονα...εκτός αν σου λείπει γενικότερα κάτι αυτήν την εποχή που
    φοβάσαι να το ψάξεις αλλού γι αυτό και επιστρέφεις στα παλιά και ψιλοδοκιμασμένα!

    Καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  8. Καλωσόρισες clowd! ( τι σημαινει το ονομα σου;)
    να το τολμησω ε; παιδια αμα φαω τη χυλοπιττα θα ειστε εδω να με μαζεύετε απο το πάτωμα;
    λες οτι δεν εχει κλεισει ε; και στο αλλο εχεις δικιο, ειναι και η εποχη τετοια. αλλα γιατι αυτον και οχι καποιον προηγουμενο γκομενο;
    Καλη βδομαδα και μερσι!

    ReplyDelete
  9. Αχ...μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα με τα τηλέφωνα κι τις οδούς :P

    ReplyDelete
  10. Ρε ξαδέρφη follow your heart.....
    σιγά το βήμα! Ένας πρώην μετά απο 6χρόνια που δεν τον έχεις ξαναδεί και δεν θα τον ξαναδείς αν δεν θέλεις/ει, θα σου κλείσει το τηλ. στα μούτρα και κάποιος χέστηκε...... Και αυτό ειναι το χειρότερο σενάριο...
    Και παντρεμένος να'ναι με 7,5 παιδιά και πεθερά την Κατερίνα Γιουλάκη τι σημαίνει?

    Kανε αυτό που νιώθεις οτι θα σε απελευθερώσει και ασε τον άλλον να ανησυχεί για τις καλές ή τις κακές επιλογες που έχει κάνει μετά απο σένα

    Είπα έξυπνο.... θα λιποθυμίσω....

    ReplyDelete
  11. @moprheus εσενα ειναι ημοιρα σου μαλλον να με πετυχαινεις σε στιγμες κρίσης χαχα
    @ξαδερφη ναι λογικα ολα αυτα( πως το παθες?). εν τω μεταξυ δεν τον εχω βρει τον τυπο...ουφ τι μου ρθε τωρα και κολλησα με αυτο το πραγμα...
    αντε λιποθυμα τωρα!

    ReplyDelete
  12. Στη βράση κολλάει το σίδερο! Μην αφήνεις για αύριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα….. και πολλά τέτοια!
    Όποτε δεν κάνω αυτό που θέλω το μετανιώνω και πολύ περισσότερο όταν αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους. Όσο καλά και να νομίζεις ότι τους ξέρεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για την αντίδρασή τους. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερη απ΄ ότι περίμενες!

    ReplyDelete
  13. έλα τουλιπάκι,

    λοιπόν.. άκου..

    βάλε τον εαυτό σου σε όλα τα σενάρια νοερά. πως θα νιώθεις σε δυο χρόνια αν δεν τηλεφωνήσεις, πως θα νιώθεισ σε δυο χρόνια αν τηλεφωνήσεις και ειναι παντρεμένος κλπ, πως θα νιώθεις σε δυο χρόνια αν τηλεφωνήσεις και δεν είναι παντρεμένος και ξαναβρεθείτε και ανακαλύψεις ότι τον έχεις ξεπεράσει, πως θα νιώθεις αν ξαναβρεθήτε και ανακαλύψεις ότι τα πάτε καλά..

    γενικά.. πως θα νιώθεις σε δυο χρόνια με όλα τα πιθανά σενάρια..

    και.. αφού τελειώσεις με όλα αυτά.. κάνε αυτό που νιώθεις τώρα :) ποιος ξέρει πως θα νιώθεις σε 2 χρόνια;!!!!!! τώρα όμως ξέρεις πως νιώθεις :))))

    ReplyDelete
  14. @alltnil σωστο, ποτε δεν ξερεις...
    @mary ζαλίστηκα...και επισης αγχώθηκα! κατι σε λιγοτερο πολυπλοκο έχετε;

    ReplyDelete
  15. Να πάρεις αμέσως. Ακου με και μενα που το εκανα και μου βγηκε σε πολύ καλό: συγκατοικηση και τετοια, ναι για τον καλό μου μιλάω. Κι εγώ εκανα κι αλλα: τον πότισα, του την έπεσα κανονικά και ωπ! κοντεύουμε στο γάμο! (καλά, όχι και γάμο, αλλά έτσι να σου δωσω στιγμα). Μεταξυ μας, πρεπει να σου τη διηγηθώ την ιστορία να δεις! Μιλάμε για κινηματογραφικά πράγματα! Και εκεί ήμουν εγω που ζητουσε τη δευτερη ευκαιρια γιατι ειχα κανει χοντρες μαλακιες. Αλλα ειδες που ηταν καλος άνθρωπος ο συντοπίτης σου κουμπάρος και έδεσε το γλυκο;

    Να παρεις οπωσδηποτε και χωρίς μεσάζοντες!!!

