Thursday, July 27, 2006

Το πρώτο μου κείμενο στο περιοδικο Υ.Γ

ΕNJOY!!!
CYBER LOVERS

«Γράψε ένα κείμενο για το σεξ στο ίντερνετ», μου είπε η κολλητή. Δεν μπορούσα να μην το κάνω. Γιατί της κέντρισα το ενδιαφέρον όταν μια νύκτα κάθισα και της διηγήθηκα, με απόλυτη φυσικότητα μερικές από τις cyber εμπειρίες μου. «Μα εσύ;», με ρώταγε σκασμένη στα γέλια. Καταλάβαινα από την αντίδρασή της, πως προφανώς δεν το περίμενε. Αλλά σε αντίθεση με το «πραγματικό» σεξ, στο cyber sex, είσαι ότι φανταστείς και ότι δηλώσεις. Και αυτός είναι ο πρώτος κανόνας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
ENTER. LOGIN. USERNAME: tulip.
Το ίντερνετ το είχα μάθει ένα χειμώνα κάποια χρόνια πριν. Φοιτήτρια κάπου στη Αγγλία. Όταν έχει πολύ κρύο και δεν μπορείς να βγεις τότε τι κάνεις; Σερφάρεις στο ίντερνετ και «μιλάς», κάνεις δηλαδή chat στο IRC. Έμπαινα σε συγκεκριμένα rooms, όπως το #greece, το #hellas και κάποτε στο #spain και το #italy. Γνώριζα κόσμο, μιλούσαμε για άσχετα θέματα και έτσι η ώρα περνούσε. Ούτε θυμάμαι πότε το chat έγινε μια καθαρά σεξουαλική e-πόθεση. Εκείνη την περίοδο «μιλούσα» χαλαρά και ανυποψίαστα με έναν τύπο με τον οποία, μετά από καμιά εικοσαριά sessions chatting, είχαμε αποκτήσει μια οικειότητα. Ούτε ήξερα πως έμοιαζε, ούτε και με ενδιέφερε ( οκ παραδέχομαι ότι ήμουν λιγάκι περίεργη). Και ξαφνικά, ένα βράδι καθώς μιλούσαμε στο κοινό room, μου κάνει pvt ( =private δηλαδή συνομιλία σε ξεχωριστό ιδιωτικό παραθυράκι) και με ρωτάει τι φοράω. Ωπ τι έγινε! Το παιχνίδι άλλαξε; Κόλλησα. Αυτό δεν μου είχε ξανατύχει. Αλλά δεν ήμουν και τελείως άσχετη (γενικά). Και έτσι αφού κοίταξα δεξιά και αριστερά και βεβαιώθηκα ότι δεν έβλεπε κανένας την οθόνη μου, έγραψα « φοράω… σχεδόν τίποτα». ENTER. Απάντησε με ένα πονηρό χαμογελάκι. Και μετά, όλα άρχισαν. Και αυτή ήταν η πρώτη μου φορά….στο ίντερνετ.
Σιγά σιγά έμαθα τα περί cyber sex και για μερικά χρόνια το IRC είχε γίνει το σημείο «συνάντησής» μου με άγνωστους. Γνώρισα αρκετούς. Σε ελληνικά sites, σε sites που παίζαμε online τάβλι, σε sites για κινηματογράφο, για μουσική κτλ. Έκανα cyber sex με Έλληνες, Αμερικάνους σέρφερ, Γάλλους φοιτητές, Αυστραλούς . Είχα εμπειρίες σε παραλίες, σε ξενοδοχεία, σε σκοτεινά δρομάκια, σε μπαλκόνια. Είχα και καλούς και μέτριους και κακούς παρτενέρ. Αλλά ένα ήταν το σίγουρο, το cyber sex δεν ήταν ποτέ μονότονο!

