Sunday, February 08, 2009

:(

Πες μου έχει πανσέληνο αυτές τις μέρες;
Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς όλο αυτό το χαμό που συμβαίνει.
Σουρεαλιστικοί καυγάδες, νεύρα και ανούσιες καταστάσεις. Όλο αυτό ψες. Στην μπάρα ενός μπαρ. Δίπλα μου ένας τύπος που αποδείχθηκε ιδιότροπος και σνομπ και πάραδίπλα ένας που είπε μια "λάθος" λέξη. Στη μέση δύο άτομα που στην τελικά δεν είχαν κανένα λόγο να είναι εκει. 

Σήμερα απλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Είναι σαν βρύση που άνοιξε. Μου φαίνονται όλα ανούσια. Λες και ότι κάνω δεν έχει πραγματικά σημασία. Ότι βλακείες με γκομενικά έχω κάνει αυτό τον καιρό, που έχω χάσει τον έλεγχο - όχι δεν είναι από τις περιπτώσεις που είναι καλό όταν σου συμβαίνει-, ότι εξέλιξη γίνεται στη δουλειά, όσες κουβέντες κάνω καθημερινά με φίλους που έχουν προχωρήσει με τη ζωή τους, είναι σαν να μου υπενθυμίζουν ότι αυτή την περίοδο το μόνο που πραγματικά εγώ κάνω είναι μια τρύπα στο νερό.
Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...

21 comments:

  1. Σε καταλαβαίνω αλλά να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται! Τρύπα στο νερό σίγουρα δεν έκανες! Να είσαι σίγουρη πως όλες αυτές οι εμπειρίες που μάζεψες θα έρθει η στιγμή που θα τις σκέφτεσαι και θα χαίρεσαι που τις έζησες!Τα καλύτερα έρχονται!!!
    Γουρουνοφιλούρες!

    ReplyDelete
  2. Σταμάτα να κλαίς και μην ψάξεις τι έκανες λάθος΄. Απλά δες τι πρέπει να κάνεις τώρα. Είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος. Απλά να είναι αυτό που θές και όλα θα έρθουν.

    ReplyDelete
  3. Σταμάτα να ζεις σύμφωνα με τους άλλους. Να είσαι και να ζεις όπως σου γουστάρει έξω από πλαίσια και χρώματα που καθορίζουν άλλοι στο δικό σου καμβά.Εσύ μόνο ξέρεις ποια είσαι. Πίστευε σε εσένα και ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ.

    ReplyDelete
  4. Τουλιπίτσα ελπίζω να έχεις σταματήσει να κλαις, έστω κι αν λένε ότι το κλάμα κάνει καλό γιατί εκτονώνεσαι.

    Αυτό που ζεις εσύ τώρα το ζουν πολλά άτομα της ηλικίας μας (και γω μέσα σε αυτούς), μην μου απογοητεύεσαι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τα βρούμε με τον εαυτό μας και όλα θα βρουν το δρόμο τους. This too shall pass...

    PS πολύ άσχετο αλλά σε πεθύμησα στο Y.Γ

    ReplyDelete
  5. mporei na exei kanenan anadromo ermi to zodio sou. pantos kati pou lalei h kolliti mou (ki as akoustei klise): when you are sad it meens that you know what it feels like to be happy and you are lucky about that. kai oti xaroumenes stigmes tha xanarthoun....xxx

    p.s opos ipe kai h maggie elipse m na thkiavaso ena authormito arthro s sto usterografo

    ReplyDelete
  6. Σε αντίθεση με τους πιο πάνω, εγώ θα σου πω να κλάψεις. Να κλάψεις, να βγει από μέσα σου. Ότι κι αν είναι. Και προσφέρω και έναν virtual ώμο, έτσι για να μην κλαις μόνη σου.
    Καληνύχτα Τουλίπα, κι ελπίζω όλα να δείχνουν καλύτερα το πρωί.