    ReplyDelete
  16. na pareis tilefono ASAP!
    :):)

    ReplyDelete
  17. @krot ναι αλλα ο δικος σου μου κανει για νορμαλ αντρας. Αυτος δεν ειναι. Και τι να του πω δηλαδη; "Γεια σου, ειμαι η ταδε, πριν απο 6 χρονια;". Πρεπει να βρω διευθυνση να του στειλω γραμμα τουλαχιστον. Αν ημουν εκει να τον βρω, να τον ποτισω! αλλα απο εδω; γραμμα γραμμα
    @enteka θες να παρεις εσυ;;;; :)

    καλημερα!

    ReplyDelete
  18. Δηλαδή....θες να πάρεις έναν άντρα τηλέφωνο που χωρίσατε άσχημα πριν 6 χρόνια και δεν είναι και normal....!!!!! Εεεεε.... μήπως είναι καλύτερα να βρεις κάποιον γκόμενο(έστω και για ένα Σαββατοκύριακο), να ξεθολώσεις λίγο και το ξανασκέφτεσαι? Μάλλον μου φαίνεται ότι από συναισθηματική ανία σου μπήκε στο μυαλό ο τύπος!

    ReplyDelete
  19. Μα δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα, πρώτον, αρα τι μιλαμε για ξεθόλωμα...ουφ δεν με καταλαβαινεις.

    ReplyDelete
  20. Τουλιπάκι... Θα σου πω τι έχω μάθει, να μου πεις τι σου αρέσει... Όσο περνάς από τα μέρη που έχεις περάσει όμορφα, ή απλά έχεις περάσει, τόσο δένεσαι με τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις ζήσει αυτές τις στιγμές..

    Είναι φλασιές που τρώμε από το παρελθόν. Είναι λογικό να τον σκέφτεσαι, φορές - φορές, ό,τι και να γίνει, είχατε μια σχέση. Μία ερώτηση υπάρχει: Τί θες να μάθεις γι' αυτόν;

    Αν σε σκέφτεται; Σίγουρα, εδώ τον σκέφτηκες εσύ!
    Πώς είναι; Το ερώτημα είναι άλλο: Εσένα, σε νοιάζει;

    Θα σου πω ό,τι θες ν' ακούσεις: μην τον πάρεις τηλέφωνο! Δεν έχει κανένα νόημα πια.

    Θα σου γράψω τι προτείνω: πάρ'τον, γιατί μόνο έτσι θα σου φύγει η ιδέα από το μυαλό. Έφαγες κόλλημα όχι με τον άνθρωπο ή με το τηλεφώνημα, αλλά με τα συναισθήματά σου. θυμάσαι πως ένιωθες τότε, αλλά τώρα είναι αλλιώς.

    Δεν μου αρέσουν τα σεντόνια, θα σου γράψω mail πιο μετά, ο.κ.?

    xxxx

    ReplyDelete
  21. .....σας εννόησα....αλλά το Σαββατοκύριακο ίσως βοηθούσε στο να ασχοληθείς με ένα νέο άνθρωπο.... μα φλασιά που έφαγες και εσύ βρε παιδί μου!
    Έχει τα δίκια της η Αττάλαντη!!

    ReplyDelete
  22. γεια tulip! δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι μέχρι τώρα αλλά θα σου πω ότι συμφωνώ με attalanti... μετά από 6 χρόνια το θέμα έχει να κάνει με σένα και όχι με εκείνον. Ίσως φταίει η φάση που βρίσκεσαι τώρα. Οπότε πάρε τον. Στο κάτω κάτω έχεις κάτι να χάσεις? Αφού έτσι κ αλλιώς δεν έχετε σχέσεις.

    αυτα!

    ReplyDelete
  23. κάνε ότι νομίζεις ΕΣΥ.-

    για μενα δεν αξίζει να τρέξεις για το τραίνο που έφυγε πριν καιρο, σίγουρα λόγω καθυστέρησης του επόμενου να σκέφτεσαι...

    αν το είχα προλάβει...