Όλα αυτές οι εμπειρίες μου έμαθαν τα εξής για το cyber sex:
1. Όσο περισσότερη φαντασία τόσο καλύτερο και το cyber sex. Το οποίο σημαίνει, πολλές περιγραφές και φυσικά δεν περιμένουμε από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Είναι γελοίο να το παίζεις cyber-μυξοπαρθένα.
2. Τα σενάρια «παίζουν» και στο cyber sex. Για παράδειγμα μπορεί εσύ να υποδύεσαι την νοσοκόμα και αυτός το γιατρό. Σε αυτή την περίπτωση δεν περιγράφεις εγχειρίσεις. Με λίγα λόγια δεν το ξεχειλώνουμε το σενάριο. Και φυσικά όταν ρίχνεις ατάκες όπως « Είσαι πυροσβέστης; Έλα να σβήσεις τη φωτιά μου» ή « Είμαι γιαπωνέζα μαθήτρια και χρειάζομαι το δάσκαλό μου» πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να συνεχίσεις το σενάριο ( βλ. σημείο 1)
3. Φράσεις όπως «Ntrepomai», « Den to exw 3anakanei» είναι γελοίο και να τις γράφεις και να τις σκέφτεσαι. ΔΕΝ σε ξέρει και ΔΕΝ θα σε δει ποτέ!
4. Πάντα «φοράμε» , οι γυναίκες, σέξι εσώρουχα πχ μαύρα με δαντέλες ή μποξεράκι για άντρες. Παίζει και το concept «molis bgika apo to ntouz kai foraw mono mia petseta». Ο άλλος δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι δεν κάθεσαι μπροστά από το pc φορώντας ζαρτιέρες. Και για να αποφύγεις το ξενέρωμα μην ανταλλάξετε φωτογραφίες.
5. Όταν γράφει «ψηλός, με κοιλιακούς, πλάτες σχεδόν ένα μέτρο και προσοντούχος» το πιο πιθανόν να είναι «16αρης, με σπυριά και εφηβικές ορμές». Αλλά δεν σε νοιάζει το τι πραγματικά είναι αλλά το πώς σε κάνει να τον φαντάζεσαι!
6. Όταν γράφει « 25άρα ξανθιά, με πόδια δυο μέτρα και σαρκώδη χείλη» σημαίνει « σαραντάρα, με δύο παιδιά, με άντρα που με έχει γραμμένη και με σεξουαλικά απωθυμένα». Αλλά είπαμε, εδώ είναι cyber sex
7. Το όνομα είναι πολύ σημαντικό. Για παράδειγμα, με το nick «tulip» είχα πολλές επιτυχίες. Χαριτωμένο, φαινομενικά αθώο και γεμάτο εκπλήξεις! Είναι πεζό να μπαίνεις με το δικό σου πχ «Antroulla» και «Kokos» όπως είναι και γελοίο να κυκλοφορείς με ονόματα του τύπου «Andreas2big» ή «Sabrina4all». Στην πρώτη περίπτωση είναι απίθανον να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του άλλου και στη δεύτερη ναι μεν θα σου κάνουν pvt αλλά το πιο πιθανόν να είναι ανήλικοι κάτω των 15 και άσχετοι. Και πίστεψε με δεν το θες.
8. Όπως και στο κανονικό σεξ, το foreplay ( τα προκαταρκτικά) είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι μπαμ και κάτω. Κάνεις ένα παιχνίδι και δεν βιάζεσαι (εκτός και αν είσαι δουλειά και δεν έχεις ώρα – αλλά ποιος σου είπε να κάνεις cyber sex στο γραφείο;)
9. Όταν ο partner σου απαντά, από ένα σημείο και μετά (όχι από την αρχή) πολύ πολύ αργά….ξέρεις τι κάνει. Γράφει με το ένα χέρι. Και είναι αυτονόητο το γιατί. Εσύ ΔΕΝ δείχνεις ότι σοκάρεσαι. Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι που έκανες τόσο καλό cyber sex!
10. Το cyber sex είναι όπως το one night stand. Δεν δίνεις υποσχέσεις και δεν το παίρνεις στα σοβαρά. Απλά το απολαμβάνεις!