    ReplyDelete
  7. hey missieee!!!
    cheer up please!

    don't worry,
    be happy!
    pu eleen ke o aimnistos bob!

    mini katathlipsudes polles!
    kala na'masten..

    take it out creatively at least!

    maria t.

    ReplyDelete
  8. To κλάμα ειναι λυτρωτικό και δηλώνει ότι έχεις ακόμα ευαισθησίες.Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου...

    ReplyDelete
  9. PS: Today it's a Full Moon AND a Moon Eclipse. Ha! All you're missing to hit the moodiness jackpot is some hormonal PMS fuckup!

    ReplyDelete
  10. Gourounella, μακάρι να είναι όπως τα λες. Και μακάρι όλα αυτά να γίνονται για ένα καλό λόγο.

    DmJapan, αυτό που θέλω τώρα είναι μια δραστική αλλαγή πορείας. Και μιλάμε για 180 μοίρες.

    arcana, αυτό μου το είπαν και άλλοι φίλοι χθες. Είναι τόσο απλό τελικά να ζεις όπως θες; γιατί νομίζω πως όχι;

    Maggie, καλωσόρισες. Είσαι και συ κάπου στα 30; Single στο νησί που δεν έχει τίποτα; Θα δούμε...απλά ο χρόνος περνάει. Και γω πεθύμησα Υ.Γ! Χαίρομαι που σ άρεσε η στήλη μου :)

    Kswtiko, ναι έχει κάτι ανάδρομους μου είπαν στον Λέοντα! Αυτό που σου είπε η φίλη σου μου άρεσε. Ναι μπορεί και να είναι και έτσι. Αλλά αν για κάθε μια στιγμή ευτυχίας, έρχεται και μια δυστυχίας...αυτό με φοβίζει. Όσο για το Υ.Γ διάβαζε αυτά εδώ - πάλι τουλιποκουβέντες είναι :)

    ReplyDelete
  11. Queen, διαβάζοντας το σχόλιό σου συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που μου προσφέρονται ώμοι για να κλάψω. Αυτό σημαίνει κάτι. Σήμερα ξύπνησα με ένα φόβο...πως κάτι θα συμβεί. Δεν ξέρω.


    chaotic, μα και full moon και έκλειψη; και έχω και pms σύνδρομο αυτές τις μέρες. Άσε άσε, να μην σου τύχει αυτό το τρίο!

    maria t, ο bob τα έλεγε αυτά και ήταν stoned! Πάντως λένε πως μέσα από τις "καταθλιψούλες" γενιούνται οι καλύτερες ιδέες, γιατί όταν είσαι happy το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να ζεις και όχι να σκέφτεσαι.

    Αντ' αυτού, καλωσόρισες. Οι ευαισθησίες είναι γνωστές. Απλά είναι οι "αναίσθητοι" που επιβιώνουν και τελικά περνούν καλά.

    ReplyDelete
  12. Μήπως είσαι αγχωμένη για κάτι; Διότι όταν εγώ νιώθω ότι "κάτι θα συμβεί", είναι συνήθως όταν έχω deadlines, messed up personal life ή κάτι τέλος πάντων που με πιέζει.


    btw, i loooooove that "elephant gun" song. thanks for pointing it out.

    ReplyDelete
  13. Είμαι αγχωμένη για αυτά που έγραψα.Νομίζω το ότι δεν έχω ένα τουλάχιστον σκοπό στη ζωή μου, με ενοχλεί και συνειδητά και υποσυνείδητα. Μακάρι να είναι απλά φοβία και όχι προαίσθημα.
    Οι Beirut είναι ένα εκπληκτικό συγκρότημα. Θα ποστάρω κι άλλα όταν βρω :)

    ReplyDelete
  14. Κοριτσάκι σε διαβάζω χρόνια τώρα (και ταυτίζομαι συχνά) αλλά χτες σε ένιωσα τόσο πολύ που ήθελα να σου αφήσω ένα σχολιάκι, έτσι, για να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνη.