    ReplyDelete
  24. @att τι θα ηθελα να μαθω; αν ειναι καλα. εξαλλου ειπα οτι ειναι και λιγο εγωιστικο το θεμα ( κανω την παραδοχη μου ειδες? :) ) . ναι οντως, μου ειπες εκεινο που ηθελα να ακουσω. αντε περιμενω mail!
    @uneven το Σαββατο λοιπον θα κανω μπαρότσαρκα! ωραιότατα!
    @citygirl καλως το! Δεν εχω κατι να χασω αυτο ειναι η αληθεια. μονο την υπομονη μου, να φαω καμια χυλοπιττα, να χωθω κατω απο το κρεβατι...
    @fibi Καλωσόρισες! Μ αρεσε αυτο που ειπες για την καθυστερηση. Σίγουρα εχει περισσοτερο νοημα να το σκεφτεσαι αυτο...μα τι ωραια φατσουλα@ θες να σ υιοθετησω;

    ReplyDelete
  25. είμαι της άποψης να ακολουθείς πάντα την πρώτη σου φωνή που ακούς στο κεφάλι σου, τώρα αν σε ξενερώσει ή αν σου φτιάξει τη διάθεση δεν ξέρω, πάντως ό,τι και να κάνεις καλό είναι. Αντικειμενικά θα σου έλεγα να περιμένεις το επόμενο τρένο, αλλά αν η φωνούλα μέσα σου λέει άλλα ίσως να πρέπει να την εμπιστευτείς ;)

    ReplyDelete
  26. Street εχεις δικιο ( ειναι αυτο που λεγαμε και στο δικο σου post, θυμασαι;). Η φωνουλα μου, μιλαει ειναι αληθεια. Για εναν καφε μιλαω..δεν ειναι θεμα οτι θα γινει αυτος το τρένο μου το επομενο. δεν πιστευω στα δευτερα ειπαμε :)

    ReplyDelete
  27. Πάρε και θα σου περάσει!!!

    Σε ποιον αρέσει η ξαναζεσταμένη σούπα; :)

    φιλιά

    ReplyDelete
  28. Καλωσόρισες giramondo! Aν παρω τηλ σιγουρα θα παθω αναφυλακτικό σοκ, μετα θα ελθουν πανω μου μικρα γκελ πανικού, ενώ η ψυχραιμία μου θα αποσυρθεί στο διπλανό δωμάτιο...
    ( σε κανενα δεν αρεσει...!)

    ReplyDelete
  29. το λοιπον, που λετε κι εσεις;;;
    τι αποφασισες?

    πστ, οχι ηττοπαθειες!

    κι αμα ειναι να το κανεις για την παρτη σου, αξιζει να το κανεις!

    φυσιολογικος ο δικος μου??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αμα σου πω καζο που μου εχει κανει, δε θα το πιστεψεις!!!

    πρεπει να τα πουμε απο κοντα!

    αχ, και θα ερθω στο νησι μονο τα Χριστουγεννα γμτ!!!

    ReplyDelete
  30. morning morning!

    Κροτιδι αποφασισα να παω το ταξιδι μου και αμα ελθω και ακομα το σκεφτομαι, να στειλω γραμμα! αφου πρωτα εντοπισω την ακριβη διευθυνση!
    ποσες μερες θα κατσεις το Χριστουγεννο; Εν τω μεταξυ ισως και πετακτω απο το χωριο σου μεσα στη νεα χρονια!
    ωστε δεν ειναι νορμαλ ουτε ο δικος σου...

    ReplyDelete
  31. Καλοσώρισες fili!
    Ναι, ειπαμε οτι μας αρεσουν οι μη-νορμαλ αλλα...
    Ξερεις κατι, την Κυριακη στην παραλια ήμουν πολυ αποφασισμενη, τωρα οσο περνουν οι μερες και το συζητω...χμ. Παντως αν το κανω (οχι τωρα, σε 2-3 βδομαδες) θα χρειαστω και εμπειρια ( αληθεια εχεις απο τετοιο θεμα;) και γνωσεις ( ψυχιατρικης περιθαλψης μαλλον)

    ReplyDelete
  32. Oh that's a problem! Μάλλον το μυαλό μας δημιουργεί μόνο του τέτοια εικονικά προβλήματα για να βρίσκεται σε εγρήγορση. Όπως και να 'χει το πράγμα, ένα τηλέφωνό είναι (ή δύο το πολύ) πάρ' το να πάει στο καλό, να σου φύγει η ιδέα...

    ReplyDelete
  33. @fili και μετά από πόσο καιρό εφαγες εσυ το φλασιά; τωρα για το νορμαλ...απλα απο ένα σημειο και μετα βαριεσαινα μαζοχιζεσαι με τα δύσκολα. Φυσικα πάντα θα το επιζητάς ( την παλαβομάρα του κάθε γκόμενου και τις δυσκολιες) αλλά αν ειναι να σου βγαινει η ψυχή; Το να εκτίθεσαι δεν ειναι πάντα κακό, το να σιωπάς ειναι. Αρα παρα να πνιγείς καλύτερα να τρως τα μούτρα σου...τουλαχιστον ξέρεις ότι δεν σου μειναν απωθυμένα. Αντε πάρε τηλέφωνο!
    @sandiago yes it is a (small) problem. αυτο με το μυαλο εχεις απολυτο δικιο. αλλα θα νομιζει και κανεις οτι δεν εχω αλλα να σκεφτομαι...τεσπα, ευελπιστω μετα απο το ταξιδι μου να μου φυγει αυτη η ταση να σκαλιζω το παρελθον!