URBAN TULIP

( παιδιά σχόλια...αν έχετε...και μπορείτε να πειτε ΟΤΙ θέλετε... όλα τα αντέχω, ως πολιτισμένη τουλίπα-ξαδερφη σκάσε μη γελάς)


38 comments:

  1. Κοίτα ρε...Μεγάλη γυναίκα γράφει για cyber περιπέτειες...΄Λντε γράψε καμιά συνταγή για κανένα τσαγάκι...γιαγιακάααα!!!!:P:P:P:P

    ReplyDelete
  2. ανήλικο.....μη μιλάς! έλα να σου αλλάξω πάνες τώρα :p

    ReplyDelete
  3. Πες ότι ζηλεύεις τα νιάτα μου κι άσε τις μπηχτές :P Εκτός των άλλων ξέρω ότι με γουστάρεις κιόλας...Γιαγιάκα τεκνατζού :P:P

    ReplyDelete
  4. οτι ζηλεύω τα νιάτα σου, νιάναρο με πάνες...ναι ειναι αλήθεια :)
    οτι με γουστάρεις εσύ και θες να με αποπλανήσεις ειναι και αυτό αλήθεια :ppp

    ReplyDelete
  5. Πρόσεξες ότι δεν αρνήθηκες το ότι με γουστάρεις? ΑχαχαχαΧαχΑΑΧΑχΑΧα Ωστέ αληθεύει...Σε έπιασα στα πράσα!

    ReplyDelete
  6. Ειμαι απλά καλή και δεν σου κόβω τη φόρα ( διάβασε καλύτερα τη διατύπωση μου). αχ ποσο θελεις να σε θέλω!! χαχαχαχα

    ReplyDelete
  7. Τεσπα...Βαρέθηκαν να μιλάω μόνο μαζί σου... :P

    ReplyDelete
  8. μα τι να πεις πλέον...έχασες στα σημεια! :)

    ReplyDelete
  9. Ξέρει ότι δεν κάθεσαι μπροστά από το pc φορώντας ζαρτιέρες

    oxi? malakas piastika pali...

    kai na sou po re toulipitsa, dose mou ena logo giati na min protimiso to 1-night stand... i mia kali malakia telospandon...
    (afti i nea genia re pousti, kollimeni me to pc....!!!)
    xixixiix
    mouts

    ReplyDelete
  10. Τώρα που δεν ειμαι πια 22....και δεν ειμαι του cyber δηλώνω πως ναι προτίμα το one night stand ( για το οποίο θα ακολουθήσει σχετικό ποστ- ετσι να ολοκληρωσουμε την εμπειρία του μη συμβατικού τεστ). H δεν καλή μαλακία, όλα τα ξεπερνά!
    ( είδες αυτή η νέα γενιά;;;)
    χαχαχα
    φιλιά και καλά γραψίματα!
    χχ

    ReplyDelete
  11. Τουλιπάκι, Ε-ΓΡΑ-ΨΕΣ! Το κομμάτι είναι εκπληκτικό και πιστεύω ότι μ' αυτό έκανες δυναμική είσοδο στα δεδομένα του εγχώριου τύπου. Η εισαγωγή είναι πολύ ειλικρινής (αχ, αυτά τα πλεονεκτήματα της ανωνυμίας) και ο δεκάλογος, είναι όλα τα ευρώ! Περιμένω τη Δευτέρα να αγοράσω όλα τα αντίτυπα από το Κολωνάκι (μη σου πω ότι θα κατέβω μέχρι την Ομόνοια, να σηκώσω και τις εφημερίδες από 'κει)!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  12. μια χαρά το τουλιπάκι!!!
    :)

    ReplyDelete
  13. Μια και είναι και η Αττι στην παρέα να ρωτήσω κάτι... αν ο ένας από τους δυο είναι παντρεμένος παίζει κανένα ρόλο στο cyber sex? :PpP

    ReplyDelete
  14. @nyktipole, δεν θα στοιχειώσεις εσύ όλα τη blogoσφαιρα! Σου απαγορεύω! Γιατί δε μένεις στο κείμενο, που είναι σούπερ; Γιατί;

    ReplyDelete
  15. @nyktipolos οχι δεν παίζει ρόλο!! ( ότι καίει τον καθένα!) διαβασε σημεια περί ταυτότητας! η νομίζεις ότι εγώ ήμουν τότε single;
    @attalanti καλα τα πες...nyktipole παιδι μου, σχολίασε το κείμενο ( thanks att μου). σε ευχαριστω για σχόλια!!!
    @mary ειδες ειδες :)

    καλημέρα σας!