    Λίγο μετά που διάβασα το άρθρο σου έπεσα τυχαία πάνω σε ένα άλλο μπλογκ (http://butterflysmagicworld.blogspot.com/) και διάβασα κάπου ότι εσύ ήσουνα η αιτία που ξεκίνησε να γράφει. Χάρηκα για σένα, είναι ωραίο να επηρεάζεις θετικά κόσμο που δεν γνώρισες ποτέ, να βάζεις με τον τρόπο αυτό ένα λιθαράκι στη δική τους πορεία...

    Σε φιλώ

    ReplyDelete
  15. Ουχι βρε τουλίπα, μη σκούζεις, αφού η ζωή είναι ωραία γεμάτη αγάπη. Αν έχεις τέτοια ευαισθησία τότε αυτό σημαίνει ότι μετράν αλλιώς τα πράγματα για σένα και αυτό είναι το σημαντικό.

    Πολλά πολλά φιλάκια, να περνάς γλυκούλικα!!

    ReplyDelete
  16. Γλυκιέ μου Μενέλαε :) Καλημέρα!

    ReplyDelete
  17. Maggie, σε ευχαριστώ λοιπόν για το σχόλιό σου :).
    Όσο για το άλλο, όταν διάβασα αυτό που έγραψες για το blog της marcellas, πήγα και βρήκα το post. Συγκινήθηκα :))

    ReplyDelete
  18. λοιπόν τα κατάφερα..
    μπήκα!
    άκου αγαπημένη..
    η βασική μας διαφορά είναι πως παρόλο που και εγώ είμαι στην φάση που κλαίω και βλέπω κάθε κίνηση μου ανούσια, δεν μετανιώνω για τίποτα. για τίποτα!
    χάνω και εγώ τον έλεγχο. καθημερινά.. όμως να σου πω κάτι; δεν το μετανιώνω. και μάλλον αν ξεκινούσα από την αρχή μια κατάσταση πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα. ξέρεις γιατί δεν το μετανιώνω; γιατί μια ανώτερη δύναμη με έχει κάνει να πιστεύω πως για να βιώνω αυτή την γαμημένη κατάσταση, υπάρχει κάποιος λόγος σημαντικός που θα με οδηγήσει σε "κάτι". σαν να πρέπει να περάσω από 40 κύμματα για να καταλήξω εκεί που πραγματικά θα αισθανθώ θεά. αν και η αλήθεια είναι πως νιώθω θεά συνέχεια (σ.σ. και σε αυτό φταίνε οι φίλοι μου που με έχουν κακομάθει).
    μην το ψάχνεις. όλα γίνονται στο πλαίσιο της ζωής που προλαβαίνουμε ή που δεν προλαβαίνουμε να ζήσουμε!
    και τώρα θα μου πεις γιατί κλαίω! σωστά;
    για να ξορκίσω το κακό..
    για να ξεθυμάνω..
    από χαρά..
    γιατί έχω την πεποίθηση πως αν κλάψω δεν πρόκειται για να με βρει τίποτα πιο άσχημο..
    γιατί κάνει καλό στο μάτι το δάρκυ..
    γιατί είμαι η κατερίνα..
    γιατί είμαι τρελή εγωίστρια και ορισμένες φορές δεν αντέχω τον ίδιο μου τον εαυτό!
    γιατί γουστάρω να βιώνω κάθε συναίσθημα!

    φαντάζομαι πως σε διαφώτισα λίγο! ε?

    ReplyDelete
  19. :)) τι ωραία που τα είπες!
    ναι έτσι είναι.
    οι φίλοι μου θεωρούν πως έχω πολύ καλή ζωή. η κολλητή μου, μου είπε τις προάλλες πως πρέπει να είμαι χαρούμενη που όλα κινούνται στη ζωή μου γιατί κάπου θα οδηγήσουν, όταν θα είμαι έτοιμη. ( βράστα δηλαδή).
    αλλά ναι είμαι η τουλίπα και είμαι καλά.
    φιλί ( ναι με διαφώτισες)

    ReplyDelete