    ReplyDelete
  34. άντρας και νορμάλ γίνεται?

    πότε είναι η επίσκεψη για το βρυξελλοχωριό;

    εγω λεω για καμια βδομαδουλα.
    πού θα πας ταξειδάκι;;

    ReplyDelete
  35. Ε γινεται...ο μπαμπας μου!
    Η επισκεψη τη βλεπω ανοιξη...
    Μια βδομαδα ε; καλα θα σε βολέψουμε!
    Ταξιδακι...χμ, χε NY δεκα μερες και μετα Paris για τρεις. αχ

    ReplyDelete
  36. η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από όση έχουμε στα όνειρα μας (κλεμμένο)... πάρε τον το πολύ πολύ να το διηγείσαι αργότερα στους φίλους σου και να γελάς με τα καμώματα σου!

    ReplyDelete
  37. ωραια ατακα τελιτσα!( ας ειναι και κλεμμένο). Όσο περνουν οι μέρες κωλωνω περισσότερο...έχουμε μέλλον δηλαδή για να γελάσουμε !

    ReplyDelete
  38. Λοιπόν, το blog ψήφισε: να επικοινωνήσεις!
    (συντριπτική πλειοψηφία)

    Αν δε σου βγει, έλα να μας τα χώσεις!

    ReplyDelete
  39. Μήπως τον θυμήθηκες τώρα που δεν παίζει τίποτε με άλλον? Ή μπορεί και η δουλειά να μην πάει καλά ή κάτι άλλο κτλ??

    Φλασάκια παθαίνουμε όταν κάτι δεν μας αρέσει στη ζωή μας και αυτόματα ανατρέχουμε πίσω σε φάσεις που νομίζουμε είμασταν ευτυχισμένοι. (εγώ π.χ όταν αγχώνομαι ονειρεύομαι ότι είμαι ακόμα φοιτήτρια).

    Αν προσπαθείς να ξαναζήσεις τις στιγμές που ζήσατε, μην του τηλεφωνήσεις, είναι την ανάμνηση που πεθυμάς όχι τον ίδιο. My opinion.

    ReplyDelete
  40. @andy να ψηφισατε, μια χαρα! το τηλεφωνο ποιος τολμα να το παρει;
    @drakouna ισως και να χεις δικιο. Αλλα οχι δεν προσπαθω να ζησω το παρελθον, στο παρον. Απλα επαθα φλασια! (ασε που δεν ξερω αν με ελκυει πια) αχ τα φοιτητικα...

    ReplyDelete
  41. Fili κοίτα να δεις, τον τελευταιο χρονο που μπηκε ο Κρονος στο ζωδιο μου, αρχισα να μην θελω να τρωω τα μουτρα μου ΕΙΔΙΚΑ για περιπτωσεις που δεν υπαρχει και λόγος. Τουλαχιστον να τρως τα μουτρα και αυτο να οδηγει και σε ερωτα...

    ReplyDelete
  42. κάπου είχα διαβάσει
    "Οι χωρισμένοι εραστές ζουν ζωές παράλληλες"
    μ άρεσε πολύ σαν σκέψη,ιδέα,"φαντασίωση",δεν τόλμησα όμως να το επαληθεύσω.
    Τα πράγματα τελικά ίσως να ναι πολύ απλά.
    Εδώ βγάζεις το οποιοδήποτε άγχος,αγωνία ή όποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα.
    Δεν χρειάζεται να το "βγάλεις" κι έξω από δω.
    Τηλεφώνησέ του,όπως θα τηλεφωνούσες σε κάποιον φίλο που χεις καιρό να δεις,ρώτα τον για τα νέα του κι αν γίνεται πρότεινε να βγείτε για καφέ.Απλά,ανθρώπινα
    Μετά από 6 χρόνια,οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θα χει σβήσει.
    Πρόσεξε όμως λιγάκι κι εσένα,να σαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε
    Καλή σου μέρα :)

    ReplyDelete
  43. Αλκυόνη :)
    Καλημερα και και σένα και καλωσόρισες. Πολύ όμορφη η ατακα, αλήθεια. Και έχεις απόλυτο δίκιο. Ίσως το κάνω τελικα :)

    ReplyDelete
  44. Α και Αλκυόνη...μια απο τις αγαπημένες του συγγραφείς ήταν η Αλκυόνη Παπαδακη!!

    ReplyDelete