    ReplyDelete
  16. Το κείμενο είναι μια χαρά, το θέμα που με απασχολεί τώρα είναι το "τυφλό σύστημα με το αριστερό χέρι", υπάρχει κανένα σχετικό εγχειρίδιον?

    ReplyDelete
  17. εγω προσωπικά δεν τα δέχομαι αυτα τα πράγματα! Ειναι αντι-χριστιανικά και ανήθικα.
    Ειμαι σίγουρη πως ως υπερ-ταλαντούχα κειμενογράφος εσυ ποτέ δεν έχεις συμμετάσχει σε τέτοια όργια απλώς έχεις μαζέψει αρκετες πληροφορίες ωστε να συντάξεις ένα τέτοιο εξαιρετικό κείμενο.
    Και εις ανώτερα και εύχομαι αυτό το κείμενο να επιτελέσει το κοινωνικό έργο για το οποίο προορίζετε!

    Υ.Γ. Η ανορθογραφία δεν είναι τελείως de-καβλέ?? π.χ. σου χαηδεβο τα σφοιχτα και σκλιρά σου στοιθει.

    ReplyDelete
  18. @nyktipolos Όλα είναι θέμα e-ξάσκησης αγαπητέ μου!
    @ξαδερφη οχι μην ανησυχείτε..δεν εχω συμμετάσχει σε αυτα. Το alter ego μου τα κανε αλλα δεν έχουμε και ιδιαίτερη σχέση. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας οσία Παρθενόπη (καλα οι άλλοι σε πιστέψανε...)
    Η ανορθογραφία ειναι το απόλυτο ξενέρωμα....χαχαχα

    ReplyDelete
  19. Αφτοι ινε οι μαλακεια ωτη πραιποι να ξαιρισ ωρθογρφεια για των πεξοις...γμτ!

    Ασαι ραι πρωτημο της τσωνταις

    ReplyDelete
  20. @nyktipole είσαι υπεύθυνος για το εγκεφαλικο που θα παθω συντομα...εχω αρρωστια με ορθογραφι!
    οι τσόντες είναι πασέ ( τουλάχιστον πάρε ελληνικες που έχουν και πολλή πλακα πχ νταβατζης της ομονοιας, το παλαμαρι του βαρκαρη, σκύψε ευλογημένη κτλ κτλ)

    ReplyDelete
  21. καλά κάνεις ...μακρυα απ'το alter σου...και απ΄το δικό μου επίσης!!!

    και ορθογραφία να μην ξέρεις πάντως, όταν γράφεις με το ένα χέρι κάτι λάθος θα το κάνεις, δεν μπορεί....
    αντι για μμμμμμμμμμμ (το γνωστόν)
    γράφεις νννννννννν
    (ννννυστάζω? ννννννντεν μπορώ άλλο απ΄την γκάβλα? ννννννα 'χαμε καμιά μπυρίτσα? ννννννννικίτααααααα, κοίτα παιδί μου το φαϊ μην καει????)

    ReplyDelete
  22. Τουλίπα έφη: οι τσόντες είναι πασέ ( τουλάχιστον πάρε ελληνικες που έχουν και πολλή πλακα πχ νταβατζης της ομονοιας, το παλαμαρι του βαρκαρη, σκύψε ευλογημένη κτλ κτλ)

    Και τι θα κάνουμε θα (τον) παίζουμε ή θα γελάμε;

    ReplyDelete
  23. τουλίπα μια χαρά έφη! Πασέ big time. Εκτός της Tanya Hide... δυσκολεύομαι να την ξεπεράσω.... :$

    ReplyDelete
  24. ολανδέζα μια και επιμένεις μήπως θέλεις να μου μάθεις ωρθωγραφοια?

    ReplyDelete
  25. Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ!!! Ανήθικοι, ποταποί και... ανορθόγραφοι!

    Τσκ, τσκ, τσκ... πάω να εξομολογηθώ...


    (ώπα η Τούλιπ! είχε σουξέ λοιπόν το νικ που θυμίζει ζαμπονάκι;;;)

    ReplyDelete
  26. ΑΝΤΕ ΞΑΔΕΡΦΗ!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ!!!!

    ReplyDelete
  27. Και τι θα κάνουμε θα (τον) παίζουμε ή θα γελάμε;

    xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    xaxaxaxaxax o niktipolos ta spase!!!

    ReplyDelete
  28. χαχαχα μα τι εγινε εδω;;;;
    ενα απογευμα ελειψα ( κανουμε και καριερα) και διαπιστωνω τα εξης:
    1. O nyktipolos μας παρασύρει στα μονοπατια της ακολασιας και μάλιστα δια μέσου του ανορθόγραφου δρόμου ( αυτο Nyktipole θα μου το πληρώσεις και μάλιστα σε μπύρες!)
    2. η ξαδέρφη ναι μεν "σοκαρεται" από το alter ego μου, αλλά αφορμή θέλει να "ξεπέσει" ( Ο Κατηφορος Νο2 starring ΄Μικρή Ολλανδέζα).
    3. Η Krot ως καινούρια στον κήπο μας,νομίζει ότι με μια εξομολόγηση θα σωθεί...αλλά σιγα σιγα θα μάθει
    4. Δεν μπορώ να λύσω την απορία της Charlie...αδυνατώ δηλαδή.... ( ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο nyktipolos γι αυτό!!!)

    ReplyDelete
  29. ενα μονο πραγμα εχω να σου πω, για το ξεδιαντροπο παραληρημα σου (κι ηταν και το πρωτο αρθρο σου...):
















    17

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  30. χμμμμμ

    λέω τώρα εγώ...
    καθόλου σοκαρισμένη αλλά εντυπωσιασμένη

    καλώς ήρθα και καλώς σε βρήκα

    ReplyDelete
  31. Xε χε (χαμογελάκι αμηχανίας) πολύ έξυπνο το πρώτο σου άρθρο. Πολλοί το έχουν κάνει λίγοι το παραδέχονται and some folks say that nothing is better than the real thing...

    ReplyDelete
  32. ψιτ!
    Παιδιά!

    σήμερα βγήκε και το δεύτερο!!!!
    διακοπές στη Σέριφο λέει!!!!! ποια ΔΗΛΩΝΕ σ’ΑΥΤΟ εδώ το βάρθρο πως ΔΕΝ θελει να ακούει για διακοπές;;!!

    πάντως τουλιπάκι πολύ απολαυστικό και το δεύτερο!! τουλιπικέστατο κι αυτό :)

    άντε, καλό μήνα! :)

    ReplyDelete
  33. @προσοντούχος ποιός έλεγε ότι δεν θέλουν να τον συζητάνε;;; μια μέρα έλειψα και δεν μπορεσες να μην το αναφερείς :)
    @candyblue καλώς σε βρήκα! γιατί να σοκαριστείς καλέ...;
    @sandiago nasar μερσι μερσί! Τhe real thing σαφως καλύτερο ΑΛΛΑ είπαμε ΑΜΑ εισαι μονος καπου και βρέχει και έχει pc τί κάνεις; πάντως the best thing είναι να κάνεις cyber με τον υπάρχον γκόμενο. it spices things up!
    @mary αχ σ αρεσε; πολύ χαιρόμαι! Παιδι μου δεν θέλω να πάω διακοπες, το κείμενο το είχα γράψει και παραδόσει πριν κάνω το χέρι μου μια τρύπα και μιση! ειχα πάει πέρσι Σέριφο και τα θυμαμαι...αχ αχ αχ

    ReplyDelete
  34. Και η 'Στεφανία' ξαδέρφη!

    Λεω να βάλω κάτω τους κανόνες και ν'αρχισω εφαρμογη... θα βοηθησεις αν έχω απορίες???

    BTW κι εγω δεν θα πάω διακοπές..... Nice ha!

    ReplyDelete
  35. Και η Στεφανία ξαδέρφη!
    Κάνε εσύ cyber και για ότι απορίες είναι ανοικτό το κατάστημα!
    αφου θα πας διακοπές...

    ReplyDelete
  36. Tulip, αν με ξαναπειλήσεις με μπύρες δεν ξαναμπαίνω εδω!.. Τελεία και παύλα!

    ReplyDelete
  37. @nyktipolos μπυρες μπυρες μπ....ες!

    ReplyDelete